Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Bet siūlo juk nebus, išsiardys ir langelių niekas neskaičiuos. Dar pasipildys kitomis detalėmis, bus labai gražu thumbup.gif
Man gražu, kai ne visi vienodai surikiuoti. Juk aš ir langelius specialiai išrikiavau ne viename aukštyje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 birželio 2010 - 09:52
Apsikeitimas su Inesiuuu įvyko thumbup.gif, koks puikus jos sumanymas su paukštukais bigsmile.gif . Nepykit, lentelės aš nemokėsiu pažymėt. Galiu dabar jau lįst į pogrindį lotuliukas.gif ir užsiimt pašaliniais darbais.
Atsakyti
Įkeliu papildytas lenteles. "-" ženkliukas reiškia, kad šiuo metu šis paveikslėlis yra siuvinėjamas.
user posted image

Taigi, kaip ir reikėjo tikėtis, mūsų pirmūnė Paukščiukas jau 3 paveiksliuką siuvinėja 4u.gif . Po du apsikeitimus įvyko Lino ir Aidas2 grupėje, kol kas Aida 1 grupėje labai tylu. g.gif Merginos kur jūs? Tikiuosi po sekmadienio situacija bus gerokai pakitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 04, 14:39)

Taigi, kaip ir reikėjo tikėtis, mūsų pirmūnė Paukščiukas jau 3 paveiksliuką siuvinėja  4u.gif . Po du apsikeitimus įvyko Lino ir Aidas2 grupėje, kol kas Aida 1 grupėje labai tylu. g.gif  Merginos kur jūs? Tikiuosi po sekmadienio situacija bus gerokai pakitus  ax.gif

bigsmile.gif aš pirmūnė, net nesitikėjau, kad nors kartą gyvenime ja teks pabūti assa.gif assa.gif hihihi.gif flirt.gif

liabai pradžiuginai 4u.gif
Atsakyti
Man labai smagu su Pauksciuku papliurpt, vis laiko tam pritrukstama verysad.gif blush2.gif biggrin.gif ben jau man taip yra ax.gif

Visai neblogai greit rr visus issiuvinesi, galesi najuose projektuose dalyvaut mirksiukas.gif thumbup.gif o mes is pavydo zaliuosim lotuliukas.gif

tai kaip suprantu lenteles mum suzymes, nes as jose ne bum bum schmoll.gif blush2.gif

Apsitavarinau rukytos zuvies turguje, ir negana to dar ir apsirijau doh.gif noriu siuvinet, bet rankos zuvim dar biski atsiduoda, gaila imt siuvini. a v drug isigers kvapo unsure.gif , paskui sakys, kad i klp nebeduos nei 1 darbo hihihi.gif
Papildyta:
man ne ten pliusiuka uzdejai, as renami siuvinesiu lotuliukas.gif savo jau issiuvinejau ir atidaviau, ar as tikra ryza blondine ir nesuprantu elementariausios lenteles unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Pauksciuk, pas mane viso 9 bus paveiksleliai, o musu juk 8. Tai ar taip ar taip reiks man du paveiksliukus siuvineti, tai galvojau kad galeciau pasiuvineti kai atsiras kas nores jau keistis smile.gif bet dabar palauksiu.

ZUZANELE jei pabaigsi siuvineti per savaitgali galetume apsikeisti darbeliais, kaip tu i tai mmm ?
Atsakyti
kiek pas mus blink.gif kodel as 7 suskaiciavau g.gif nu geras vot as tai busiu pramousinus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 04 birželio 2010 - 14:21
inesuu taip Aidos grupeju jusu 6 smile.gif

Pas mane 9 paveiksleliai, nes kitaip man neisejo visko sukomponuoti doh.gif
Atsakyti
lino grupe, o aida dar neatlangavau blush2.gif
Papildyta:
niu kad 7 lino grupe biggrin.gif tiu matomai apsiskaiciavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 04 birželio 2010 - 14:31
1 aidos grupe paskutinem dienom spirges ax.gif
Atsakyti
uz tai kaip smagu bus keistis, aidos grupeje kazkas tures is 1 grupes kitai2aida siust
Atsakyti
Inesuu nesupratau, matyt per ta savaite kazka praleidau sad.gif pagal sarasiuka pas mus 8 paneles smile.gif tai ir 8 paveiksliukai, ar taip ?
Atsakyti