Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Martyna @ 2010 06 16, 12:57)
Kai pernai važiavom su Sofa neturėjom jokių problemų, todėl nežinau kaip jie sprendžia iškilusias problemas, o vat tezai pastebėjau niekuo padėt negali, nors gidė skambinėjo visur kur tik įmanoma, bet niekuo padėt negalėjo, tik apkaltino kelionę pardavusią agentūrą, kad neperspėjo dėl tokios galimybės  biggrin.gif

Cia visiskai nesvarbu, kokia agentura, viskas priklauso ne nuo agenturos, o nuo viesbucio ir jo personalo. Nemazai dar priklauso ir nuo to, kokius santykius gidas palaiko su personalu. Ir dar labai priklauso nuo viesbucio ispildymo. Mano praktikoje daznai pasitaiko, kad Daimoje mano turistus ikelia ne ten, kur reikia. Bet visais atvejais kol kas pavyko susitarti, kad perkeltu.

O va Simenoj Sun club visai neseniai nepavyko. Net ir tada, kai turistas pasiule primoketi. Nes nera uz ka primoketi, visi kambariai uzimti
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 16, 07:59)
O ir zmoniu kontingentas ryskiai skiriasi, ten sako ruso nesutiksi... Publika - anglai, vokieciai...  rolleyes.gif

kaip gi be rusų g.gif biggrin.gif anglai ir vokiečiai negražūs schmoll.gif biggrin.gif net šokt su tokiais nenorėčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 16, 10:11)
matai, kiek pamenu tu buvai geguze  g.gif  ar klystu?  blush2.gif  nes rugseji buvo perpildytas viesbutis, tai personalas tiesiog nespedavo nei stalu normaliai paruosti, irankiu vakarienes metu kartais pritrukdavo.

aha, gegužės pabaigoj buvau. Tai tikrai tik pusę viešbučio apgyvendinta buvo smile.gif Gal todėl viskas gerai ir buvo smile.gif

Diskotekos turkijoj man nepatinka. Sustoja 6 turkai ir žiūri kaip šoki doh.gif išvis pastebėjau, kad turkai turi madą vaikščioti grupelėmis ir stebėti merginas/moteris. Kažkaip nejauku, kai kokios 12 akių žiūri į tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2010 06 16, 06:57)
Labas rytas,

Na kadangi ir as esu buvusi Bodrume - Gumbete tai istikruju kaip ir cobre sako Gumbetas susilieja su Bodrumu ir nepasakysi kad ten atskiras mieteslis.. Siia man labai patiko, buvau apsistojus Royal Asarlic beach 5*.. teritorija maza, bet viesbutis man superinis, o salia visas veiksmas:), kadangi nesu isranki nei maistui nei aplinkai tai man viskas buvo super....siemet gal irgi buciau lekusi i Bodruma, bet va kad veza 7 arba 14 naktu o as noriu 10 naktu ir be to rugsejo pradziai.... o tuo laiku jau nebeveza organizatoriai ax.gif na myliu as Turkija wub.gif

veza rugseji star1 mirksiukas.gif
skaiciau, kad geriausi pliazai BITEZ rajone, bet viesbucius tai nekokius siulo agenturos toj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 16, 12:46)
mes su sofa travel 4u.gif pusrūsis nesiskaito ,kaip standartinis kambaris, nes yra Promo kambariai, o rusai pusrūsius parduoda kaip ekonominius kambarius g.gif
Rutuliukas koki kambari jus užsakėt?

Mes irgi vaziuojam per Sofa, ir irgi uzsisakem standarta. Del pusrusio, tai irgi baiminames. Siaip, bandysiu kovoti nagais ir ragais del normalaus numerio, bet jei nepavyks, tada lausiu ant nemokamo hamamo ar kitu nuolaidu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 16, 13:48)
Mes irgi vaziuojam per Sofa, ir irgi uzsisakem standarta. Del pusrusio, tai irgi baiminames. Siaip, bandysiu kovoti nagais ir ragais del normalaus numerio, bet jei nepavyks, tada lausiu ant nemokamo hamamo ar kitu nuolaidu gun_bandana.gif

man sofa travel atstovė sakė, kad jei perki standartą ,tai į pusrūsi neturi teisės apgyvendinti.Nes už standartą sumoki brangiau nei už promo kambarį.tam ir daroma numerio rezervacija.Jei man kambaris yra rezervuotas ,tai kaip jis gali būti užimtas???
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2010 06 16, 13:17)
o gal uzmetus buvai kur aki i Koso sala kiek kainuoja? labai norime nusikelti..
ir kokia dolmusho kaina tarkim iki Bodrumo? ar to kito miestelio uz 3 km wink.gif (neishtariu pavadinimo)
siaip geriausia su doleriais vaziuot, ane?
o kaip dabar ten orai? ish tiesu vejuota yra?

Papildyta:
brashke77, gal dar foto kokiu ikeltum? smile.gif

kazkaip kainytes nepamenu, bet betkokiu atveju pas vietinius bus pigiau irnesakyk.gif
buvo labai vejuota pora dienu, bet kai isvaziavom- karsta ir vejukas vos vos .
labai geru kursu keicia dolerius BANKUOSE! jokio skirtumo-eurai ar doleriai. Bet geriau pasikeisti i liras, nes jau kai paskaiciuoja jie ten kartais, tai griuk negyvas swoon.gif
Dolmuso kaina 2,5 liros iki miestelio Turgutreiso. Vaziuoja ir nuo viesbucio, bet mums smagiau buvo paejeti iki kelio ir patiems stabdyt lotuliukas.gif
Iki Bodrumo-nezinau. Bet registraturoj stovi kainynas ir valandos, kada autobusiukas vaziuoja 4u.gif

Veliau ikelsiu 4u.gif Biski problematiska, nes visur musu snukuciai doh.gif

QUOTE(Smurka @ 2010 06 16, 13:18)
brashke77, o lietuvio gido Bodrume tai nera? Cia del to, kad lietuviu mazai vaziuoja sad.gif

nea, nesutikau. Tezturo atstoves visos buvo ruses, ukrainietes ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 16 birželio 2010 - 13:13
Paaiškinkit man nesusipratėlei, pašau 4u.gif kas tas Promo kambarys ir kuo jis skiriasi nuo Standarto? O jei pas mane parašytas maitinimas -AL/promo, tai čia ką valgyt neduos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 16, 14:13)
Paaiškinkit man nesusipratėlei, pašau  4u.gif  kas tas Promo kambarys ir kuo jis skiriasi nuo Standarto? O jei pas mane parašytas maitinimas -AL/promo, tai čia ką valgyt neduos?  lotuliukas.gif

Pats paprasčiausias kambarys, kuris tik bus laisvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 16, 14:20)
Gal  g.gif   lotuliukas.gif Tai čia tipo pats paprasčiausias maitinimas ar kaip???? tas Promo tai išvertus lyg ir reiškia "pakelti aukščiau" ar ne?

Maitinimas čia ne prie ko, visiems vienodas būna, čia kambario tipas 4u.gif

Siaip yra kataloguose aprasyta, ka reiskia PROMO kambarys.
"Tai gali buti bet kurio tipo kambarys uz maziausia kaina. Tikslu kambario tipa, sveciai suzino atvyke i viesbuti. Kambariu skaicius ribotas."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 16 birželio 2010 - 13:38
QUOTE(elevin @ 2010 06 16, 14:20)
Gal  g.gif   lotuliukas.gif Tai čia tipo pats paprasčiausias maitinimas ar kaip???? tas Promo tai išvertus lyg ir reiškia "pakelti aukščiau" ar ne?

Nezinau, kaip kituose viesbuciuose, bet Daimoj tai tikrai "nuleis" i cokoli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituliukas25: 16 birželio 2010 - 13:27
Klausimukas buvusioms Nashiroj ax.gif Ar tiesa, kad skirtingų šalių atstovams skirtingų spalvų apyrankes užkabina? Draugės draugė grįžo ir taip pasakojo, bet kai netiesiogiai girdėjau, tai man sunkiai tikėtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 16, 13:36)
o del kokteiliu kainu, jei atvirai, tikejaus aukstesniu kainu, nes pagrindinis stop renkantis kurorta ir buvo, kad TIKRAI viskas ir gana zenkliai brangiau, tai siek tiek baide... Na teks patirti savo nosimi viska, o ir is tawo ispudziu gana normaliai wiskas skamba  bigsmile.gif
Del Halikarnaso girdejau ir as, kad verta ten pabuvoti... Cia gal ta diskoteka su muilo burbulais, putomis ir kt efektais?  cool.gif
Grizusi uzsuksiu papasakoti ispudzius butinai  wub.gif

na vat mane ir nustebino, kad kainos ten kokteiliu tikrai normalios labai buvo. aisku, buvau tik dvejuose, Bodrume ir Gumbete, tai manau visokiu galima rasti. Na, atkasite pacios ir paskui papasakosite tikiuosi biggrin.gif Putu diskoteku sezono metu turkijoje visur pilna, tame paciame Kemere jos vyksta pastoviai klubuose. Manau Halikarnasas neisimtis, tik reikia suzinoti kuriom dienom vyksta jos.

QUOTE(Ethella @ 2010 06 16, 13:45)
Cobre, dar klausimas tau  4u.gif

Ar rinkaisi ten kazkokias siulomas ekskursijas? Mums kelioniu agenturoje sake verta vyki Efesa...  ax.gif  Gal tu turesi kokiu komentaru ar pastebejimu del ekskursiju...  g.gif  drinks_cheers.gif

Martyna teisingai atsake, neturiu ka pridurti, juolab, kad pati nebuvau. mama mano vyko, o ji nere griuvesiu fane, bet jai si ekskursija labai patiko. vyko su lietuviais, liko labai patenkinta gidu.
As pati nesirinkau, vaziavome zinodami, kad si karta pragulesime ant gultu, nes buvau pati pries pora savaiciu grizusi is Kemero, tai Bodrumas gavosi labai neplanuotas, tai nenorejome issileisti. Vaiksciojome po pati Bodruma, aplankeme Halikarnaso mauzoliejaus griuvesius, kurie yra paciame centre. Nieko labai ispudingo, taciau zinant, kad sis muziejus buvo vienas is septyniu senuju pasaulio stebuklu, tai kazkaip nuodeme nenueiti. o pasivaikscioti gatviukemis visai smagu ir nuo centro visai netoli, bet mes taxi ememe, kad neklaidzioti. taxi irgi ne brangiau nei kemere.

QUOTE(Tylene @ 2010 06 16, 14:27)
kaip gi be rusų  g.gif  biggrin.gif  anglai ir vokiečiai negražūs  schmoll.gif  biggrin.gif  net šokt su tokiais nenorėčiau  biggrin.gif

Diskotekos turkijoj man nepatinka. Sustoja 6 turkai ir žiūri kaip šoki  doh.gif  išvis pastebėjau, kad turkai turi madą vaikščioti grupelėmis ir stebėti merginas/moteris. Kažkaip nejauku, kai kokios 12 akių žiūri į tave  biggrin.gif

siaip reikia zinoti tam tikrus kiekvienos salies niuansus ir nebus nejauku biggrin.gif
6 ar daugiau, nes daznai atvyksta pailseti keli dedes ir kruvos sunenu, ir jie megsta praleisti laika drauge. biggrin.gif
apziurineja, nes yra stereotipas, kad kurortuose daugybe lengvai prieinamu merginu (Natashu), kurios taip ir lipa jiems ant kaklu. Vat ir ziurineja, laukia zenklo, kad jis tas tinkamas kaklas biggrin.gif Jei lietuvis prieis ir pakvies sokti, tai turkai stengiasi be reikalo nevaikscioti, jie labiau pasitiki akiu kontaktu biggrin.gif Nenori pazinciu, venk akiu kontakto ir viskas bus ok. Zodziu, kai perpranti, kaip elgtis, tada klubuose daug komfortiskiau nei pas mus, saugu, liaudies daug, linksmybes liejasi per krastus. O kad Kemero klubu niekaip neimanoma sulyginti su Bodrumo barais, tai jau rasiau, todel sakyti, kad diskotekos turkijoje nepatinka, tai neobjektyvu, nes manau antalijos regionas yra pagarsejes rusemis turistemis, atitinkamai ir turkai eina ten su savo nuostatomis.
Atsakyti