Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 03, 08:52)
o tai jussu argano aliejus nerafinuotas, ir kur pirkot smile.gif

as moku uz ekologiska nerafinuota argano alieju apie 20lt - 30ml.
perku www.aromanatural.lt
Atsakyti
aisku nes yra argano aliejus ir omnia botanika,
Atsakyti
Sveikos.. o ar aliejukai turi buti is spec parduotuviu? Esu maciusi ir maisto parduotuvej (RIMI) alieju ivairiu - Makadamijos riesutu, migdolu, semenu irkt... ar jie tinkami? blush2.gif
Atsakyti
tai dauguma kaip supranti ir perkam is rimi, ir maximu tongue.gif as bent tai tikrai,bet va norisi vis isbandyti ka naujo ir kokybiskesnio ax.gif
Atsakyti
as irgi is maximu perku linu semenu, makadamiju, alyvuogiu.
Atsakyti
Pas mane prie namu atsidare aliejaus parduotuve ( ta is aliejus.com ) tai jau laimes pilnos kelnes biggrin.gif

Sia nakti dejau makadamijos alieju plaukam, tai man kokosu gal labiau patinka g.gif Bent jau kvapas tai tikrai biggrin.gif
Bet plaukai po abieju minksti ir nepaprastai svelnus rolleyes.gif Man net gumyte is ju isslysta bigsmile.gif
rytoj desiu migdolu alieju, dar laukia kanapiu bigsmile.gif
ir jazminu kazkoks plaukam specialus, bet man jis nepatikimas atrodo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 03 rugsėjo 2010 - 18:12
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 03, 14:03)

bet turi buti nerafinuotas, nes maximose dazniausiai buna ne toks kiek teko pastebeti
Atsakyti
tikrai buna nerafinuoti, salto spaudimo
Atsakyti
Dabar mano favoritas - argano aliejus. Tepiau gryną:plaukai labai minkšti,ypač žvilgūs,švelnūs.Kokosai suteikia panašų,bet ne tokį efektą.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 04, 10:13)
tikrai buna nerafinuoti, salto spaudimo

buna parasyta?
nes pati kiek esu ziurejus tai nebuna parasyta, kad pvz nerafinuotas,o tik salto spaudimo
Is norfos esu pirkus tik moliugu seklu alieju ir alyvuogiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 04, 11:16)
Dabar mano favoritas - argano aliejus. Tepiau gryną:plaukai labai minkšti,ypač žvilgūs,švelnūs.Kokosai suteikia panašų,bet ne tokį efektą.

tepi kaip kauke ant ant svariu, sausu plauku?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 12:13)
tepi kaip kauke ant ant svariu, sausu plauku?

Taip

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 03, 13:03)

Aniros? Aš juos naudoju maistui,kaip tik pažiūrėjau ant etiketės graikinių riešutų aliejaus parašyta: pirmo spaudimo,nerafinuotas. Skonis gana ryškus riešutų.
Atsakyti