Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

arba tu arba as maisau blink.gif unsure.gif cha paziurejau kiek langeliu pas renami 7 tongue.gif
Atsakyti
Ingrida tada drąsiai gali savo antrąjį siuvinėt, jei planuoji daugiau jų turėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 06 04, 16:15)
Pauksciuk, pas mane viso 9 bus paveiksleliai, o musu juk 8. Tai ar taip ar taip reiks man du paveiksliukus siuvineti, tai galvojau kad galeciau pasiuvineti kai atsiras kas nores jau keistis smile.gif bet dabar palauksiu.

ZUZANELE jei pabaigsi siuvineti per savaitgali galetume apsikeisti darbeliais, kaip tu i tai mmm ?

Pas mane lygiai taip pat 9 bus paveikslėliai. Kai sugrįš su paskutiniu siuvinėtu, aš pati dar vieną išsiuvinėsiu mirksiukas.gif

Pasistengsiu pabaigt per savaitgalį, nes jis labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif O kieno tu darbelį man perduosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, tu apie aida snekejai, o as apie lino grupe. 4u.gif taip kad pasitikslink sarasiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 04 birželio 2010 - 15:06
Inesuu kalbu apie aidos grupe wink.gif

Zuzanele perduociau savo darbeli, nes dar su niekuom nesikeiciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 06 04, 17:23)
Inesuu kalbu apie aidos grupe wink.gif

Zuzanele perduociau savo darbeli, nes dar su niekuom nesikeiciau sad.gif

Tai tada gerai. Aš tau Uodegytės, o tu man savo. Reiks pasistengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau išsiuvinėjau Uodegytei. Liko tik BS. thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip jus taip greit!? pagirtina... reik man maziau miegot daugiau kryziuot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 03, 14:03)
O kur dingo Vieniša ir tviksė? Kaip jums sekasi merginos?

Aš niekur nedingau ir procesiuką parodžiau ax.gif Tik lėtai einasi, nes laiko labai mažai turiu. Reikėjo rūpintis mano didžiosios dukrytės mokykla (eis į pirmą klasę rolleyes.gif ), šį savaitgalį dar vestuvėse teks sudalyvauti... Oi, net ne šį savaitaglį, o jau šiandien biggrin.gif Žodžiu, reikalų daug. Bet mano procesiukas nestovi vietoj, juda po truputėlį, - tikrai spėsiu laiku mirksiukas.gif

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 06 04, 15:27)
Pas mane 9 paveiksleliai, nes kitaip man neisejo visko sukomponuoti  doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 06 04, 16:02)
Pas mane lygiai taip pat 9 bus paveikslėliai. Kai sugrįš su paskutiniu siuvinėtu, aš pati dar vieną išsiuvinėsiu mirksiukas.gif 

Pas mano toks pat variantas: paruoštos 9 vietos, mergaičių 8, tai pati siuvinėsiu 2 katinukus mirksiukas.gif

Na, gero darbelio visoms savaitgalį 4u.gif Aš prisijungsiu po šventės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 05, 02:39)

Na, gero darbelio visoms savaitgalį  4u.gif Aš prisijungsiu po šventės  rolleyes.gif

Smagios šventės 4u.gif
Atsakyti
http://photofile.ru/...liandr/2748753/ neturiu laiko visu ikelinet i albuma mirksiukas.gif
prasom laikinai bent sia nuoroda issisaugot, cia zuvys ir visa kas susije juros tema, musu Florestina temom :mirksiukas:galesit issirinkt biggrin.gif

gero visom savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 04, 15:01)
Apsitavarinau rukytos zuvies turguje, ir negana to dar ir apsirijau doh.gif  noriu siuvinet, bet rankos zuvim dar biski atsiduoda, gaila imt siuvini. a v drug isigers kvapo unsure.gif , paskui sakys, kad i klp nebeduos nei 1 darbo hihihi.gif
Papildyta:
man ne ten pliusiuka uzdejai, as renami siuvinesiu lotuliukas.gif  savo jau issiuvinejau ir atidaviau, ar as tikra ryza blondine ir nesuprantu elementariausios lenteles unsure.gif  blush2.gif

Oi kaip noreciau svieziai rukytos zuvies rolleyes.gif net seiles varva...
O pliusiukus man rodos gerai sudejau: "pliusiukas" tau prie tavo darbelio ir "minusiukas" tau prie renami darbelio. "minusiukas" reiskia, kad darbelis pas tave jau nukeliavo, o kai ji baigsi, pakeisiu minusiuka i pliusiuka. Taip zinosim, pas ka kieno darbelis siuo metu yra. blush2.gif
Atsakyti