Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

Turim du tokius Lego Minifigures zmogeliukus, keisciau i kitoki . Vilnius smile.gif

user posted image
Atsakyti
va kai kuriuos sudetus nufotkinau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2010 11 12, 11:41)
cia lego yra rinkinukai mazi, mes turim juos, cia perki kuponus ir po tuo uz juos gauni lego pokuti 4u.gif

o kas dar ieina i komplekta ? ten kazkoks kaip planas ? ir ar tie rinkiniai nera viena dalis ? verti pinigu nors kiek ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 11 12, 12:02)
o kas dar ieina i komplekta ? ten kazkoks kaip planas ? ir ar tie rinkiniai nera viena dalis ? verti pinigu nors kiek ?  blush2.gif

kaip suprast planas?gal kalbat apie lego play mat g.gif ten yra lego play mat popierinis, tipo kaip miestas su gatvem. Jie visi buvo atskirai supirkti,viena diena galejai viena nusipirkt, kita diena pvz.papuga ir t.t. Ten yra atskiri pokiukai, vienam gali sudet ppauga kur matos foto, kitam kaledine eglute, dar kita besmegeni,atlantis pirana ir t.t. mums jie labai faini thumbup.gif tik gaila visu nespejom susipirkt rolleyes.gif keleta turim extra jei kas noretu 4u.gif
Atsakyti
Kristin, ką turite lyšno?parašyk prašau až.
o aš vakar aplėkiau norfas (lego -30), šiandien JAMAM. galiu konstatuoti, kad geriausia situacija Norfoje, ten pasirinkimas didelis, kainos gaunasi tokios pat arba net geresnės nei Maximoje su -40, plius Maximoje jau 8,30 ryto nieko gero nebuvo iš lego, viskas išnešta...neša žmonės glėbiais. o norfoje ramu, ateini išsirenki, rinkinių daug visokių. tik vakar kuršių g norfoje man netaikė vienam rinkiniui, nors ir ne akcijiniam, nuolaidos. pakėliau vėją, bet "nieko negalėjo padėti". na, kai namie parodžiau vaikui iš googlo tą rinkinį, nesusižavėjo, tai gal ir gerai gavosi. bet kuriuo atveju, rekomenduoju patikrinti norfas 4u.gif tik nežinau iki kada ta -30 akcija laikysis, spėju kad pirmadienį jos nebebus.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 11 13, 16:19)
Kristin, ką turite lyšno?parašyk prašau až.
o aš vakar aplėkiau norfas (lego -30), šiandien JAMAM. galiu konstatuoti, kad geriausia situacija Norfoje, ten pasirinkimas didelis, kainos gaunasi tokios pat arba net geresnės nei Maximoje su -40, plius Maximoje jau 8,30 ryto nieko gero nebuvo iš lego, viskas išnešta...neša žmonės glėbiais. o norfoje ramu, ateini išsirenki, rinkinių daug visokių. tik vakar kuršių g norfoje man netaikė vienam rinkiniui, nors ir ne akcijiniam, nuolaidos. pakėliau vėją, bet "nieko negalėjo padėti". na, kai namie parodžiau vaikui iš googlo tą rinkinį, nesusižavėjo, tai gal ir gerai gavosi. bet kuriuo atveju, rekomenduoju patikrinti norfas  4u.gif tik nežinau iki kada ta -30 akcija laikysis, spėju kad pirmadienį jos nebebus.

laikrastuke raso, kad iki 17d. smile.gif
Atsakyti
vakar klaipedoje norfoje niekas nieko nezinojo apie akcijas LEGO. o siandien akropolio maximoj bent ryte tai dar visko buvo, beje, didysis gaisrines rinkinys santykinai buvo pigiausias kiek esu lietuvoje maciusi . lentynoje kaina 300 ir dar -40 proc. ale siemet apsitarem sito dar nepirkti, pradesim nuo paprastesniu dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(j235 @ 2010 11 10, 13:32)
Gal kas bandėt iš čia užsisakinėt: http://extrapigu.lt/...struktoriai,108? Kainos kaip ir neblogos ir siuntimas nemokamas? Galvoju gal pabandyti ką nors paimt Kalėdom g.gif

Pries gera savaite is cia policijos nuovada uzsakiau, bet taip ir negavom nei zinutes, nei zaisliuku. Pradedu itarti, kad gal jau si parduotuve neveikia... schmoll.gif
Papildyta:
O gal zinot, ar maximose buna lego is star wars?
Siandien norfoj pirkau policijos sunkvezimi, tai gavos apie 111 lt. Neblogai, sakyciau... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(garra @ 2010 11 02, 12:54)
merginos, gal žinot kur galima gauti mergaitišku lego pvz. leliu nameliai su kiemais, gydytoju kabinetai ir pan. , nes pardose tik berniukams skirti rinkinukai, o man reikia ne duplo o nuo kokiu 7 metų. Visa interneta sunaršiau bet gal žinot nežinau kur ieškot g.gif

Paziurekit www.memeltoys.lt
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 11 13, 19:10)
vakar klaipedoje norfoje niekas nieko nezinojo apie akcijas LEGO. o siandien akropolio maximoj bent ryte tai dar visko buvo, beje, didysis gaisrines rinkinys santykinai buvo pigiausias kiek esu lietuvoje maciusi . lentynoje kaina 300 ir dar -40 proc. ale siemet apsitarem sito dar nepirkti, pradesim nuo paprastesniu dalyku  blush2.gif

jei pasirausi www.norfa.lt rasi apie tą akciją kad visiems LEGO 30 proc nuolaida. nerealu kad parduotuvė apie tai nieko nežino. gaisrinių buvo ir norfoje ir tikrai pigiau 4u.gif
policijos sunkvežimį pirkau iš boots už gerą akciją, blyn gavosi brangiau nei čia norfoje doh.gif viskas, kad aš kitais metais ką siųsčiausi schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Norfos bazeje siandien neblogai papirkom Lego duplo su 30% nuolaida thumbup.gif Lego ir Lego duplo nemazai yra smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Megane @ 2010 11 13, 20:49)
Pries gera savaite is cia policijos nuovada uzsakiau, bet taip ir negavom nei zinutes, nei zaisliuku. Pradedu itarti, kad gal jau si parduotuve neveikia...  schmoll.gif
Papildyta:
O gal zinot, ar maximose buna lego is star wars?
Siandien norfoj pirkau policijos sunkvezimi, tai gavos apie 111 lt. Neblogai, sakyciau...  bigsmile.gif
Papildyta:
Paziurekit www.memeltoys.lt

aš užsakiau ir policijos nuovadą, šiand gavau emeilą, kad užsakymo statusas(iš eilėje) pakeistas, dabar mano užsakymas atmestas doh.gif tai realiai tik vardinė akcija reiškia doh.gif
Atsakyti
o sakykit ar lego city ir creatis vieno dydzio kaladeles ? g.gif
Atsakyti