Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Vonioje vieną kart per savaitę. Aišku neskaitant apsilankymų baseine kur visada galvytė plaunama . smile.gif
Atsakyti
Vasarą dažniau,o šiaip į savaitę kartą.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 02 12, 14:29)
kas tas kastoro aliejus?

Jei neklystu, lietuviškai tai - ricinos aliejus.
Mes plaunam galvą retokai -žiemą gal kas 10 d., vasarą - dažniau - 1-2 k. į savaitę. Dukros plaukai ilgi ir labai sausi schmoll.gif .Net per dvi savaites nesusiriebaluoja; plaunam tik dėl dulkių ir prakaito. Procedūra aišku nemaloni, bet jau apie metus didelių pykčių nebėra (mergytei geit 5m.). Tik šukavimas/ džiovinimas po plovimo - kankynė ir mamai, ir dukrai schmoll.gif . Plaukai ir taip sausi, o kai išplauni - susivelia kaip kaltūnas, iššukuot- be šansų doh.gif Galvoju, gal balzamo kokio užtept, bet ar būna kokie spec. vaikams (savo kažkaip nesiryžtu, kad nepakenkt...) g.gif .
Atsakyti
Kiekvieną arba kas antrą dieną tongue.gif Pas maniškį superiniai plaukai, stori, daug, purūs,šviesūs.. o dar kaip blizga. Kuo galim pasigirt tai tiktrai galim biggrin.gif Naudoju šampūnus bet kokius (to negalim sau leisti su dušo žele, nes alergiškas).
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 05 23, 20:32)
Plaukai ir taip sausi, o kai išplauni - susivelia kaip kaltūnas, iššukuot- be šansų doh.gif  Galvoju, gal balzamo kokio užtept, bet ar būna kokie spec. vaikams (savo kažkaip nesiryžtu, kad nepakenkt...)  g.gif .

Mano panelės plaukai irgi labai sausi ir dar pats plaukas toks labai storas, jei niekuo netepčiau tai atrodytų kaip stagarai doh.gif . Na mano mergina didesnė, bet aš jau senokai tepu su kaukėm (dabar naudojam Margaritos Alaus kaukę), ir nemanau, kad kuom nors kenktų. Bandžiau tept balzamo, bet, kad poveikio 0 schmoll.gif
O plaunam mes kartą per savaitę, na gal vasarą dažniau.
Atsakyti
As dukrytei (2.8 metu) galvyte plaunu i savaite karta, o vasara dazniau.
Papildyta:
Mes naudojam vaikiska nenuplaunama balzama (drauge parveze is Danijos). Plaukuciai blizga ir sveikai atrodo. Gydytoja net gyre, kad merginos grazus plaukuciai. Dar naudojam zuvies taukus, tai ir labai padeda plaukusciu augimui bei ju sveikumui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 05 23, 21:32)
Plaukai ir taip sausi, o kai išplauni - susivelia kaip kaltūnas, iššukuot- be šansų doh.gif  Galvoju, gal balzamo kokio užtept, bet ar būna kokie spec. vaikams (savo kažkaip nesiryžtu, kad nepakenkt...)  g.gif .

Yra balzamų ir tokiems pypliams mirksiukas.gif Aš turiu Loreal Kids, suminkština plaukučius. Bet tą balzamą naudoju retai, nes nuo vėlimosi jis maniškei vistik nepadėjo cool.gif Bet tą problemą išsprendėm auklėtojai parekomendavus plaukus tepti aliejuku. Dabar po plovimo visąlaik ištepu plaukučius Avon serumu-aliejuku, beje skirtu dažytiems plaukams suaaugusiems biggrin.gif , na bet maniškei labai padeda nuo vėlimosi. Nes anksčiau būdavo amžini kaltūnai doh.gif

Dabar į temą biggrin.gif : šaltu sezonuplaunu galvą mažei vienąkart į savaitę, o dabar , kai atšilo, dažniau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 gegužės 2008 - 11:11
Karta i savaite (5 metai). Maudosi pats, kasdien, tai buna, ateini iskelti is vonios, o jis "galva issiploves" su paprastu vandeniu, aisku. bigsmile.gif
Atsakyti
Karta per savaite
Atsakyti
esu bandžiusi neplauti savaitę, bet tada plaukai pasidaro nebemalonūs. Plaunu du arba tris kartus, nors piktumų būna visada. Niekaip neprikalbinu užversti galvytę. Kai gerai neišplaunu, ir tokių pleiskanų (galbūt šampūno nuosėdų) susidaro g.gif
Atsakyti
karta per savaite,nes berniuko plaukai trumpi,tai kazko neatsitinka biggrin.gif
Atsakyti
didziajai plaunu kasantra diena nes stori plaukai ir greit riebaluojas,o mazyles sausi plaukuciai tai plaunu reciau pora kart per savaite ziema vienakart
Atsakyti