Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

vaizdas pro mano langa:
user posted image

Pliazas:
user posted image

Registratura:
user posted image

Turgutreiso turguss:
user posted image

Turgutreisas:
user posted image

Bodrumas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 15, 23:50)
mes nuo praeitu metu su Delphinu animatoriais susirasinejame ax.gif

na va, kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 15, 21:16)
As su tokiu variantu nesusiduriau

Delphinuose,bent jau praeitais metais eik kiek nori thumbup.gif
Atsakyti
Smurka,gal gali ka pasakyti apie hydros club,nes nuomones tai ka as zinau...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 15, 13:28)
Cobre,
o kaip pliazai Bodrume? geras krantas, smeletas? ir viesbuciai turi savo papludimius, ar jie miesto, kur gali ateit bet kas su keturkoju draugu, kaip pvz. Alanijoj? aciu uz atsakyma

cia viesas pliazas Bodrume. user posted image
bet jis praktiskai senamiestyje, tai i ji eina kiek suvokiu tokiu kaip pensionu centre gyventojai, arba siaip kas nori. Bet man jis pasirode labai tvarkingas. Siaip jau sakiau, kad paciame Bodrume sunkiai rasite viesbuciu, todel jei ka rasite, tai tiesiog konkreciai ir ziurekite, koks jo pliazas. Nes Bodrume regione del kranto vienareiksmiskai atsakyti negalima, kaip apie Kemera, kur praktiskai visur akmenukai. Bodrume regione rasite ir kazka panasaus i smeliuka ir uoleta kranta, todel bus padaryti pirsai ar kazkas toki dirbtinio, o gali buti ir akmenukai smulkesni. Daugiau viesbuciu yra salia Bodrume esanciame Gumbete. Brashke 77 idetose nuotraukose po uzrasu "Bodrumas" pirmoje nuotraukoje ir yra Gumbetas. Tiesiog aiskios ribos tarp ju nelabai yra, tai daug kas maiso. Pliazo linija ten didesne ir reikia ziureti ar miesto pliazas ar privatus. Gumbete daug nebrangiu 3* viesbutuku. Visu kitu zinoma irgi yra tongue.gif

QUOTE(Ethella @ 2010 06 15, 14:47)
Aciu, Cobre, uz nuomone...  4u.gif
Mes dar nezinome kuri kurorta pasirinkti - Kemera ar Bodruma... Zinau, kad tai du visiskai skirtingi kurortai  ax.gif Reikia dar nuspresti  g.gif
Skristume 4 paneles, tai naktinio gyvenimo tikrai noresis, kur nulekti pasokti ir kokteiliuka pagurksnoti  bigsmile.gif  Todel norisi viesbutis kad butu centre  ax.gif

Absoliuciai skirtingi. Bodrume buvau karta, Kemere tris. Jei butu galimybe, tai niekada nekesciau Bodrumo i Kemera. Tai mano labai subjektyvi nuomone. Kemere yra Trys dideli klubai centre. tai praktiskai ir visas naktinis gyvenimas blush2.gif Niekada su animatoriais i kluba neejau, uz iejima nemokejau, tik uz alkoholi viduje, tai sakyciau, kad niekada ir nepermokejau, bet man susirode, kad tikrai brangiau Kemere, nei Bodrume. Bodrume yra du klubai: Halikarnasas ir Katamaran, abu verti demesio ir kiek zinau, tai pakankamai nepigus. taciau yra daugybe puikiu dance bar, o pasirinkimas ju nemazas tikrai ir naktinis gyvenimas Bodrume virte verda, ko nepasakyciau apie Kemera. Kemere daug rusu, tai klubuose ju dauguma, o Bodrume kontingentas daug ivairesnis ir man priimtinesnis. Diamond tikrai labai arti to naktinio surmulio, kazka tinkamesnio vietos atzvilgiu vargu ar rasite. Ir siaip tai man Bodrume gerokai saugiau nei Kemere blush2.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 06 15, 20:14)
Tai gali rinktis Crystale de luxe Kemere. Teritorija maža, bet maistas laaabaai skanus, viskas tvarkinga, gražu. Miestas prie pat. Kiekvieną vakarą animatoriai surenka visus norinčius ir vežasi į klubus pasišokti.  bigsmile.gif

Vat rinktis Crystala ir vaziuoti klubus su animatoriais tai yra pats didziausias absurdas, nes klubai keli zingsniai nuo viesbucio. Personalas malonus, kambariai nauji, tvarkingi, bet siaip..... nesirinkciau sio viesbucio jau vien del pliazo, labai netvarkingas. O vaziuociau dar karta tik tada, jei klubas, tai pagrindinis atostogu tikslas, koki mes su drauge ir turejome. teritorija prasta, maistas vidutiniskas, personalas nesusitvarko, nors ir labai stengiasi, gal tiesiog jo per mazai, iki pliazo reikia paeiti. tiesa, visai netoli, taciau vistiek nepatogu, jei noretusi papietauti ar uzkasti, tai reiktu susirinkti daiktus ir grizti atgal, arba pasitenkinti arbuzu per pietus (man tiko, bet gal kazkam to neuzteks). Na, Crystale man daugiau minusu, nei pliusu, o kaina jam siemet gana nemaza, nebent ant kazkokios superines akcijos buciau uataikiusi. Kai mes savaitei mokejome 1700, tai dar dar, bet daugiau tai jis nei cento nevertas schmoll.gif Tiesiog jo kaina absoliuciai neatitinka kokybes.
Atsakyti
Cobre, as tikrai nepastebejau jokio skiriamo zenklo, kad Gumbetas blush2.gif Na, bet tiek to , juk mazai kas issikiria rajonelius, sako- Bodrumas ir tiek smile.gif

Ai, pravaziavom ta taip propaguojama 3* viesbuti Club Aquarium ... doh.gif Nevaziuokit niekas ten schmoll.gif Gal viduj ir auksu klota- nezinau, bet vieta- padek dieve. Prie pat vieskelio, tokiam,kaip griovy. Jauciu, dulkes visos ten nuo kelio doh.gif Pliazo neiziurejau, nors apvaziavom ir is kitos puses ji. Stovi tokioje tik ilankeleje, atrodo, kad prie ezero atostogautum. Miestelis- apleistas , nepamenu Guve......lik, kazkoks. Zodziu, labai nejauku schmoll.gif Islipo ten 2 zmones, tai likusiems net nejauku paliko. O foto saituose- grazios g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 06 16, 01:25)
Cobre, as tikrai nepastebejau jokio skiriamo zenklo, kad Gumbetas  blush2.gif  Na, bet tiek to , juk mazai kas issikiria rajonelius, sako- Bodrumas ir tiek  smile.gif

Na, gal kazkam tas pats, bet man kuo arciau paties Bodrumo, tuo geriau wub.gif o siaip, tai kai jus nuo to kalniuko darete nuotraukas, tai i viena puse Bodrumas, i kita Gumbet, o jums uz nugaros, vaziuojant tuo keliuku iki galo, viesbutis, kuriame as atostogavau, tai Bodrumu nuo lobby baro grozejausi kas vakara wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na kadangi ir as esu buvusi Bodrume - Gumbete tai istikruju kaip ir cobre sako Gumbetas susilieja su Bodrumu ir nepasakysi kad ten atskiras mieteslis.. Siia man labai patiko, buvau apsistojus Royal Asarlic beach 5*.. teritorija maza, bet viesbutis man superinis, o salia visas veiksmas:), kadangi nesu isranki nei maistui nei aplinkai tai man viskas buvo super....siemet gal irgi buciau lekusi i Bodruma, bet va kad veza 7 arba 14 naktu o as noriu 10 naktu ir be to rugsejo pradziai.... o tuo laiku jau nebeveza organizatoriai ax.gif na myliu as Turkija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 06 15, 23:45)

O mes ka tik gryzom is Bodrumo (Turgutreisas).

o kokiam viesbuty buvot?

QUOTE(Zitvil @ 2010 06 16, 07:57)
be to rugsejo pradziai.... o tuo laiku jau nebeveza organizatoriai ax.gif na myliu as Turkija wub.gif

gal siais metais vez mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 15, 23:09)
Vat rinktis Crystala ir vaziuoti klubus su animatoriais tai yra pats didziausias absurdas, nes klubai keli zingsniai nuo viesbucio. Personalas malonus, kambariai nauji, tvarkingi, bet siaip..... nesirinkciau sio viesbucio jau vien del pliazo, labai netvarkingas. O vaziuociau dar karta tik tada, jei klubas, tai pagrindinis atostogu tikslas, koki mes su drauge ir turejome. teritorija prasta, maistas vidutiniskas, personalas nesusitvarko, nors ir labai stengiasi, gal tiesiog jo per mazai, iki pliazo reikia paeiti. tiesa, visai netoli, taciau vistiek nepatogu, jei noretusi papietauti ar uzkasti, tai reiktu susirinkti daiktus ir grizti atgal, arba pasitenkinti arbuzu per pietus (man tiko, bet gal kazkam to neuzteks). Na, Crystale man daugiau minusu, nei pliusu, o kaina jam siemet gana nemaza, nebent ant kazkokios superines akcijos buciau uataikiusi. Kai mes savaitei mokejome 1700, tai dar dar, bet daugiau tai jis nei cento nevertas  schmoll.gif Tiesiog jo kaina absoliuciai neatitinka kokybes.

Tai čia panelė ir nori į klubus nueiti, kiek supratau. smile.gif Todėl ir pasiūliau Crystalą wink.gif Dėl maisto ir personalo, bei tvarkos- absoliučiai kitą nuomonę susidariau. Viskas tvarkinga, švaru, personalas gėlių ir minkštų žaislų į kambarius neneša, bet tikrai savo vietoj smile.gif Kaina ji nemaža, mes už 5 dienas mokėjom 1500 lt, bet ką žinau-man jis tikrai labai normalus pasirodė. Nors nesu buvusi Rixos'uose ar panašiuose-tai gal dėl to ir nežinau, kas tikrai yra gerai blush2.gif
Atsakyti
Ale kaip grazu Bodrume bigsmile.gif Uzsirasau pavadinima Kerem'o. Ar brangus viesbutis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 16 birželio 2010 - 07:31
[quote=Cobre,2010 06 16, 00:09]
cia viesas pliazas Bodrume. [img]Absoliuciai skirtingi. Bodrume buvau karta, Kemere tris. Jei butu galimybe, tai niekada nekesciau Bodrumo i Kemera. Tai mano labai subjektyvi nuomone. Kemere yra Trys dideli klubai centre. tai praktiskai ir visas naktinis gyvenimas blush2.gif Niekada su animatoriais i kluba neejau, uz iejima nemokejau, tik uz alkoholi viduje, tai sakyciau, kad niekada ir nepermokejau, bet man susirode, kad tikrai brangiau Kemere, nei Bodrume. Bodrume yra du klubai: Halikarnasas ir Katamaran, abu verti demesio ir kiek zinau, tai pakankamai nepigus. taciau yra daugybe puikiu dance bar, o pasirinkimas ju nemazas tikrai ir naktinis gyvenimas Bodrume virte verda, ko nepasakyciau apie Kemera. Kemere daug rusu, tai klubuose ju dauguma, o Bodrume kontingentas daug ivairesnis ir man priimtinesnis. Diamond tikrai labai arti to naktinio surmulio, kazka tinkamesnio vietos atzvilgiu vargu ar rasite. Ir siaip tai man Bodrume gerokai saugiau nei Kemere blush2.gif

Kemere esu buvusi viena karta, pries 5 metus, kiti trys buvo Alanijoje... Taciau tuo metu ir keliones tikslai buvo kiek kitokie... Per sias atostogas vyktume 4 merginos, todel pamatyti naktini gyvenima ir pasokti tikrai noresis... Gal vis del to rinksimes Bodruma, kiek girdejau nuomoniu, tai ten lb panasu i Graikija, na visos tos siauros gatveles, balti namukai wub.gif O ir zmoniu kontingentas ryskiai skiriasi, ten sako ruso nesutiksi... Publika - anglai, vokieciai... rolleyes.gif
Del Bodrumo aukstesniu kainu girdejome ir mes, bet vat Cobres patirtis sako kad nera ten lb baisiai sukeltos kainos, kad ir lyginant su tuo paciu Kemeru... thumbup.gif
O del viesbucio, tai Diamond of Bodrum 5* 7 naktim AI siulo siek tiek virs 1800 Lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 16 birželio 2010 - 08:03
QUOTE(brashke77 @ 2010 06 15, 23:45)
skaitau ir sunku patiketi...  unsure.gif  Tikrai nesmagu, kai sitaip elgiasi personalas  doh.gif

O mes ka tik gryzom is Bodrumo (Turgutreisas). As net apsiverkiau namie, kad palikom savo nuostabius draugus turkus ten toli-toli. Tokio personalo (sveikinasi, sypsoso, kreipiasi vardu, viska duoda kas priklauso ir kas nelabai  blush2.gif  mirksiukas.gif ...) linkeciau visiems visiems.
Maistas -nerealus. Sviezutelis, skanutelis, ivairove didele. As tiek prikimsdavau darzoviu, mesytes (jautiena, vistiena), ryziu, bulvyciu ir tt, o nepriaugau nei kg  thumbup.gif  Reiskia, kokybiskas maistas buvo...  rolleyes.gif 
Vyno, raki, alaus atsigeriau metams i prieki. blush2.gif
Jautemes kaip namie  wub.gif  Vel noriu atgal , ten pat. Bet ,aisku, negrysim- reik kazka naujo isbandyt. Nors pagunda didele  rolleyes.gif
Kalbu apie Kerem Resort viesbuti.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip Cobre sakosi isimylejus Bodruma, taip mes isimylejom Turgutreisa (18 km iki Bodrumo)= pasaku miestelis: viesbuciai, viesbutukai, gatveles, turgelis, parduotuveles, svara-tvarka (prieviesbuciu, zinoma).... Gyvenime nepamirsiu  wub.gif

Su personalu (kai kuriais) net skype adresais pasikeitem  bigsmile.gif  Jau susirasinejam  cool.gif  biggrin.gif

ooo super naujienos apie Kerem resort...mes lekiame si sestadieni..tai labai smalsu..kas ten kaip ten wink.gif o ash dar nestuke.gif
o kur keliavote? gal i Koso sala? ar vaziavote i Bodruma? kaip siaip kelioniu kainos? tarkim su jachta ir pan?

Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2010 06 16, 09:30)
Ale kaip grazu Bodrume  bigsmile.gif  Uzsirasau pavadinima Kerem'o. Ar brangus viesbutis ?

mes uz 2 zmones 7 dienos AI mokejome 2400 wink.gif tai manau piguuuuma...
Atsakyti