Mes mazdaug karta i sav. nes trumpi plaukuciai
ir siaip labai nemegstam sios proceduros

Manau ,kad 1 k.per savaite pakanka.Vasaros metu zinoma,dazniau

As savo vaikuciams galvytes su sampunu plaunu karta per savaite, ir taip si procedura abiems baigiasi asaru pakalne
, na bet vasaros metu tai tikrai kone kasdien, nes kaip jau minejo kazkuri mamyte, sunaus galvoje visa smelio deze

Maniske vasara maudosi ir galva plauna kasdien. Ziema reciau: po baseino, mokyklos fizinio lavinimo. Tai iseina apie 3 kartus per savaite minimum.
Kai buvo mazyte paniskai bijojo galva plauti, klykdavo lyg kas ja pjautu. Po to kai pradejo laikyti baseina (nuo ketveriu metuku), nardyti - su malonumu turskiasi duse su visais masazais
Kai buvo mazyte paniskai bijojo galva plauti, klykdavo lyg kas ja pjautu. Po to kai pradejo laikyti baseina (nuo ketveriu metuku), nardyti - su malonumu turskiasi duse su visais masazais

mes tai galvyte plauname karta i savaite

KArta per savaite, o vasara vos ne kiekviena diena, nes po smelio dezes...

QUOTE(Inetux @ 2008 10 08, 08:37)
Aš irgi, jei smėlio kokio neprisiberia - kartą per savaitę, pilnai užtenka.
Aš irgi plaunu kartą per savaitę ir vienai ir kitai panelei. Vyresnėlė tai kantriai laukia kol baigsim šią procedūrą, na, o mažoji, tai
ir rankšluostis prie akyčių nepadeda.

Šiaip kartą per savaitę, bet jei būna eglute supinta, tai tada kai išpinu.

Mano dukrytei 4 ,tai seniau irgi klykdavo ,kaip reikdavo plauti plaukus ,tai irgi karta ar du per savaite plaudavau ,o dabar tai atvirksciai ,plaunam kasdien ,nes jei tik vonioj pasilieka viena nors minutei ,tai kaip ateinu ,tai jau ji ir plauna galvyte ,o jei sakau ,kad nereikia ,tai asaru pakalne ,kad ji nori.tiesiog pernai kazkoks persilauzimas ivyko ,tai dabar nuo vieno krastutinumo iki kito