Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Išbandžiau šiąnakt ricinos kaukę, iš ryto išplovus dar ištepiau Kerastase aliejuku, plaukai nuostabūs, vis čiupinėju,kokie švelnūs biggrin.gif
Atsakyti
O, galvojau čia tik man nerealūs dalykai dedasi su aliejaus naudojimu ir plaukų slinkimu smile.gif . Pasirodo, ne. Man ir panaudojus aliejų (kad ir aliejų nuo SLINKIMO) šaknims jie tikrai geriau slenka. Galvoju, gal čia dėl to, kad odai neduodama kvėpuoti g.gif . Juk ypač jei laikai aliejų per naktį, tai dedi dar maišelį papildomai, gal tai labai nepatinka plaukams. Plaukų slinkimo padidėjimą pastebėjus tiek naudojant aliejų, tiek dažant plaukus su chna, tad dabar išvis prie šaknų nebelendu.
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 07 21, 23:05)
O, galvojau čia tik man nerealūs dalykai dedasi su aliejaus naudojimu ir plaukų slinkimu smile.gif . Pasirodo, ne. Man ir panaudojus aliejų (kad ir aliejų nuo SLINKIMO) šaknims jie tikrai geriau slenka. Galvoju, gal čia dėl to, kad odai neduodama kvėpuoti g.gif . Juk ypač jei laikai aliejų per naktį, tai dedi dar maišelį papildomai, gal tai labai nepatinka plaukams. Plaukų slinkimo padidėjimą pastebėjus tiek naudojant aliejų, tiek dažant plaukus su chna, tad dabar išvis prie šaknų nebelendu.

As manau, kad cia tik optine apgaule, nes tiesiog aliejumi plaukai apsunkinami ir greiciau isslenka tie plaukai, kurie ir turejo iskristi, o realiai ju kiekis nepadideja.
Atsakyti
QUOTE(voverushka @ 2010 07 22, 06:57)
As manau, kad cia tik optine apgaule, nes tiesiog aliejumi plaukai apsunkinami ir greiciau isslenka tie plaukai, kurie ir turejo iskristi, o realiai ju kiekis nepadideja.

na bent mano atveju, tai tikrai ne optinė apgaulė, nes kai paprastai plaunu galvą, šukuojuos tai iškrenta daug mažiau (dabar nustoję slinkt mano plaukai, tai ten vos keletas plaukų būna). O po aliejinės kaukės, palieku vonioj tikrai įspūdingą kuokštą doh.gif
Atsakyti
Jeigu tepu ir šaknys, tai nakčiai nepalieku.
O jeigu nakčiai, tik šiek tiek per plaukus perbraukių ir viskas.

Tai jokių problemų kaip ir nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau naują variantą. Sumaišiau ricinos, alijošių bei varnalėšų aliejus bei juos pašildžiau. Ištepiau tiek plaukus tiek jų šaknis. Daugiausia teko šaknums. Užsidėjau maišelį ant galvos ir palaikiau apie vieną valandą. Išploviau galvą su šampūnu ir neprireikė kondicionieriaus thumbup.gif Retai kada pavyksta išskalauti plaukus be kondicionieriaus, balzamo ar kaukės. Nepavyksta net pirštais perbraukti plaukų - labai susivelia. Taigi likau labai patenkinta rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir sendiena bandysiu,bet kaip skaiciau mazai kas is jusu naudoja alyvuogiu alieju g.gif , bet as pabandysiu ax.gif , nes sviesinti plaukai mano yra ir galikai labai luzineja, slenka plaukai bandau gaivinti bent nuo saknu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguska @ 2010 07 25, 11:37)
Sveikos 4u.gif  as nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir sendiena bandysiu,bet kaip skaiciau mazai kas is jusu naudoja alyvuogiu alieju g.gif , bet as pabandysiu ax.gif , nes sviesinti plaukai mano yra ir galikai labai luzineja, slenka plaukai bandau gaivinti bent nuo saknu ax.gif

Man tai labai tiko. Dar įspaudžiau citrinos sulčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguska @ 2010 07 25, 10:37)
Sveikos 4u.gif  as nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir sendiena bandysiu,bet kaip skaiciau mazai kas is jusu naudoja alyvuogiu alieju g.gif , bet as pabandysiu ax.gif , nes sviesinti plaukai mano yra ir galikai labai luzineja, slenka plaukai bandau gaivinti bent nuo saknu ax.gif

dar gali saknis tepti ricinu aliejum tai pades ir plauku slinkimui ir augimui, o galus alyvuogiu:)
Papildyta:
ricinu aliejus labai gerai saknim. Manau kad padeda ir palauku augimui
Atsakyti
Sveikos,gal kas bande siuos ajuverdinius aliejus plaukams? Labai gundausi nusipirkti ta Bhringraj g.gif
Atsakyti
Kur jus laikot aliejus, saldytuve ar kambario temperaturoj? As turiu kokoso alieju ir nzn kaip geriau. Beje, sildot maza kieki ar visa aliejaus indeli?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2010 07 29, 02:31)
Kur jus laikot aliejus, saldytuve ar kambario temperaturoj? As turiu kokoso alieju ir nzn kaip geriau. Beje, sildot maza kieki ar visa aliejaus indeli?

Aliejų laikau vanioj, o šildau tik tą kiekį kurį sunaudosiu 4u.gif
Atsakyti