Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Zuzanele as cia:) smile.gif

buvau isvaziavusi visam savaitgaliui ir buvau be ''rysio'' sad.gif
Butinai man duok zinia , i az parasiau savo mobilu, butinai susimatysim clap.gif

visoms gero vakaro ryt susirasysim, tiesa gavau daug naudingu patarimu del blogosios puses kasiuluose, tai labai labai stengsiuosi jusu visu nenuvilti bijau.gif

varau su brangiausiu svesti tevo dienos smile.gif

iki
Atsakyti
nu va, rodausi  tikiuosi nebuvot nei viena sitos issirinkusi

eik sau koks grozis ,skanumelis clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
Ale koks kicius ir širdelės skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 06, 22:40)
aš apžora, aš noriu lotuliukas.gif , bet dar nepradėjau siuvinėt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif taigi tu greita, as kol medziaga susitvarkysiu, tai ir pabaigsi lotuliukas.gif kazkas zadejo baigti per si savaitgali, atrodo mingomi g.gif gal ryt pasisakys. jei kas noresit keistis, rasykit, bet rytoj ko gero tik vakare po darbu prie kompo prisesiu, tai jau greiciausiai antradieni galesiu issiust ar gyvai apsikeist 4u.gif

aciu uz pagyrimus sirdelei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Ačiū už gražius žodžius kyciui:) Dantiste širdelė labai labai graži wub.gif
Gal kas nors jau gali keistis iš Aidos 1 grupės? Decopa gal tu?
Atsakyti
Labas,

koks kicius gražus 4u.gif

O širdelė tai išvis nuostabi wub.gif Labai jau man jos mielos.

Aš ir siuvinėju, naktim dažniausiai doh.gif

va šitą pasirinkau
user posted image

tai jau laiveliai plaukia, bet visas rudas fonas manęs dar laukia doh.gif .

Tai aš keisiuos tik termino gale. Šiaip galvojau, kad greičiau man eisis. Bet siuvinėt visai smagu, nėr pavienių kryžiukų, viskas ploteliais.
Atsakyti
2 aida grupe inesiuuu ,tvikse ar galesit sia savaite keistis ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 birželio 2010 - 08:54
Labas rytas

šią savaitę bus smagus sujudimas bigsmile.gif , visos skubės, spirgė, keisis thumbup.gif

Primenu
Šią savaitę (iki 12dienos) turi įvykti visi apsikeitimai 4u.gif
Atsakyti
joo, skubintis reikia bigsmile.gif vakar pradėjau lino grupės ornamentą, tai taip smagiai siuvinėjas, vos padėjau į šalį, kad pamiegot rolleyes.gif manau į terminą tikrai įsipaišysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 08:53)
2 aida grupe inesiuuu ,tvikse ar galesit sia savaite keistis ? 4u.gif

taip keisiuos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as irgi vakar kaip tik pagalvojau, kad visos skubes pasibaigineti savo darbelius ir apsikeisti smile.gif

Siandien keiciuosi su Zuzanele smile.gif
Atsakyti
Dantiste, rolyte - super gražūs ir katinukas, ir širdelė wub.gif wub.gif

Aš pagaliau atsilaisvinau po visų reikalų ir vestuvės jau įvyko, tai dabar galėsiu ramiai pasibaigti savo katytę mirksiukas.gif
Man jau beliks tik siųsti į KLP, nes iš Aida2 grupės kauniečių jau nebeliko g.gif

Atsakyti