Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

nesigincysiu tongue.gif bet manau kad tik aprasymas skiriasi o kaina skiriasi nes vienai yra sale o kitai ne
neapsigauk nes cia tai ta pati raso prie abieju:
• Removable push-up padding
• Underwire cups
• Ties at neck
• Adjustable back closure

mano nuomone cia viena ir ta pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 27, 10:18)
nesigincysiu  tongue.gif  bet manau kad tik aprasymas skiriasi o kaina skiriasi nes vienai yra sale o kitai ne
• Underwire cups
• Ties at neck

mano nuomone cia viena  ir ta pati  4u.gif

em... db per tave man vel skaudes galva!!!! biggrin.gif bet kdl gi tada pats aprasymas skirias... g.gif as lb tikiuos kad bus mano geresne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 05 27, 11:25)
em... db per tave man vel skaudes galva!!!! biggrin.gif  bet kdl gi tada pats aprasymas skirias... g.gif as lb tikiuos kad bus mano geresne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesigincykim biggrin.gif gal ateis kas nors kas geriau ismano ir pakomentuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 27, 10:38)
nesigincykim  biggrin.gif  gal ateis kas nors kas geriau ismano ir pakomentuos  ax.gif

greiciau komentuokit zinoves, ko neprazilau ir nenusikrmciai ne tik nagu bet ir paciu ranku iki alkuniu!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 05 25, 21:25)

Nebepamenu, gal jau pameciau siulo gala, bet lyg ir buvo diskusija ar imt 32B ar 34A dydi? o tai ko neimat 32A, jei taip bijot, kad per didele nusipirksit? g.gif ar cia ne apie si maudoma kalba buvo? ax.gif blush2.gif

QUOTE(Dovė* @ 2010 05 27, 11:18)
nesigincysiu  tongue.gif  bet manau kad tik aprasymas skiriasi o kaina skiriasi nes vienai yra sale o kitai ne
• Underwire cups
• Ties at neck

mano nuomone cia viena  ir ta pati  4u.gif

Man irgi kazkodel atrodo, kad cia vienodi maudymukai g.gif na, bent jau labai panasus ir nelabai skiriasi padidinimo ir pakelimo savybemis g.gif ax.gif
Atsakyti
nou,nou,nou, kalba buvo del to stebuklingojo su daug paraalono maudomo lotuliukas.gif nusprendziau nerizikuot ir imt pagal dydi 4u.gif
permazas maudomas man but negali o per didelis doh.gif kelnaites tas cheeky pajamiau xs tikiuos tiks
o jei tie maudomai identiski, tai per savonaivuma tiesiog prisidejau prie vs pelno darymosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 27 gegužės 2010 - 13:07
QUOTE(brunera @ 2010 05 27, 14:05)
kelnaites tas cheeky pajamiau xs tikiuos tiks

Kaip supratau, kelnaites paimtos is kito maudomo? o nebaisu, kad pvz. nors ir ta pati spalva, bet, pvz. atspalvis skirsis? g.gif

Susimasciau...niekada nesu pirkusi kelniu is VS, kazkaip nemegstu pirkti kelniu nesimatavus...bet sumasciau, kad gal man reikia yogos kelniu is VS biggrin.gif su 171 ugiu koks butu geriausias vidines siules ilgis? 30''? shoppingai, su kokia vidine siule yogos kelnes perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 13:20)
Kaip supratau, kelnaites paimtos is kito maudomo? o nebaisu, kad pvz. nors ir ta pati spalva, bet, pvz. atspalvis skirsis? g.gif

Susimasciau...niekada nesu pirkusi kelniu is VS, kazkaip nemegstu pirkti kelniu nesimatavus...bet sumasciau, kad gal man reikia yogos kelniu is VS biggrin.gif su 171 ugiu koks butu geriausias vidines siules ilgis? 30''? shoppingai, su kokia vidine siule yogos kelnes perkat? ax.gif

dvejojau, bet nmanau kad lb jau skirsis... rolleyes.gif aptemptas uzpakaliukas viska uzgos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 14:20)

Kas dėl skirtingu atspalviu.Rinkausi liemenele pink pop spalva, VS kaip visada pasiule prie liemeneles tokias pat kelnaites, nu gerai paimiau abu pink pop spalvos-tokia ryskiai ruzava i avietine nesa.Nu ir gaunu triusikelius tamsesnius uz liemenele:((( nors spalva raso ta pacia. Ziurisi tai nelabai, bet tiek to...tai va kas del tu atspalviu. Tikiuosi to nera su maudymukais, bent neturetu buti, kadangi jie komplektuojami is atskiru daliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 05 27, 15:31)
Kas dėl skirtingu atspalviu.Rinkausi liemenele pink pop spalva, VS kaip visada pasiule prie liemeneles tokias pat kelnaites, nu gerai paimiau abu pink pop spalvos-tokia ryskiai ruzava i avietine nesa.Nu ir gaunu triusikelius tamsesnius uz liemenele:((( nors spalva raso ta pacia. Ziurisi tai nelabai, bet tiek to...tai va kas del tu atspalviu. Tikiuosi to nera su maudymukais, bent neturetu buti, kadangi jie komplektuojami is atskiru daliu smile.gif

as laukiu liemeneles ir kitu kelnaiciu, juodos spalvos, tai manau, kad atitiks viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 27, 14:50)
as laukiu liemeneles ir kitu kelnaiciu, juodos spalvos, tai manau, kad atitiks viskas smile.gif

Su juoda, balta daug nepribursi, bet su kitom spalvom nerizikuociau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 27, 13:53)
Su juoda, balta daug nepribursi, bet su kitom spalvom nerizikuociau.

del kitu ir as gal nerizikuociau... emiau juoda, tai manau busiu patenkinta vacation4.gif tik dabar dar noriu papludimiui tunikos... doh.gif pati save pagaunu, kad uzkiibauuuuuuuuuu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti