Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Junda @ 2010 06 18, 11:29)
Labai dėkoju už nuorodą, pasiskaičiau, jis vertas dėmesio, tik gal kainos neįkąsim. Įdomu, ar ten irgi daug rusų? Gal yra buvojusių ten? Niekada dar Marmaryje nebuvom, kaip suprantu, ten vėsiau nei Kemere?

Pernai buvau Marmaris Park, tai mazasis Marmaris Palace brolis, tai del rusu galiu pasakyt, kad daug. Siuos viesbucius jie labai megsta.
Vaizdelis ryte:
user posted image
O tokiu promenadu galima nuo Marmario iki Icmelero ateit:
user posted image
Papildyta:
Ir dar Marmaris Palace turi veikiancia nemokama ciuozykla, bet nematem nei vieno norincio paciuozineti:
user posted image
O cia Marmario panorama:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 18, 11:36)
Noriu i Marmari, nebuvusi ir as tame regione  wub.gif

Ten tau patiktų, visa gatvė klubų biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai susinervinau. Turiu antradienį išskristi į miracle resort viešbutį,o paskutiniuose komentaruose jis taip blogai aprašytas,kad tikrai susinervinau. Dingo visas noras skristi. Jei ten nebus vietos net prie baseinų neužteks gultų ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 06 18, 13:02)
Ar galit pasakyt - kazkurioj temoj apie Turkija skaiciau , kad suTezais priklauso viena ekskursija nemokamai...(tik nepasakysiu kuri, ir net neberandu tos temutes).. Ar gali taip buti?

taip ,as sakiau 4u.gif
Priklauso 1 apzvalgine-shopingine ekskursija po Bodruma (musu atveju)!!!
BET, mums apie ja pasake, kai jau pasiemem ta pacia mokama doh.gif
Kas dar dvejojo- islose, isleke nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 06 18, 15:10)
Aš tai susinervinau. Turiu antradienį išskristi į miracle resort viešbutį,o paskutiniuose komentaruose jis taip blogai aprašytas,kad tikrai susinervinau. Dingo visas noras skristi. Jei ten nebus vietos net  prie baseinų neužteks gultų ir t.t. verysad.gif

mes buvom praitais metais tokiu metu šitam viešbuty- laisvų gultų krūvos biggrin.gif tik prie vaikų baseinų būdavo tirščiau, tai mes užmesdavom ryte rankšluostį blush2.gif
Atsakyti
Galbut kazkam bus idomi informacija - ilsejomes Sideje, viesbutyje Royal Dragon 5*, tai drasiai galiu rekomenduoti thumbup.gif puikus viesbutis. maistas labai geras ir skanus, kambariai tvarkingi, priziureti. teritorija nemaza, taciau labiausiai tinka su vaikais, yra lunaparkas, daug vandens kalneliu ne tik vaikams biggrin.gif jura salia, smeliukas. Gultu begale, laisvu vietu sociai ( na bent jau tuo metu kai buvom, uzteko tongue.gif ) aptarnaujantis personalas malonus. kas labai patiko, kad restorane vaikiskos kedutes su ratukais, isisodini vaika ir keliauji per restorana, renkiesi skanumynus bigsmile.gif
iki Sides senamiescio dolmusu apie 15 min. kaina 1 suaug. berods 2$. Labai grazus miestelis ir jaukus.
jei kam bus idomu, klauskit, atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Laba,
ka geriau dabar veztis i tr dolerius ar eurus? doleris sukiles tai neisku kaip geriau ant kurso gaunasi? rolleyes.gif nes praeita vasara vaziavom, tai doleriais viska labiau apsimokejo atsiskaitineti.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2010 06 18, 12:37)
Smurka  thumbup.gif  žodžiai

pvz. aš važiuoju atostogauti viena su vaikais, nu taip mums įšeina, vasara  mano vyrui pats taip sakant darbymetis  verysad.gif ir taip atostogaujam  g.gif kartu galime tik kitais metų laikais blush2.gif viena kolegė sako nu niekaip negaliu suprati, kaip TU GALI KUR NORS VAŽIUOTI BE VYRO  blink.gif  blink.gif  blink.gif tai aš jai ir sakau tai pagal tave įšeina jeigu mano vyras negali vasara atostogauti tai ir aš su vaikais turiu sedėti namie  doh.gif

o vienai kazin nebaisu? ax.gif vyras nenori niekur vaziuoti o mes su mergaite tisiog netrivojam tai galvoju gal dviese, bet kazkaip baisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *furnikuca*: 18 birželio 2010 - 16:21
QUOTE(Andzeja @ 2010 06 18, 16:50)
Laba,
ka geriau dabar veztis i tr dolerius ar eurus? doleris sukiles tai neisku kaip geriau ant kurso gaunasi?  rolleyes.gif  nes praeita vasara vaziavom, tai doleriais viska labiau apsimokejo atsiskaitineti.

dabar dolerių neapsimoka, geriau eurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 06 18, 17:15)
dabar dolerių neapsimoka, geriau eurai smile.gif

O mums problematiska su eurais buvo Sidej, nes visos kainos doleriais. Net grazos neturejo kaip atiduot- lakste issikeist:)
Pernai kemere vezemes dolerius, tai ten kaip tik eurais viskas... Jei gerai atsimenu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 19:51)
O mums problematiska su eurais buvo Sidej, nes visos kainos doleriais. Net grazos neturejo kaip atiduot- lakste issikeist:)
Pernai kemere vezemes dolerius, tai ten kaip tik eurais viskas... Jei gerai atsimenu... g.gif

Kemere euru neesu rankoje laikiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 06 18, 16:10)
Aš tai susinervinau. Turiu antradienį išskristi į miracle resort viešbutį,o paskutiniuose komentaruose jis taip blogai aprašytas,kad tikrai susinervinau. Dingo visas noras skristi. Jei ten nebus vietos net  prie baseinų neužteks gultų ir t.t. verysad.gif

mumis kartu veze i Lara su porele kurie ilsejosi miracle resort, jau kelinta karta ten vaziuoja, patinka ten jiems, griztant sake kad eiles prie maisto tik nervino, bet cia daug kur taip, o siaip jokiu nusiskundimu neturejo ax.gif
Atsakyti