Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Mano mažius galėtų eiti kasdien po dušu, bet galvą su dušu leidžia išplauti tik kartą per savaitę, o jeigu kartais reikia ir dažniau, tai vyksta ilgos derybos, nes mamai reikia pasistengti, kad nei vienas lašiukas nepatektų į akis doh.gif
Atsakyti
Su dukra problemu nebera, kas savaite issiplaunam galvyte. O vat su bernioku... Bandom plaut kas savaite, bet kartais baigiasi tik plauku suslapinimu, nes toks rekimas, kad bijau, jog kaimynai vaiku teisiu apsauga iskvies lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano mergaitei irgi nepatinka galva plautis, bet vis tiek plauname karta per savaite. O maudomes 2 ar 3 kartus per savaite.
Atsakyti
na mes maudomes kiekviena vakara,o galva plaunam karta per savaite,nebent vasara jei yra poreikis tai dazniau mirksiukas.gif ir tik dabar tas galvos plovimas pagaliau tampa nebe egzekucija,nes ilga laika tai kazkoks kosmaras buvo,nu taip bijodavo... doh.gif
Atsakyti
as tai savo mazyliui plaudavau du kartus p thumbup.gif er savaite,o dabar kai mazius nusipirko naro akinius plauname kas antra diena : ,cia del akiniu,nes labai nemegdavo,kai vandenukas patektavo i akytes,, problema isspresta liuks thumbup.gif
Atsakyti
Karta per savaite, nebent saldainiu privelia i plaukus, arba smelio prisipila biggrin.gif tada jau dazniau tenka tongue.gif
Atsakyti
Kartą savaitėj smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai pakanka viena karta per savaite rolleyes.gif
Atsakyti
viena karta per savaite pilnai uztenka. nebent vasara, kai labai sukaista, tai dazniau, bet tik po dusu, be jokiu priemoniu.
Atsakyti
Mes plauname karta per savaite, kaip ir dauguma, na retkarciais du, jei labai sukaista ar kokai nelaime atsitinka smile.gif tongue.gif
Atsakyti
viena karta per savaite tongue.gif
Atsakyti
i savaite mazdaug viena karta,bet buna kad per dvi savaites tik viena kata ax.gif bet kaip pas mane biciukas ir trumpuciai plaukai vos ne pirmu numeriu kirpti tai ka ten plauti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti