Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Junda @ 2010 06 18, 11:33)
O koks viešbutis būtų HV-1 su didele pavėsinga teritorija ir mažai lietuvių? Reik kitiems metams ką nors nusimatyti ir paskui svajoti...

Mačiau Simenoj buvo tokios vilos ir lietuviai jose gyveno. Bet niekur nerandu jų kainų ir kokiu principu jos nuomojamos. Už bendrą sumą ar už žmogų reik mokėt?

Ir dar to paties tinkliuko tik kitas viesbutis irgi pusyne
http://www.travelzon...IxfHI9MQ==.html

nieko apie juos nezinau, tik vakar atradau blush2.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 11:46)
Atsiprašau, jei įžeidžiau  4u.gif  daugiau nieko nebeklausinėsiu  blush2.gif

4u.gif 4u.gif paprasciausiai nereikia niekada visiems ta pati taikyti. juk siaubinga butu, jei visi tik prie kompo sedetu ir knygas skaitytu doh.gif Man labiau gaila tu moteru, kurios noretu vykti su draugemis, taciau vyrai nei uz ka ju neleistu. vat ir lieka joms tik pasvajoti apie mergaitiska roju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 10:48)
galiu pasakyt iš kur  smile.gif  kažkada seniai seniai šitame forume buvo įdomių temų apie turkiją, lietuves ir nuotykius su turkais. Daug pasakojimų kaip ten kas vyksta-vat ir susidarė tokia nuomone. Bet jei tau lengviau galvojant, kad tai mano asmeninė patirtis- aš nieko prieš, gali galvot  mirksiukas.gif

O jaunos, netekejusios kaip nori, taip daro tongue.gif Net ir istekejusios kaip nori, taip daro. Kartais santuoka palaiko nebutinai vien meile. Niekada nereikia galvoti, kad teisingas gyvenimas yra tik toks, koki pati gyveni. Svarbiausia nevogti, nezudyti ir kitaip istatymu nepazeidineti. O kaip gyventi ir ilsetis palikime spresti kiekvienam individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 18, 09:45)
Grand Yazici Club Marmaris Palace
nezinau ar atitinka tavo reikalavimus, taciau vakar ziurinejau ir man susirode pavesinga teritorija  biggrin.gif
http://www.travelzon...IxfHI9MQ==.html

Labai dėkoju už nuorodą, pasiskaičiau, jis vertas dėmesio, tik gal kainos neįkąsim. Įdomu, ar ten irgi daug rusų? Gal yra buvojusių ten? Niekada dar Marmaryje nebuvom, kaip suprantu, ten vėsiau nei Kemere?
Atsakyti
Ten ir vesiau, ir rusu maziau.Marmaryje, Bodrume ir Kusadasyje girtos angles, olandes ir aires siauteja biggrin.gif Ir tuose kurortuose, jei turi kilograma virssvorio, niekada stora nepasijausi schmoll.gif Tiek storuliu vienoje vietoje dar gyvenime nebuvau atptikusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 06 18, 12:29)
Labai dėkoju už nuorodą, pasiskaičiau, jis vertas dėmesio, tik gal kainos neįkąsim. Įdomu, ar ten irgi daug rusų? Gal yra buvojusių ten? Niekada dar Marmaryje nebuvom, kaip suprantu, ten vėsiau nei Kemere?

Marmaryje manau aplamai rusu maziau, nei antalijos regione. bet prognozuoti toki dalyka sunku biggrin.gif per lenkus tai kainos jam nera dideles , tai gal ir pas mus imanoma kazka pasiorganizuoti normaliai. Na, prasei ko nors pasvajojimui, tai as pasiuliau blush2.gif Marmaryje nera vesiau, ten sezonas truputeli veliau prasideda ir anksciau baigiasi, kaip ir Bodrume mirksiukas.gif Noriu i Marmari, nebuvusi ir as tame regione wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 06 18, 12:33)
Ten ir vesiau, ir rusu maziau.Marmaryje, Bodrume ir Kusadasyje girtos angles, olandes ir aires siauteja biggrin.gif Ir tuose kurortuose, jei turi kilograma virssvorio, niekada stora nepasijausi schmoll.gif Tiek storuliu vienoje vietoje dar gyvenime nebuvau atptikusi biggrin.gif

Sakai vesiau g.gif Na gal, Bodrume as to nepastebejau, ten tik veliau tas karstis atejo, na ir vejuota ir klimatas sausesnis susirode, tai karstis absoliuciai nejuntamas man buvo. Gal marmaryje kitaip g.gif Ir Bodrume man storuliai i akis nekrito, tik merginos ne tokios prisiziurincios, kaip rusikes, tai tas matoma buvo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 18, 11:36)
Sakai vesiau  g.gif  Na gal, Bodrume as to nepastebejau, ten tik veliau tas karstis atejo, na ir vejuota ir klimatas sausesnis susirode, tai karstis absoliuciai nejuntamas man buvo. Gal marmaryje kitaip  g.gif  Ir Bodrume man storuliai i akis nekrito, tik merginos ne tokios prisiziurincios, kaip rusikes, tai tas matoma buvo.

Na, turiu prisipazinti, kad Bodruma inertiskai irasiau blush2.gif Nesu ten buvusi. Bet Kusadasyje ir Marmaryje tai taip, storuliu pilna. Ir dar tokiu nekompleksuotu doh.gif Visus lasinius "ant pakazo" isvertusios vaiksto.

O klimatas. Vasara kai karsta tai karsta, bet tas karstis kitoks nei antalijos regione, ne toks juntamas. O sezonas del to ir yra trumpesnis, kad vesiau.

Bodrume as nesidarbuoju ir nesidarbuosiu sad.gif Lietuviai kalti, nes mazai kas renkasi ta kurorta. Todel ir skrydzius sujunge, nes neapsimoka atskiro pustuscio lektuvo ten siust. Del tos pacios priezasties ir lietuviu atstovas ten prabanga
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 18, 11:51)

Bodrume as nesidarbuoju ir nesidarbuosiu sad.gif Lietuviai kalti, nes mazai kas renkasi ta kurorta. Todel ir skrydzius sujunge, nes neapsimoka atskiro pustuscio lektuvo ten siust. Del tos pacios priezasties ir lietuviu atstovas ten prabanga

O gal ka galite pasakyti apie viesbuti Diamond of Bodrum? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 18, 11:53)
O gal ka galite pasakyti apie viesbuti Diamond of Bodrum?  4u.gif  ax.gif

O ka as galiu pasakyti, jei ten nebuvau biggrin.gif As tik viea tau galiu pasakyti - vaziuok tu ten, i Bodruma, visiskai nesvarbu, i koki viesbuti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar galit pasakyt - kazkurioj temoj apie Turkija skaiciau , kad suTezais priklauso viena ekskursija nemokamai...(tik nepasakysiu kuri, ir net neberandu tos temutes).. Ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 06 18, 12:02)
Ar galit pasakyt - kazkurioj temoj apie Turkija skaiciau , kad suTezais priklauso viena ekskursija nemokamai...(tik nepasakysiu kuri, ir net neberandu tos temutes).. Ar gali taip buti?

Gal anksciau ir budavo, bet siemet nera. Taciau reikia suprasti, kad nemokamas buna tik suris pelekautuose, tokiu nemokamu ekskursiju pagrinda sudarydavo shopingas
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 18, 13:08)
Gal anksciau ir budavo, bet siemet nera. Taciau reikia suprasti, kad nemokamas buna tik suris pelekautuose, tokiu nemokamu ekskursiju pagrinda sudarydavo shopingas

o tai kas cia visai nesenai rase, kad i Bodruma vaziuojant ta apzvalgine po bodruma priklauso? g.gif aisku, ji tokio pobudzio, kaip tu ir rasei, taciau vis sis tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 18, 12:10)
o tai kas cia visai nesenai rase, kad i Bodruma vaziuojant ta apzvalgine po bodruma priklauso?  g.gif aisku, ji tokio pobudzio, kaip tu ir rasei, taciau vis sis tas  biggrin.gif

Tai ten sumokejo ar tai 5 ar tai 15 euru. Sito nepavadinciau nemokamai. Kai pati pries penkerius metus buvau Marmaryje, apzvalgine po miesta buvo siuloma visiskai nemokamai
Atsakyti