Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 19:11)
Mergaites... klausimas.. gal kuri turi siuos dzinsiukus ???
kaip jie ar dydis atitinka?  bigsmile.gif

dzinsiukai

Cia tu dzinsiuku klynas skaitosi toks apsmukes ar kaip? is nuotraukos tai nesuprasi doh.gif siaip grazus dzinsiukai, jei klynas vietoj blush2.gif
Del dydziu tai negaliu patarti, pacia domintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 19:31)
mergaites, bet pasakykit ar dzinsai/kelnes atitinka dydi? Cia Lt nesioju 40 d. Tai koki imti VS 10 ar 12?  4u.gif
Labai skubiai reikia pagalbos nes noriu siust uzsakyma  smile.gif

padidinot save mirksiukas.gif
VS dzinsai pagrinde didinti, as su 98 cm perku 4 dydi (cia jei su spandexu), vienintelius su uplift imu 6.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 27, 19:44)
padidinot save  mirksiukas.gif
VS dzinsai pagrinde didinti, as su 98 cm perku 4 dydi (cia jei su spandexu), vienintelius su uplift imu 6.

Nu blyn uzsiparinau dabar doh.gif Bet pagal ju dydziu lentele tai man reiktu 10/12.. tai kaip yra? g.gif
pas mane klubai.. na svoris mano sviruoja.. daznai.. tai 98-100 ax.gif
Ir sie dzinsai be lycros.. nu nebezinau koki dydi imt verysad.gif

Nors va maikute ir suknele imsiu M dydzio.. gana jau buvau S prisisakius.. tai niekur netilpau schmoll.gif Tik bukle megztukai man S dydzio tinka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 27, 14:35)
Gal kuri tokia kelnes turit?
user posted image
Kaina gera, galvoju gal pasiimti, bet suabejojau del dydzio, jausiu su 92cm klubais i 2 taikyti tureciau g.gif

Ciupinejau, uzsisakinejo viena moteriske pas mane. Kokybe baika, pats linas plonytis, jei jums patinka tos kisenes ties keliais tai visai nieko, kasdieniskos tokios. Dydzio nepatarsiu, pas mane uzsakyme buvo 16 dydzio....
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 19:51)
Nu blyn uzsiparinau dabar  doh.gif  Bet pagal ju dydziu lentele tai man reiktu 10/12.. tai kaip yra?  g.gif 
Ir sie dzinsai be lycros.. nu nebezinau koki dydi imt  verysad.gif
Nors va maikute ir suknele imsiu M dydzio.. gana jau buvau S prisisakius.. tai niekur netilpau  schmoll.gif  Tik bukle megztukai man S dydzio tinka.. ax.gif

ju dydziu lentele neverta vadovautis schmoll.gif
Jei visai be spandexo as imciau su savo 98 cm 6 dydi.
Bet spresti jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 05 27, 08:12)
kokio ilgio ir dydzio kelnes joga imti, jei ugis 169cm, kelnes nesioju 2 dydzio arba uro 36, dar S. neturiu cm, neina issimatuot  blush2.gif  doh.gif

Ilgio sakyciau 30" pakaktu, gal 32" (as su 1,67m ugiu visada 30" imu). O dydi tai XS tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 27 gegužės 2010 - 19:08
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 19:31)
mergaites, bet pasakykit ar dzinsai/kelnes atitinka dydi? Cia Lt nesioju 40 d. Tai koki imti VS 10 ar 12?  4u.gif
Labai skubiai reikia pagalbos nes noriu siust uzsakyma  smile.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 19:51)
Nu blyn uzsiparinau dabar  doh.gif  Bet pagal ju dydziu lentele tai man reiktu 10/12.. tai kaip yra?  g.gif 
Ir sie dzinsai be lycros.. nu nebezinau koki dydi imt  verysad.gif

Teisingai jums patare, su jusu klubais imciau 4, maksimum 6. As su 100cm emiau 6 be spandekso, teko nest liemenuot pas siuveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 gegužės 2010 - 19:19
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 27, 19:58)
ju dydziu lentele neverta vadovautis  schmoll.gif
Jei visai be spandexo as imciau su savo 98 cm 6 dydi.
Bet spresti jums  smile.gif

sakot g.gif
o gal vis del to 8.. visgi pas mane ir visas 100 buna biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2010 05 27, 19:54)
Ciupinejau, uzsisakinejo viena moteriske pas mane. Kokybe baika, pats linas plonytis, jei jums patinka tos kisenes ties keliais tai visai nieko, kasdieniskos tokios. Dydzio nepatarsiu, pas mane uzsakyme buvo 16 dydzio....

O idomu balta spalva nepersisviestu g.gif

Patarkit kas, linines kelnes su 92cm imti 2 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 27, 20:18)
Teisingai jums patare, su jusu klubais imciau 4, maksimum 6. As su 100cm emiau 6 be spandekso, teko nest liemenuot pas siuveja.

galvosiu.. gal jau 6 geriau negu 4... kazkaip sakau bijau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 20:18)
sakot  g.gif
o gal vis del to 8.. visgi pas mane ir visas 100 buna  biggrin.gif

tai ismatuokite tiksliai kiek dabar dupcius ir tada gal apsispresti bus lengviau smile.gif

QUOTE(savita1 @ 2010 05 27, 20:19)
O idomu balta spalva nepersisviestu g.gif

as turiu linines kelnes, bet kitokias, tai balta spalva kazkiek persisviecia, bet nestipriai. Nors gal situ linas kiek kitoks bus g.gif
Atsakyti
Na parasiau 6 dydi.. tikiuosi bus gerai unsure.gif

mergaites tada dar klausimelis.. i sitie rubai kaip.. kaip su dydziais? g.gif

suknele 1

suknele 2
maikute
Atsakyti