Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(MAILUTE @ 2010 10 08, 22:47)
o kurioje temoje kooperuojasi jei ne paslaptis

nueik i "Internetines parduotuves" ten is UK uzsakineja smile.gif
Atsakyti
dekui reiks paziuret.o gal kas is mamyciu parduodat rolleyes.gif
Atsakyti
mamytes, gal galit padeti. smile.gif kokio amziaus vaikuciai pradeda zaisti su smulkiosiom lego kaladelem?
Atsakyti
na nezinau net.maniskiui tuoj bus 4 tai jau zaidzia kuo puikiausiai apie pusmeti
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2010 10 11, 21:57)
mamytes, gal galit padeti.  smile.gif kokio amziaus vaikuciai pradeda zaisti su smulkiosiom lego kaladelem?

Cia kaip kas. Vieni labai anksti (dideles ndomina), o kiti velai... Bet jei visai viena su mazom zaist paliksit nuo kokiu 4m., tai vargiai labai idomu jam bus... pirstukams dar sunkoka mazas detales sugraibyt smile.gif , kol ipras.
manasis tai nuo pusantru smulkiu lego masinytes pastumdyt su prieziura gaudavo, tai anksti dometis pradejo... Bet bedu nemazai budavo - pastatyt neiseina, nukrenta kokia detale - bega prasyt uzdet atgal... Visai savarankiskai konstruot pradejo kazkur 5m. ir pagal instrukcijas nesudetingas tada uzejo noras deliot.
O su duplo irgi visdar neatsisako pazaist, jei kas menkiausia uzuomina duoda thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2010 10 11, 21:57)
mamytes, gal galit padeti.  smile.gif kokio amziaus vaikuciai pradeda zaisti su smulkiosiom lego kaladelem?

Mano vyresnelis sunelis pradejo su smulkiu lego zaisti nuo 4 m.. bet tekdavo ir man su juo pritupus buti.

Vidurineliu virs 4, bet dar mielai zaidzia su duplo, smulkiu visai nesidomi. Nors turim ir tu ir tu lb daug. Prie duplo kartais ir vyresnelis prieina, nes grietai statybu rezultata galima pamatyti mirksiukas.gif

Na o mazajai lb patinka duplo figureles ax.gif
Atsakyti
vakar Jonely nupirkau šitą
user posted image
padėjau Kalėdom.
Atsakyti
Isila, koks fainas rinkinukas, nematytas.
Gerai kai pas jus Jonelis yra. As tai viltis dedu kai kaledines nuolaidos zaislams bus, gal ka pagriebsiu. Dabar pagrinde Duplo perku, nes vyresnelis jau lego nebezaidzia, bet dar policijos nuovados noretu smile.gif
Atsakyti
maximose gana nemažai papiginta TOY STORY serija, ir duplo ir mažųjų. kainos po 49,99 ir 79,99 berods, tik kad vistiek gana nedidukai rinkinukai gaunasi, man vistiek brangokai...
Isila, kiek paplojai už tą rinkinuką ir ar dar mums palikai? bigsmile.gif kuriam jone nurovei?
Papildyta:
va tokie buvo 49,99 jei neklystu
user posted image
ir tokie
user posted image

o tokie po 79,99
user posted image
ir tie
user posted image
gal kam bus aktualu... ir duplo buvo, ir dar lyg kažkokių kitokių. man vistiek per brangu pasirodė.
Atsakyti
šitie ir Senukuose nupiginti buvo aną savaitę, kaina tokia pati. man pasirodė brangoka kaip iž tokius rinkinius. tarsi kaina dėl to, kad būtent Toy story
Atsakyti
Nezinau su tuo Joneliu, gal tik man atrodo, kad ten kaina prekybcentriams nenusileidzia lego, jei rinkinukas pilnas... gal tik rinkinukai ne tokie pat. Neseniai buvau Jonelio kiemely, tai ten rinkinys, kuri pernai Rimi ar Maximoj galima buvo uz 120 nupirkt arba su nuolaida 80-90Lt gautusi... tai Jonely 99Lt verysad.gif O ir nesi garantuotas, kad nepraimtas dar buvo...
Papildyta:
O duplo pas mus neblogas Maxej variantas, jei kam smulkaus rink. reikia, tai zmogutis, vistyte, dureles, kaladele su nupiestais kiausiniais ir dar kelios kaladeles - 15 Lt.
Atsakyti
bet kazi kai akcijos buna maksimoje ar buna lego
Atsakyti