Aš naudoju nerafinuotą kokosų aliejų, neseniai įsigijau aliejų mišinį galvos odai ir plaukams iš Kvapų Namų, tai man tas mišinukas labiau patinka nei kokosai. plaukai švelnūs, glostnesni, 'pavalgę'

Sveikos
jau nebezinau ka ir bedaryti, ziauriai luzineja plaukai, isluzinejusiu jau labai daug, kaip sakant naturaliai pasifiliravo, bet cia labai graudu. Nusipirka alyvuogiu, kokosu, sezamu ir ricinos aliejus, bandziau kolkas tik alyvuogiu ir siandien po kokosu aliejaus naktines kaukes. ( vertinti negaliu nes dar slapi plaukai, leidziu dziuti jiems naturaliai. Esu anksciau simondsiju bandziusi bet nelabai tepatiko, kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau. po alyvuogiu kazko tokio super nera ( bet ko noret plauku bukle prasta, nors labiau blizga plaukai ir yra svelnesni truputi.
Luzinejimo priezastys manau buvo tokios (aisku plauku sviesinimas 9proc peroksidu, bet tik saknys, o sviesiems plaukams reikia geros prieziuros, puse metu kazkur pabandziau pataupyti plauku prieziuros priemoniu saskaita, rezultatas toks plius aisku dziovinimas, retkarciais tiesinimas, dabar atsisakiau znypliu, dziovintuvo, nebent tik salto oro srove jau ir neblogai saknys ataugusios, nedazau, laukiu kol kirpejas grys ir patars ka daryti, kardinaliai nenoriu keisti plauku spalvos, bet suprantu kad kazkiek tamsinti reiks, nors nesu ta peroksidine balta. ) Dabar naturaliom priemonem bandysiu atgaivinti, bet ar uztenka tik naturaliu? ir kaskiek reikia dedi aliejaus kauke? ar imaisius eterinio aliejuko rezultatas dar geresnis?
jau nebezinau ka ir bedaryti, ziauriai luzineja plaukai, isluzinejusiu jau labai daug, kaip sakant naturaliai pasifiliravo, bet cia labai graudu. Nusipirka alyvuogiu, kokosu, sezamu ir ricinos aliejus, bandziau kolkas tik alyvuogiu ir siandien po kokosu aliejaus naktines kaukes. ( vertinti negaliu nes dar slapi plaukai, leidziu dziuti jiems naturaliai. Esu anksciau simondsiju bandziusi bet nelabai tepatiko, kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau. po alyvuogiu kazko tokio super nera ( bet ko noret plauku bukle prasta, nors labiau blizga plaukai ir yra svelnesni truputi.
Luzinejimo priezastys manau buvo tokios (aisku plauku sviesinimas 9proc peroksidu, bet tik saknys, o sviesiems plaukams reikia geros prieziuros, puse metu kazkur pabandziau pataupyti plauku prieziuros priemoniu saskaita, rezultatas toks plius aisku dziovinimas, retkarciais tiesinimas, dabar atsisakiau znypliu, dziovintuvo, nebent tik salto oro srove jau ir neblogai saknys ataugusios, nedazau, laukiu kol kirpejas grys ir patars ka daryti, kardinaliai nenoriu keisti plauku spalvos, bet suprantu kad kazkiek tamsinti reiks, nors nesu ta peroksidine balta. ) Dabar naturaliom priemonem bandysiu atgaivinti, bet ar uztenka tik naturaliu? ir kaskiek reikia dedi aliejaus kauke? ar imaisius eterinio aliejuko rezultatas dar geresnis?
mano pasiulymas toks naudok naturalu sampuna, dek kas antra diena aliejines kaukes bet nedek ant saknu jei laikysi per naksti, jei porai tik valandu ricinos alieju gali itrinti i saknis o galus drekinanciu aliejum-kokoso labiausiai toksai, i aliju gali ilasinti vitamino e, silko,taip pat gali ilasinti eterinio kokio aliejaus, po plovimo perskalauk naturaliu zoleliu nuoviru, po truputi po menesio pageres rezultatas, galus gali patepti sezamo seklu aliejumi, jokio dziovintumo, gumyciu, geleziniu segtuku
Tai galva plaunu kasantra kas trecia diena tia naktim dedu kaukes. O vitamino e ir silko , tai kur gauti ? vit e tik vaistinese kapsulese esu maciusi... o po plovimo kokiu zoleliu nuoviru skalauti? galvoju gal dilgeliu?
va tik problema tame, kad plaukus buuutinai turiu risti kazkaip, gumytes storas risu o segtukai privalomi, kad buvusia grifka prilaikyti ir kitus sonuose apluzinejusius. nes naturaliai jiem isdziuvus ant galvos gaunasi bardakelis, su kuriuo eiti niekur niekur negaliu.mano plaukai reikalauja formavimo.
siuo metu sampuna turiu is cenko (sausiem plaukams) balzamas swarskopf BC atkuriamasis, joico kpak aliejukas ir dar medinese sukose pirkau cece koncentrata gydomaji (bet jis nekazin ka tedaro)
va tik problema tame, kad plaukus buuutinai turiu risti kazkaip, gumytes storas risu o segtukai privalomi, kad buvusia grifka prilaikyti ir kitus sonuose apluzinejusius. nes naturaliai jiem isdziuvus ant galvos gaunasi bardakelis, su kuriuo eiti niekur niekur negaliu.mano plaukai reikalauja formavimo.
siuo metu sampuna turiu is cenko (sausiem plaukams) balzamas swarskopf BC atkuriamasis, joico kpak aliejukas ir dar medinese sukose pirkau cece koncentrata gydomaji (bet jis nekazin ka tedaro)
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 07, 13:36)
aliejines kaukes bet nedek ant saknu jei laikysi per naksti,
kodel? as dedu, nematau jokio neigiamo poveikio

Išbandžiau trijų rūšių alyvuogių aliejų, tačiau nei vienas netiko. Plaukai pasidarė šiurkštūs, po kaukių darymo kelias dienas susitvarkyti negaliu
Galvoju nusipirkti kokosų aliejaus. Ar kuriai nuo jo plaukai tapo šiurkštūs?

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 13:57)
Greiciau susiriebaluoja plaukai... ,bent man

jei alieju laikai ant saknu nakti gali plauki pradeti dusti netureti kuo kvepuoti ir tada labiau slenka, cia merginu pastebejimai,
indijaaa tavo priemones tikrai nera naturalios , geriau nueik i naturaliu priemoniu puslapi ir pasiskaitenek
o visu tu priedu gali pasiziureti aromanatural inter. parduotuveje, ar kvapu namai, dauk kur gali p[asiziuret kas liecia naturalia prodekcija, o cenko kazkada as pati turejau ir jis man kaip kartas sausino plauka, dabar as naudoju rusiska babuski sampuna, ir sante balzama, o aliejai kokosu man patiko labiausiai nes efektyviausiai padejo bet tikrai ne po vieno karto ilgas darbas o rezultatas matytis tikrai tik po kokio men.
o zolelem ivairiom gali skalauyi dar ziurint ar tamsus ar sviesus plaukai, as darausi misini
indijaaa tavo priemones tikrai nera naturalios , geriau nueik i naturaliu priemoniu puslapi ir pasiskaitenek

o zolelem ivairiom gali skalauyi dar ziurint ar tamsus ar sviesus plaukai, as darausi misini
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 07, 14:45)
bent jau mano plaukams itakos nedaro, plaunu kazkur 1 karta/sav

QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 07, 14:49)
jei alieju laikai ant saknu nakti gali plauki pradeti dusti netureti kuo kvepuoti ir tada labiau slenka, cia merginu pastebejimai,
as prilasinu dar visokiu EA, tai juos geriau naudoti itrinant i saknis, negu i pati plauka ir neslenka

Norejau paklausti,ar isplovus aliejine kauke naudojat dar kondicioneriu arba balzama? Man po aliejiniu kaukiu veliasi plaukai,sunku dziovinant sukuoti,tai galvoju kita karta perskalauti dar su kondicioneriumi,tikiuosi neapsunkins plauku

QUOTE(white kitty @ 2010 08 07, 15:05)
Norejau paklausti,ar isplovus aliejine kauke naudojat dar kondicioneriu arba balzama?
as visada naudoju + dar seruma galiukams

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 15:43)
as irgi naudoju ir kauke ir seruma..