Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Sveikutes,as irgi kas savaitę, o jei serga ar sloguoja mažylė tai ir rečiau, bet mano labai nemėgsta galvytės plauti... schmoll.gif o šiaip pliuškentis patinka...
Atsakyti
Plaunu vieną kart per savaitę, anksčiau labai nemėgo, dabar užsidengia rankšluosčiu veidą ir stovi, pradėjo patikti dušo lietutis smile.gif
Atsakyti
oi su tom asarėlėm tai vienos problemos bijau kad kaimynai į vaikų teisių apsaugos tarnybą paskambins nepededa niekas g.gif o maudytis patinka tik alvos neplaukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Maudau savo sūniuką kartą per savaitę. Bet jei pareinam po lauko ir galva būna pilna žemių, tai įkišu į vonią ir dažniau
Atsakyti
galva plaunam 1karta per savaite jei nekarsta. jei karsta tai 2-3 kartus
Atsakyti
Anksciau plaudavau karta per savaite,bet dabar kai pamatau kokia pareina is kiemo tai kartais ir kasdien turiu plauti doh.gif
Atsakyti
Plauname retai,karta i 2savaites kartais netgi dar ilgiau istempiam. blush2.gif
Ilgi plaukai, ilgai dziusta,sunkiai sukuojames.Tragedija ir jai ir man.Kai asaroja siulau kirptis.Nori ilgu.
Atsakyti
galvą išsiplauti tikra tragedija, ebt pamažu pats labai noriai mokinasi plautis, tai mažiau ašarų
Atsakyti
mirksiukas.gif As savo sūneliui plaunu galva karta per savaite, na ir aišku pagal reikalą. Šiaip maudytis labai mėgsta, bet nepatinka, kai pilu vandenį ant galvos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikaga @ 2007 07 22, 19:35)
Plauname retai,karta i 2savaites kartais netgi dar ilgiau istempiam.  blush2.gif
  Ilgi plaukai, ilgai dziusta,sunkiai sukuojames.Tragedija ir jai ir man.Kai asaroja siulau kirptis.Nori ilgu.

Oho kiek istempiat.Ir kaip plaukai,nesusiriebaluoja per tiek laiko stipriai?As kogero tokiu atveju patrumpinciau plaukus tiek,kad butu nesudetinga priziureti.O kokio ilgio plaukuciai?
Atsakyti
Plaukai jau beveik iki pusės užpakaliuko,galėtume pretenduoti į ilgakases.Žinoma prie šaknų pasiriebaluoja.
Kirptis nenorėtų,manau,kad ji didžiuojasi savo kasomis.
Atsakyti
Kai karšta, plaunu tris kart į savaitę, o žiemą vieną kartą. Maudytis be galo mėgsta, kas antrą dieną tupi vonioj. Vienintelė nemaloni procedūra - galvos plovimas doh.gif
Atsakyti