Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(Kačia @ 2010 12 07, 18:43)

Galit pasiziuret Rimi, nuo rytdienos 40 proc. nuolaida zasilams mirksiukas.gif

kai buvo RIMI nuolaida Lego (prieš 1 ar 2 mėnesius), tai pritaikius nuolaidą išėjo brangiau nei kitur be nuolaidos.
Atsakyti
Ir Norfoje 35 proc. legui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2010 12 07, 15:43)
na sunkvezimi tai greiciausiai tai ir kisim i spinta - toki gi ir kitam berniukui einant i gimtadieni padovanoti bus galima, o va su lego lektuvu ir gaisrine, tai turbut teks "perlaikyti", kol visu urminis pirkimas per nuolaidas baigsis... nes dabar rimtai, kaip kokia spekuliante turiu jaustis, nors net neabejoju, kad pirkau is mamytes, kuri per nuolaidas prasisuko anksciau  doh.gif Siaip ar taip pirkau uz gera kaina, nemanau, kad metus toje spintoje gules  g.gif

Manau, kad uz ta kaina, kuri gaunas maximoj su 40 proc. tai tikrai neteks ilgai laikyt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2010 12 07, 09:33)
Turbut maximoje visi geri zaislai jau ispirkti?
Mes rytoj vaziuosim lego pirkti sunenui, tai sakau turbut neverta eiti i maxima ir gaisti laika. Manau reieks nueiti i baby city ar vaiku miesta ir nusipirkti lego. Vyras sake, pilna zaislu vaiku mieste su ivairiausiomis nuolaidomis smile.gif

Tikrai taip, mes buvom apie 14 val., nes anksciau neisejo, tai is lego tik maziausi rinkinukai, ir tai ismetyti bele kaip, nesuprasi kuris rinkinukas kokia kaina turi doh.gif Ir siaip kas liecia kitus zaislus, tai siaubas kazkoks, visos lentynos isverstos, vezimeliais masiskai tuos zaisliukus isveza doh.gif Kosmaras kazkoks. bet sako kiekviena ryta vel papildo, sudeda graziai, tai geriausia manau nuo 8 val. ryto ten vaziuoti, gal dar ka gero rasit 4u.gif
Atsakyti
Turiu užsakymą iš savo mažojo (Kalėdų seneliui) - lego greitosios pagalbos mašinytė.
Ar egzistuoja tokie daiktai, kur jų ieškoti. Visai apie tai neišmanau.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2010 12 08, 15:19)
Turiu užsakymą iš savo mažojo (Kalėdų seneliui) - lego greitosios pagalbos mašinytė.
Ar egzistuoja tokie daiktai, kur jų ieškoti. Visai apie tai neišmanau.... wub.gif

Egzistuoja lego greitoji masinyte smile.gif
user posted image
Gali jos pasidairyto maximoje, rimi ar specializuotoje vaikisku prekiu parduotuvese tokiose kaip cipolinas ar vaiku miestas. Visose parduotuvese taikomos dideles nuolaidos zaislams siuo metu smile.gif
Atsakyti
Siand. buvau didziausioj Saiuliu Norfoj. Tai kai kuriuos rinkinius labiau apsimokejo ten pirkt nei Maximoj thumbup.gif . Nors kitoj- mazesnej Norfoj kainos kiek didesnes ir pasirinkimas mazas... Pvz. gaisrines stotis 259Lt, atrodo, tai su 35proc. nuolaida pie 169Lt.
Atsakyti
Kauno akropolio maximoje buvau vakar apie 9.30 doh.gif Tai buvo pirmoji akcijos diena atrodo. Nei vieno didesnio normalaus rinkinio nebebuvo, tik kelios dezes gaisriniu. As norejau lektuvo, tai tik pasvajot doh.gif
Atsakyti
Buvau siandien Maximos bazej,aisku ne ryte,tai didesnis pasirinkimas buvo lego duplo,o dideliu lego rinkiniu tarsi nebuta! Like keli maziausi ir keliu rusiu didesni. Turbut issiparduoda neperkamiausius! verysad.gif
Atsakyti
Rimi atsirado lego saugojimo dezes, tik vieno dydzio. bet didelem raidem parasyta, kad nuolaida jom netaikoma biggrin.gif (bet gal kada ir jom bus) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 09, 14:56)
Rimi atsirado lego saugojimo dezes, tik vieno dydzio. bet didelem raidem parasyta, kad nuolaida jom netaikoma biggrin.gif (bet gal kada ir jom bus) 4u.gif

tokios kaip Thomas Philips buvo. Kažkaip tos saugojimo "galvos" tai man nelabai unsure.gif bet kainikės tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 09, 17:26)
tokios kaip Thomas Philips buvo. Kažkaip tos saugojimo "galvos" tai man nelabai  unsure.gif  bet kainikės tai  bigsmile.gif

Ten tokios kvadratines dezutes (padidinta lego kaladele), man tai visai nieko, gerai susistato viena ant kitos. Tai sakau, gal kokios nuolaidos ir jom bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 09 gruodžio 2010 - 16:53