Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 07, 17:17)
nesvarbu, kad jus ir mazesnius sgreiciau nesigaus g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
nemanau, kad yra daug paveiksliuku tyc tyc 70x70 schmoll.gif  maciau didesniu ir mazesniu

Manau, kad kaip yra, taip gerai. Kažkam išsiuvinėsim greičiau, tada paimsim Inesiuuu. Pasiderinsim ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 birželio 2010 - 15:25
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 07, 11:06)
Na, jei luktelėsi vieną dieną, tai galėsim keistis, nes jau baigiau kaktusiuką,  blush2.gif labai greitai siuvinėjasi, beliko tik BS, tikiuosi jį šiandien pabaigti, tai antradienį, vėliausiai trečiadienį, galime pasikeisti.

Manau, kad trečiadienį ir aš drąsiai galėsiu keistis, jau tikrai būsiu pabaigusi savo katytę bigsmile.gif
Gal galim tada ir tartis ? ax.gif
Atsakyti
kas ryt su manim nori keistis? bigsmile.gif AIDOS grupe
Atsakyti
Aš manau kad Inesiuuu darbui netaikom termino, nes mažint x skaičių būtų neteisinga jos atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 07, 14:10)
aha paukščiuk, gal nori mano katinus Aidos 1 grupės pasiuvinėt biggrin.gif neprisišaukiu pabaigusių rolleyes.gif

Kas is Aidos 1 grupes nori keistis ? Apsikeitima siulyciau organizuoti GA parduotuveje smile.gif thumbup.gif Rasykit i a.z. jei kas jau nori pasikeist smile.gif
Atsakyti
Jau pradžioje klausiau, kaip Inesiuuu darbelis keliaus vienu metu per dvi grupes-nelabai reagavote. smile.gif Viskas bus gerai su tuo darbu. Spėsim, padarysim ir bus gerai. Niekas neveja juk, pačios terminus nusistatom. Gal ir gausis, kad visom sugrįš savi darbeliai, o Inesiuuu akvariumas dar suks ratus, bet kur problema? Tik ji laukti ilgiau turės 4u.gif Taigi manau, kad neverskim jos karpyti medžiagą ir pan. drinks_cheers.gif
O grupėje apsikeisti bus su kuo. Juk ir dabar kurios pabaigia, kartais palaukia porą dienų, kad atsirastų galimybė keistis. mirksiukas.gif
Pirmaargentina - o kokia spalva pasirašinėti? Klausiu į ateitį, nes dar nebaiginėju, bet kad nepamirščiau paklausti, kol kompiuteris visai nenumirė smile.gif
P.S. aš savo laiškelyje nepridūriau, bet parašo spalva gali būti bet kokia- net gražiau man jie spalvoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 07 birželio 2010 - 18:06
QUOTE(Ameera @ 2010 06 07, 19:05)
Jau pradžioje klausiau, kaip Inesiuuu darbelis keliaus vienu metu per dvi grupes-nelabai reagavote. smile.gif

Galva kitkuom buvo užimta biggrin.gif , nelabai pačios supratom kas bus mirksiukas.gif

Nuspręsta ir neginčyjama(tikiuos) Inesiuuu darbui terminas netaikomas, bet pati nesi atleista nuo įsipareigojimo, visus tris darbus baigti laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
valio islieka cielas darbelis clap.gif okad gausiu veliau menesiu ar kaip nebeda irnesakyk.gif karsta.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif

visa savaitgali prie kompo nebuvau, o cia viskas kaista karsta.gif

as jau skubu su savo darbeliu, taip laiko maza, bet tikrai spesu i termina smile.gif

kas is kaunieciu noretu keistis penktad? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 06 07, 23:58)
sveikos mergaites smile.gif

visa savaitgali prie kompo nebuvau, o cia viskas kaista  karsta.gif

as jau skubu su savo darbeliu, taip laiko maza, bet tikrai spesu i termina smile.gif

kas is kaunieciu noretu keistis penktad?  smile.gif

as galesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 07, 17:17)
Manau, kad trečiadienį ir aš drąsiai galėsiu keistis, jau tikrai būsiu pabaigusi savo katytę  bigsmile.gif
Gal galim tada ir tartis ?  ax.gif

Gerai, aš vakar pabaigiau kaktusiukus, galime per AŽ tartis dėl apsikeitimo biggrin.gif

QUOTE(Ameera @ 2010 06 07, 19:05)
Pirmaargentina -  o kokia spalva pasirašinėti? Klausiu į ateitį, nes dar nebaiginėju, bet kad nepamirščiau paklausti, kol kompiuteris visai nenumirė smile.gif

Dėl parašų - spalva gražiausiai kai dera prie darbelio, man jokio skirtumo kokia ji - žalia, raudona, mėlyna ar blendingas mirksiukas.gif
Ameera, nepyk, bet savo parašui nepanaudojau tavo įdėtų raidžių, nes niekaip neįžiūrėjau jų verysad.gif ir lupą paėmusi bandžiau iššifruoti doh.gif Žodžiu, radau šiek tiek panašų šriftą iš savo lobynų ir jį panaudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 08, 09:03)
Ameera, nepyk, bet savo parašui nepanaudojau tavo įdėtų raidžių, nes niekaip neįžiūrėjau jų verysad.gif ir lupą paėmusi bandžiau iššifruoti  doh.gif  Žodžiu, radau šiek tiek panašų šriftą iš savo lobynų ir jį panaudojau  ax.gif

Žinau, ten bėda, kad susilieję, tai pati iš nuojautos siuvinėjau biggrin.gif Nieko tokio, tikrai tiks, nes įdėjau daugiau kaip pvz, kokias mėgstu raides-geresnio varianto neradau.
Atsakyti