Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Vasara 2 - 3 kartus i savaite, nes kai pareina is darzelio, labai daznai buna pilna galva smelio doh.gif mano saulytei 3,5 metuku bet plaukuciai jau beveik iki liemens, genai thumbup.gif
Atsakyti
Na anksciau bandydavau plauti kuo reciau, kas 2 savaites. Nes galvos plovimas budavo tokia tragedija, tokie klyksmai, kad galvojau tikrai kaimynai kada vaiku teisiu apsaugos tarnyba iskvies. Bet kai pradejom lankytis baseine, sia problema greit issprendeme. Nes baseinas vaikams labai patinka, o zino, kad paskui tures butinai praustis po dusu. Tai galedavo patys pasirinkti ar neiti i baseina, ar maudytis po dusu po to. Dabar be vargo plaunam galva kada tik reikia, vasara ir kelis kartus per savaite.
Atsakyti
Mes maudomes karta per savaite, bet jei labai karsta ir vaikas prakaituoja, tai tenka dazniau maudytis. Tokiais atvejais galva perskalaujam be sampuno smile.gif
Atsakyti
Vaikams galvas plaunu kartą per savaitę.
Atsakyti
Penkiametei savo merginai tenka plauti kartą per savaitę o kartais ir per dvi. Vasarą dažniau nes smėlio prisibarsto.
Iki penkerių metukų labai nesiduodavo, o kai buvo jos gimtadienis tai aš jai pranešiau:
-Na štai dabar jau tau suėjo net 5 metukai ir tu tapai drąsi ir didelė mergaitė ir nuo šiol tu daugiau nebebijosi plauti galvytės.
Ji su pasigėrėjimu išklausė, tai ką pasakiau.
Ir problema išgaravo. O visiems aplinkui gyrėsi, kad jau ji nebebijo plaut galvytės nes jai 5 metai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgulė: 31 liepos 2007 - 21:18
Mes plaunam galva 1-2 kartus i savaite
Atsakyti
Aš tai savo princesei plaukus plaunu kartą per savaitę arba pagal poreikį.Ankščiau naudojau "Johson" šampūną, dabar "Karapuzik".Bet maniškės plaukai ploni kažkokie(mano ir vyro tai stori).Gal tikrai pabandyti su kiaušinio tryniu? Kaip Jūs manote? g.gif
Atsakyti
Mano mergytei 5 metukai, galvą jai plaunu kartą per savaitę . Dukrytė su mielu noru plaunasi galva pati ir galiu pasakyti, kad jai puikiai sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Nuovirų jokių neverdu. Galvą plaunu tada kai vaikas maudosi, jei po dušu eina tai jis pats galvą išsiplauna, jam čia vienas malonumas. Net nesusimasčiau ar galima dažniau ar rečiau plauti galvą. Šampūną naudojam tik vokišką, nes vyras visada higienos reikmenys veža iš Vokietijos.
Atsakyti
Aš dukrai irgi karą per savaitę plaudu, nu bet būna ir 2 kartai vasarą, kai smėlio dėžėj pasikapsto doh.gif
Atsakyti
Mes tai labai skirtingai galvą plaunam...būna kasdien, o kartais ir karto per savaitę užtenka.priklauso nuo kiek smėlio parsineša iš darželio ar žaidimų aikštelės ir nuo temperatūros, nes prakaituoja ir plaukai tuo atsiduoda.
taip išeina vasarą dažniau, o žiemą rečiau thumbup.gif
Atsakyti
Mes vaikams galvas plaunam karta per savaite, o vasara , kada karsta , pagal poreiki
Atsakyti