Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(nijako @ 2010 06 05, 09:54)
Vakar gryzom is Alanijos. Buvom savaite Meryan viebutyje. Oras nuostabus  thumbup.gif . Jura banguota buvo beveik visas dienas. Ypac paskutines dvi buvo toookios bangos, kad vos nenunese manes i jura. Po to nebelindau.
Keliavom su mazais vaikais, tai daugioausia laiko praleidom viesbutyje. Buvom tik i Alanijos miesta nuvaziave ir i zaliaji kanjona. keliones irgi labai patiko.  wub.gif  Apsipirkinejome uz dolerius, derejomes iki nukritimo. Bet ne visi prekeiviai buvo linke i derybas.  g.gif 
Sunelis vis dainuoja dainas is mini disco, kur dalyvavo.  biggrin.gif
Siaip viesbutis neblogas, bet animacija silpna ir labai truko muzikos dienos metu. Daugiau girdejosi is kito viesbucio.

siandien sedim namie, atsigaudinejam ir mintimis vis gryztu i Turkija.  wub.gif

kaip tik vakar sūnus prisiminė, kokia skani Meryane šviežiai iškepta duona wub.gif wub.gif Praeitais metais irgi jūra banguota buvo visą laiką (buvome 14 d)doh.gif Ir ilipti i jura nera paprasta ,nes akmenuotas dugnas, be tapkių tai iš viso nerealu schmoll.gif Dukrai labai patiko Meryane , o sūnui nea...............nuobodu buvo.Animacija ten labiau mažiukams skirta assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 05 birželio 2010 - 09:15
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 10:04)
kaip tik vakar sūnus prisiminė, kokia skani Meryane šviežiai iškepta duona wub.gif  wub.gif Praeitais metais irgi  jūra banguota buvo visą laiką doh.gif Ir užeiti į tą jūra labai sunku, o be tapkių tai iš viso nerealu schmoll.gif Dukrai labai patiko Meryane , o sūnui nea...............nuobodu buvo.Animacija ten labiau mažiukams skirta assa.gif

Maistas skanus, bet nusibodo veliau. Mazai keitesi. Pliazas akmenuotas, gultai toli nuo juros. bet kai pamateme kiek toli atrieda bangos, supratome kodel nera gultu arciau prie juros.
rytais maitinome zuvytes nuo tiltelio. vaizdas geras, kai pulkas zuvu puola prie batono gabaliuku thumbup.gif
vakarine programa buvo gana nuobodi, o vaikams uzsiemimu buvo daugiau. Tik mano dar per mazas buvo dalyvauti. Novaturo animatore Ramune, labai siltas zmogus. Vaikuciai mielai su ja bendravo.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 06 05, 10:15)
Maistas skanus, bet nusibodo veliau. Mazai keitesi. Pliazas akmenuotas, gultai toli nuo juros. bet kai pamateme kiek toli atrieda bangos, supratome kodel nera gultu arciau prie juros.
rytais maitinome zuvytes nuo tiltelio. vaizdas geras, kai pulkas zuvu puola prie batono gabaliuku  thumbup.gif
vakarine programa buvo gana nuobodi, o vaikams uzsiemimu buvo daugiau. Tik mano dar per mazas buvo dalyvauti. Novaturo animatore Ramune, labai siltas zmogus. Vaikuciai mielai su ja bendravo.

thumbup.gif Mes irgi rytais maitinome zuvytes nuo tiltelio.Jos ten kaip piranijos lotuliukas.gif Šiaip mes praeitais metais ir važiavome ten dėl Novaturo šeimos klubo. ax.gif Man nepatiko labai kietos lovos Meryane schmoll.gif Bet labai graži aplinka,palmės aplink baseino vacation1.gif Daugiau ten grižti kažkodėl nesinori g.gif net nežinau kodėl blush-anim-cl.gif2:Kervansaray Kundu labiau patiko wub.gif O Meryane greitai viskas atsibosta,maža teritorija g.gif tiesa buvo ir vienas didelis pliusas Meryane-sumokėjome už standartinį kambarį,o gavome šeimyninį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 05 birželio 2010 - 09:38
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 10:19)
thumbup.gif Mes irgi rytais maitinome zuvytes nuo tiltelio.Jos ten kaip piranijos lotuliukas.gif Šiaip mes praeitais metais ir važiavome ten dėl Novaturo šeimos klubo. ax.gif Man nepatiko labai kietos lovos Meryane schmoll.gif Bet labai graži aplinka,palmės aplink baseino vacation1.gif  Daugiau ten grižti kažkodėl nesinori g.gif net nežinau kodėl blush-anim-cl.gif2:Kervansaray Kundu labiau patiko wub.gif O Meryane greitai viskas atsibosta,maža teritorija  g.gif tiesa buvo ir vienas didelis pliusas Meryane-sumokėjome už standartinį kambarį,o gavome šeimyninį thumbup.gif

Zinok, man irgi ten gryzti tikrai nebesinori. ir lovos kietos, man ant sonu melynes atsirado doh.gif . Teritorija maza, vaikscioti nelabai buvo kur. Vakarine programa ziurejome i kita viesbuti pro balkona. Gerai matesi ir girdejosi.
mes irgi buvome uzsake du standartinius kambarius, o gavome seimynini su trim balkonais sestame aukste thumbup.gif . tai buvo nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 04, 15:44)
cobre, o kaip paciai, ar radot kelione?

Ne, turiu kruva darbo ir kol kas visai apleidau ta reikala. Nors keletas tikrai vertu pasiulymu buvo. Drauge kalbina rudeni dviese vel varyti blush2.gif kadangi tai "tobulos atostogos", tai atsispirti tokiai pagundai be proto sunku blush2.gif juolab, kad galiu grizusi rasti pakeistas spynas lotuliukas.gif

QUOTE(PlayIt @ 2010 06 04, 18:55)
jei į bodrumo pusę - jokių dolerių!!!!! čia viskas tik eurais, nes čia nėra rusų smile.gif))

Na nereikia gasdinti taip zmoniu biggrin.gif eina visi pinigai, tik eurai ten labiau iprastas variantas, o dar geriau, jei atsiskaityti lyrom smile.gif
o rusu yra visur, paciame bodrume tikrai girdejosi kalbant, na bet tikrai tai ne kemeras biggrin.gif

QUOTE(Nada... @ 2010 06 04, 21:26)
o tiesa, kad bodrume ner normaliu, t.y. smeletu pliazu, tik akmenys?
Playit, kokiame viesbuty ilsejotes, ar patiko

yra. siaip kiek pastebejau tai arba zvyriukas-smeliukas ten, arba padarytos betonines ar medines platformos. reikia skaityti aprasymus konkreciu viesbuciu ir perziureti nuotraukas. Gumbet miestukas tikrai turi smelio pliazu.
Playlt, ir man idomu, gal pagaliau issiduosi i koki viesbuti vaziavote ax.gif

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 04, 23:10)
Visi norėtu ten gyventi thumbup.gif Ten taip gera,saulėta ir žmonės visi šypsosi wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gyventi ar kiaurus metus atostogauti AI viesbutyje? g.gif
Atsakyti
noriu kad parekomenduotumet viesbuti Alanijoje ,kad butu tvarkingas, arti centro, vykstam dvi drauges ax.gif nresim ir pakeliaut ir pasidegint. kazkaip norisi ant juros kranto, kad uz gultus nereiktu moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 06 05, 15:32)
Pagaliau pagaliau ir aš ketvirtadienį kylu į pirmąją kelionę ax.gif Kiek temų čia skaičiau, nieko nepastebėjau, kad būtų ilsėjęsi Gural viešbutyje 3*. Jaučiuosi bandomuoju triušiu  biggrin.gif

na jis turėtu buti nebrangus viešbutis.Rusų atsiliepimai kaip ir neblogi.
Рейтинг отеля: 4.33
размещение: 4.33
сервис: 4.67
питание: 4
Pažiūrėjau dabar kanos, tai už 12 n mes tik 800 lt daugiau sumokėjome už 5 žv ax.gif
Aišku tai ne Delphin Deluxe Resort ,prabangos ten nebus schmoll.gif bet gal irgi bus visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 05 birželio 2010 - 15:47
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 17:36)

Aišku tai ne Delphin Deluxe Resort  ,prabangos ten nebus schmoll.gif bet gal irgi bus visai neblogai 4u.gif

Nuo kada cia Delphin Deluxe Resort tapo prabangos sinonimu biggrin.gif Kodel ne Kempinsky arba Rixos ? biggrin.gif Pagaliau gal Amara tada biggrin.gif

Gal bus viskas normaliai am viesbutuke. man tik nelabai patiktu sita dalis:
Gultai, čiužiniai, skėčiai nuo saulės už papildomą mokestį.
bet cia daug Alanijos miesto viesbutuku su tokiom pat salygom.

Papildyta:
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 17:36)
Pažiūrėjau dabar kanos, tai už 12 n mes tik 800 lt daugiau sumokėjome už 5 žv ax.gif

aha, ir man brangokas pasirode, bet gal papirko visai gera kaina, ne ta, kuri dabar matoma? g.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif rašiau rašiau ir kažką nuspaudžiau- dingo viskas doh.gif bandau iš naujo.... grįžom prieš kelias valandas iš Sidės. Buvom Silence Beach resort viešbutyje. Priekaištų jam neturiu. smile.gif (bet aš neišranki biggrin.gif )
Personalas labai malonus ir paslaugus. Puldavo nurinkinėti lėkštes, vos spėjus jas ištuštinti. Klausdavo priėję ar norime ko nors atsigerti. Visada su šypsenom.smile.gif
Lagaminų nereikėjo tempti nei atvykus, nei išvykstant- prisistatė su spec.mašinyte smile.gif Dėl išvykimo laiko-lapus atnešė į kambary, nereikėjo eiti į registratūra klausti.
Kambarį gavome "lake house"'uose. Super ramu buvo, nesigirdėjo jokių kaimynų.Kambarys gana nemažas. Dvi spintos, plati dvigulė lova, staliukas su foteliu, stalas prie sienos, suolelis prie spintos smile.gif Baras kasdien pildomas (vanduo paprastas, du mineralinio, fanta, pepsi ir pora alaus). Kambarius tvarkė kasdien. smile.gif
Prie mūsų namelio buvo baseinas, kuriame nebūdavo žmonių-tai mes jame ir murkdėmės . Nors viešbutis didelis, bet žmonių nesijautė daug-visi pasiskirstę po teritoriją- vieni prie jūros, kiti prie didelio baseino, treti vandens parke, dar kiti baruose ir pan.
Tik atvykus buvau išsigandus, kad didžiojo viešbučio dauguma bus turkų doh.gif nes šeštadienio vakarą ir sekmadieniį buvo vien jie unsure.gif Tačiau, pirmadienį paaiškėjo, kad jie buvo tik savaitgaliui suvažiavę. smile.gif Taigi daugiausia buvo rusų biggrin.gif bet tokių kultūrtingų, kurie tikrai netrukdė poilsiui. Lietuvių buvo laaaabaiii mažai.
Maistas skanus ir daug jo. Tik aš tokia kaimietė, su neišlavintu skoniu-tai man sunkiau buvo, nes nemėgstu avienos, veršienos, kalakutienos-o iš jų ir buvo daugiausia patiekalų biggrin.gif Dar nepatiko, kad daug kur buvo dėta petražolių (negaliu jų pakęsti), anksčiau lyg ir nepastebėdavau jų turkiškuose patiekaluose. Bet radau ką valgyti ir aš- vištieną, jautieną ir žuvį biggrin.gif Vaisų buvo nedaug- tik arbūzai, abrikosai, žalios slyvos, obuoliai ir apelsinai. Pyragėlių ir tortų visokiausių. smile.gif Šiaip Crystale maistas man buvo skanesnis. smile.gif O gal su skrandžiu problemų tada nebuvo, tai taip atrodė. Nes dabar pirmą dieną apsinuodijau skrandį, tai paskui labai atsargiai rinkausi maistą. smile.gif
Vandens parkas neblogas, Luna parkas irgi geras smile.gif
Teritorija didelė ir labai graži, išpuosėlėta smile.gif su vaikais ten manau tikras rojus. Ir mums patiems viskas labai patiko. Važiuočiau ten ir dar kartą, tik nepatiko man tas regionas toks be kalnų ax.gif
Tai tiek. Vėliau gal kokių foto įmesiu. Jei kas domina- klauskit.
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 06 05, 17:01)
Ačiū, kad parodėt rusų atsiliepimus, kadangi prastokai moku šią kalbą tai vargiai pati būčiau radus  biggrin.gif  9n žmogui kainavo 1400  smile.gif  O prabangos mums pirmam kartui daug ir nereikės, norim kuo daugiau pamatyti  biggrin.gif Patraukė akį, kad yra interneto kavinė (sužinosiu ar teks po atostogų dalyvaut sesijos perlaikymų savaitei  biggrin.gif ) ir, kad nardymo mokykla yra, tikiuosi ne už žvėriška kainą. g.gif

Jei važiojat be vaikų,tai tas viešbutis bus visai normalus thumbup.gif thumbup.gif Alanijos centras-viskas šalia thumbup.gif thumbup.gif
Man Alanija labai graži wub.gif ten ir kalnai ir palmės wub.gif Tik kad toli važioti nuo oro uosto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 05 birželio 2010 - 16:21
QUOTE(Cobre @ 2010 06 05, 16:50)
Nuo kada cia Delphin Deluxe Resort tapo prabangos sinonimu  biggrin.gif  Kodel ne Kempinsky arba Rixos ?  biggrin.gif  Pagaliau gal Amara tada biggrin.gif

Na,nežinau kiek ten tam Delphine prabangos-neteko būti,bet tarp geriausių viešbučių jis tikrai patenka mirksiukas.gif
http://www.travelnew...=...55&i_ctr=45
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 06 05, 18:12)
Na,nežinau kiek ten tam Delphine prabangos-neteko būti,bet tarp geriausių viešbučių jis tikrai patenka mirksiukas.gif
http://www.travelnew...=...55&i_ctr=45

smile.gif geriausiu, bet ne prabangiausiu mirksiukas.gif rixos beleke ir rixos bodrume i si sarasa net nepatenka, o jie tikrai prabangesni uz delphine deluxe mirksiukas.gif na, ne tame esme, siaip tik pastabele menkute mirksiukas.gif siaip be abejo, kad geras viesbutis, tik vat mes jau pernai apie tas premijas diskutavome, tai kas netingi, tas tuos apdovanojimus ir dalina, todel tais pat metais geriausiu viesbuciu apdovanojimus gali gauti ne vienas ir ne du viesbuciai, cia panasiai, kaip ivairus grozio konkursai, mis visata, mis planeta, mis pasaulis ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti