tai is kaunieciu su ameera ir pirmaargenta,gali keistis.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 10:23)
tai is kaunieciu su ameera ir pirmaargenta,gali keistis.
Kaip supratau jos jau apsikeitusios

Na, kai jau išsiuvinėsiu, tuomet ir tarsiuos konkrečiai, dabar dar ankstoka

QUOTE(rolyte @ 2010 06 06, 20:44)
rodausi su savo katinuku

Oi koks mielas, katiniukas

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 06, 22:15)
nu va, rodausi
tikiuosi nebuvot nei viena sitos issirinkusi

labai man gražios tos širdelės jau schemoje, o realiai išsiuvinėtos, tai iš viso, nėra žodžių

QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 07, 10:13)
Man jau beliks tik siųsti į KLP, nes iš Aida2 grupės kauniečių jau nebeliko 

Na, jei luktelėsi vieną dieną, tai galėsim keistis, nes jau baigiau kaktusiuką,

taip supratau kad birzelio 12 baigsis pirmasis apsikeitimas?
merginos o ka reiskia BS
nesuprantu...tuose sutrumpinimuose

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 06 07, 11:13)

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 11:08)
taip supratau kad birzelio 12 baigsis pirmasis apsikeitimas?
Būtų puiku, manau jei dar kas labai, labai negalės, tai leisim per savaitgalį pasivyti

oi oi man dar mokintis ir mokintis

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 06 07, 11:18)
Baigsis RR-as ir pamatysi, kiek busi patobulėjus, nes čia daug skirtingų paveiksliukų, ko pati šiaip nesiimtum siuvinėti.

kazkokia makalyne,
kas nors gal padarykit kalendoriu,kas tris savaites siuvinejimo terminui pazymeti.nes nebesuprantu,kitos dar nespejo savo issiuvineti ir perduoti pirma pasiketima,o kitos jau skuba antra issiuvineti ir pasikeisti antraji karta.ir dar jai terminas 3 savaites, tai keistis baigti manau reikia 3-ios savaites pabaigoje.o ne ketvirtosios pradzioje.

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 09:53)
as rytoj issilaikau( tikiuosi pavyks nepamest) egza matematikos ir kad kibsiu i kryziukus! kad tik rankos neprikibtu...

manau kiekviena galim pradet skaiciuot asmeniskai tas tris savaites vienam darbui. cia kad butu kazkoks orientyras kada pradet skubintis

nes jai kazkas atsiliks,kitai nebus apsikeitimo su kazkuo.lygiai kiekvienai turi buti 3 savaiciu terminas.nedarykim keliu apsikeitimu per 3 savaiciu termina

o man normalu, nes kai turi ne darbeli siuvinejimui greiciau apsikeitei issiuvinejai ir laisva jeigu nera besikeicianciu