Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

ir mus domintų lego ir kainos ax.gif
Atsakyti
Parduodu 2kg lego 4u.gif viskas is atskiru komplektuku, tinka tiek mergaitems tiek berniukams, arkliai karietos, masinytes, viskas namu statybai,visokios smulkmenos, medziai,padai 3 dideli, povandeninis komplektukas, lobiu medziotoju, ira pora grynai mergaitem ir t.t parduodu tik kartu atskirai neparduodu. kaina 150lt esu is kauno prasom 4u.gif
http://public.fotki....rgutja/vaikams/
Atsakyti
Jau parduotas visas lego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2010 11 02, 12:14)
Jo ... mergaitem pasirinkimas menkas rolleyes.gif o lego.com? nieko neradot g.gif

QUOTE(Kačia @ 2010 11 02, 13:16)
Ukmerges g. maximoj maciau nukainuota mergaitiska rinkinuka 44 lt.
http://shop.lego.com...ult.aspx?p=7587

Ačiū už nuorodas bandysiu dar kartelį pažiūrėt gal kas naujo atsirado 4u.gif
Gal kas užsakinėjo, ar į Lietuva atsiuntė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 03 lapkričio 2010 - 12:09
QUOTE(JurgaS @ 2010 11 01, 20:39)
Sveikos mamytės, gal kas nori kooperuotis pirkti nuovadą per tarpininkes  ax.gif
http://www.boots.com...Station_121044/ - čia 3 už 2 kainą, tai gautusi 46,67 svaro + tarpininkavimas ir siuntimas (1 kg - 7 Lt). Mano primetimu vienetas kainuotų apie 230 Lt. Gerokai pigiau nei LT  ax.gif
Aš imu 1 , tai reikia dar 2 mamyčių  blush2.gif

Labas. Ko gero prisijungčiau. (Jei kaina tikrai apie 230) smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarumet koki rinkinuka pirkti 3 metu mergytei? ax.gif Nieko neturim, tai net nezinau kuris fainiausias tokiam amziui butu ir kad padeliot ka ten is tu kaladeli iseitu (dezes ir kainos dideles, tik kaladeliu ten neperdaugiausia doh.gif ). Kol kas renkuosi is siu rinkinuku:
Ieskau nebutinai nauju Lego rinkinuku. Siulykit i AZ 4u.gif .
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rinkciausi is tu 2 duplo (iki 5m. ) rinkinuku. Nes jei nieko neturit, tai sunkokai gali sektis su tom smulkiom detalytem nuo 4 metu skirtom... Nors buna vaiku, kurie pradeda nuo smulkiu ir dideles net nedomina smile.gif .
Geri abu rinkinukai duplo, tik ziurint kas labiau patiks - gyvuneliu gausa ar kaladeles su paveiksliukais. kaur kaladeles su paveiksliukais, tai noretus dar salia kokio kad ir mazo rinkinuko su zmoguciu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LINA712 @ 2010 11 03, 13:56)
Labas. Ko gero prisijungčiau. (Jei kaina tikrai apie 230) smile.gif

Aš užsisakius šitą rinkinį,tai kaina tikrai tokia;)
Atsakyti
mano kolegė irgi jį užsakiusi, deja jau antras mėnuo laukia, bent jau iš boots kažkodėl žvėriškai lėtai eina. nepatariu dėti viltis suspėti parsisiųsti iki Kalėdų 4u.gif
Atsakyti
eglaite2 as ir uz duplo, maniskiui virs 4 m. o vis dar su duplo mieliau zaidzia, nei su smulkiu mirksiukas.gif Galesi kitais metais nupirkti ir smulku lego, o su duplo mazoji zais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 11 04, 09:41)
mano kolegė irgi jį užsakiusi, deja jau antras mėnuo laukia, bent jau iš boots kažkodėl žvėriškai lėtai eina. nepatariu dėti viltis suspėti parsisiųsti iki Kalėdų  4u.gif

ir as laukiu jau menuo, bet toks jausmas, kad negausiu visai cool.gif kitas prekes gan greit atsiunte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 04 lapkričio 2010 - 10:29
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif . O as susinervinau, kad nespejau per Boots rozines kaladeliu dezutes paimti, kur nuo 4 metuku, bet dabar ten yra akcija Lego Duplo 123 rinkiniui, tai turbut imsiu ji rolleyes.gif. Tik dar neapsisprendziu - laukti kokios Lego nuolaidu Maximoje ar siustis, nes kainos tai panasiai su nuolaida gautusi ax.gif g.gif.
Atsakyti
Mano sunui 5 metai, puikiausiai zaidzia su Lego Duplo. Kai nori statyti kazka pagal instrukcijas, tada imasi smulkiuju lego detaliu.
O dukryte i smulkiasias ne neziuri dar. Nebent broli nori paerzinti. Jai labai patinka su zmogeliukais, gyvuneliais zaisti, buna, kad ir stato kazka labai.
Mums Lego - vienas is megstamiausiu uzsiemimu. Kazkaip negaila atrodo ir tu pinigu, kai vaikams tiek dziaugsmo ir uzsiemimo.
Atsakyti