Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 08, 13:19)
user posted image
Naudoju si  ax.gif issiplauna kaip ir neblogai

man irgi idomu kur tokio rasti ir kiek kainuoja? wink.gif
Atsakyti
o ricinos aliejus nerievina galiuku, gerai susigeria
Atsakyti
tikrai riebina, ir visiškai nesusigeria, yra bais lipnus, niekada jo ant plaukų netepčiau. Nebent maišant su kitais aliejais. Būna man tepant blakstienas, netyčia per plaukus su šepetuku perbrauki, tai jausmas lyg su kokiais sakais..
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2010 09 09, 12:56)
man irgi idomu kur tokio rasti ir kiek kainuoja? wink.gif

Tikrai nezinau ar Lietuvoje tokiu prekiauja, nes man is Saudo Arabijos atveze, todel ir kainos nezinau net ax.gif Man labai idomus pasirode visokiu zoleliu strypelis kuris idetas i alieju, kad isspausti alieju jis turi pereiti per visa ta strypeli ir prisisotinti visokiu medziagu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 09, 07:58)
o gal kas naudojat ricinos alieju plauku galiukams  smile.gif

plauku galiukams nenaudoju, o tiesiog maisau ricina su kitais aliejais ir darausi kaukes, man atrodo kad ricina plauku galiukams bus per riebus, ir per tirstas, bet viena ricina, nebent su kuom nors ja skiesti ir bandyti tada, tuolba kad ir neispaciu greiciau isigerianciu alieju g.gif
Atsakyti
skaiciau merginu komentarus kitoj temoj, tai jos maiso ricinu alieju su balzamu ir deda ant plaukau galiuku, ka manot
Atsakyti
Išbandžiau kokosų aliejų plaukams - nerealiai patiko. Plaukai po jo minkštučiai thumbup.gif O šiandien pabandžiau dar vieną variantą: iš pradžių užsitepiau kokosų aliejų, o vėliau, kadangi spaudėm obuolių sultis, tai pamaniau, kad putas galima neišpilti, o panaudoti naudingai ir užsipyliau obuolių sulčių putų ant plaukų, tuo pačiu ir ant veido (veidą taipogi buvau išsitepus kokosų aliejum). Ant veido rezultatas labai patiko, o plaukai dar neišdžiuvo, tai kol kas komentuoti rezultato negaliu Parašysiu kai išdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
manęs kokosų aliejus nenustebino unsure.gif dabar galvoju: gal mano plaukai ir be jo minkšti? bigsmile.gif cool.gif bet sausi tai sausi... ir po aliejaus niekas nepasikeitė unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, o kokį kokosų aliejų naudojate?
Atsakyti
QUOTE(kirsten25 @ 2010 09 13, 11:42)

nerafinuota
Atsakyti
QUOTE(kirsten25 @ 2010 09 13, 09:42)

aš tokį naudoju
user posted image
Atsakyti
o kokia jo kaina? norėčiau pabadyti kokį nors, bet ne iš brangiųjų ax.gif
Atsakyti