Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

ryt keisiuos aida kas norit bigsmile.gif

spekit kas baisiausia kryziavotojai? lotuliukas.gif

taip taip adatos nerasti doh.gif dabar ieskau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 07, 14:10)
aha paukščiuk, gal nori mano katinus Aidos 1 grupės pasiuvinėt biggrin.gif neprisišaukiu pabaigusių rolleyes.gif

.... tai Inesiuu jau ryt laisva bus lotuliukas.gif
Atsakyti
o Inesiuuu tavo darbas dabar kaip keliaus? aš nelabai suprantu blush2.gif tarkim atsiųsi man, tada kai pereis per visą 1 Aidos grupę, nukeliaus į 2 Aidos grupę ar kaip? gali kamščiai gautis tada, ar ne..
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 07, 14:19)
o Inesiuuu tavo darbas dabar kaip keliaus? aš nelabai suprantu blush2.gif tarkim atsiųsi man, tada kai pereis per visą 1 Aidos grupę, nukeliaus į 2 Aidos grupę ar kaip? gali kamščiai gautis tada, ar ne..

ir aš visaip galvoju, bet manau gausis kamštis, nes jis jau dabar turėjo būt perduotas antrai grupei siuvinėt, o dabar dar nėra nei vieną kart pakeistas g.gif nes per tryjų savaičių terminą, jis turi apieti dvi grupes. o šiuo atveju nebus vienai merginai su kuo keistis g.gif
Atsakyti
as maniau pirma darba siuvinema 3 sav., paskui dar 3 savaites.....reiskia nesupratau kaip tur but, kad darbas per 3 sav turi apkeliaut visa rata blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 14:43)
bet zuzanele su kazkuo keisis taigi ir sarasiukas pasikeis,zuzanele gal neskubekit pasikeist ,abi palaukit kol ktos pasivys  blush2.gif o as drugelius keitimui perkeliu kitai savaitei.

Aš šiandien pasikeičiau su Ingrida. Gavau tai, ko labiausiai bijojau ir laukiau - h.paukščiukus. Aš juos įsimylėjau bigsmile.gif ir jie mano ateities planuose rolleyes.gif Bet jau kaip bijau darbuotis, ten tiek man nesuprantamų kryželių, ko gyvenime nesiuvinėjus doh.gif Va su jais tai pasidarbuosiu... Nepergyvenkit, šį kartą, kad ir labai norėdama, nepaskubėsiu lotuliukas.gif

O jei savo darbais nebus su kuo keistis, nes nebus dar išsiuvinėjusių, tai nematau čia bėdos. Griebsiuosi savo darbų padėtų į šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 07, 14:30)
as maniau pirma darba siuvinema 3 sav., paskui dar 3 savaites.....reiskia nesupratau kaip tur but, kad darbas per 3 sav turi apkeliaut visa rata blink.gif

na pagalvok, jei siuvinėji abiejose grupėse, jų terminas yra abiem vienodas - 3sav(iki 06 12d), tai vadinas tavo darbas taip pat turi apiet per 3sav abi grupes. Kaip ir tau ateis abiejų grupių darbai, kuriuos turėsi išsiuvinėt vėl per tą patį terminą

Tai nežianu kaip geriau daryk, nes gaunas kad kiekvienai merginai tenka tik 1,5sav tavo darbui g.gif
Atsakyti
ir dar.. tuomet gausis, kad turi būti tarpgrupiniai apsikeitimai Inesiuuu darbeliu, nebeišeis tarpusavy apsikeist, nes per vieną terminą abiejose grupėse turi jis pabūt.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolyte: 07 birželio 2010 - 13:43
QUOTE(rolyte @ 2010 06 07, 14:43)
ir dar.. tuomet gausis, kad turi būti tarpgrupiniai apsikeitimai Inesiuuu darbeliu, nebeišeis tarpusavy apsikeist, nes per vieną terminą abiejose grupėse turi jis pabūt.. doh.gif

taip taip g.gif

Gauni kirpti medžiagą Inesiuuu unsure.gif , arba kitą darbuką siuvinėt
Atsakyti
as zinau , kad man gaunasi darbukui 1 savaite, nes 1 metu 3 darbai pas mane tures but. kai ryt issiusiu kas jau nori keistis.
o isivaizduoju mazdaug taip. dabar kam issiusiu(cia pvz.tik) issiuvines ir jei nebus sukuo keistis savo grupej, o bus laisvas kitoj manau gales siut tam zmogui, tada tas kitos grupes sius man . taip turesiu 3 darbus. unsure.gif
ie dar zinau, kad mano darbas man bus paskutinis. medziagos gal ir galiu perkirpt, bet tada bus be 1 mano paveiksliuko. nes jau padalintas ant dvieju pogrupiu iskart

prasom padet pakoreguot 4u.gif

kazkaip nemanau, kad reik man kazka nauja galvot o juolab kad laiko neber naujam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 07 birželio 2010 - 13:59
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 07, 14:58)
as zinau , kad man gaunasi darbukui 1 savaite, nes 1 metu 3 darbai pas mane tures but. kai ryt issiusiu kas jau nori keistis.
o isivaizduoju mazdaug taip. dabar kam issiusiu(cia pvz.tik) issiuvines ir jei nebus sukuo keistis savo grupej, o bus laisvas kitoj manau gales siut tam zmogui, tada tas kitos grupes sius man . taip turesiu 3 darbus. unsure.gif
ie dar zinau, kad mano darbas man bus paskutinis. medziagos gal ir galiu perkirpt, bet tada bus be 1 mano paveiksliuko. nes jau padalintas ant dvieju pogrupiu iskart

prasom padet pakoreguot 4u.gif
kazkaip nemanau, kad reik man kazka nauja galvot  o juolab kad laiko neber naujam g.gif

tau gaunasi trys darbai, su tavim viskas aiškus, bet kaip tavo darbą padalinti, kad jis per 3sav abi grupes apkeliautu g.gif ???
Papildyta:
Tavo darbas negali keliaut pirmai per Aidos1 grupę, paskum per Aidos2 , jis per vieną terminą(3sav), turi apeit abi grupes, per kitas 3sav, vėl abi grupes.
Atsakyti
vo dabar supratau rimtuma doh.gif unsure.gif nezinau...

o gal gausis taip.. nuo ryt man abi aidos isisus, kad nestovetu, o as tik 1nes 1 zm 3sav. terminas isiuvinet, tai kada gaus taip, vistiek kazkas tures siust iki ta grupe.

seip esu primetus kad po 3 sav. siuvinejant gausis puse metu rr

as tuoj verksiu tada verysad.gif cray.gif nes tikrai norejau didelio darbo.tai galiu perkirpt... verysad.gif doh.gif bet jau bus be mano siuvineto ir pabaigoj pridesiu i bendra vaizda rolleyes.gif bigsmile.gif tada gautusi ugio matuokle +paveikslas
Papildyta:
pala bet ir taip neapkeliaus dauguma darbu per 3 savaite tik bus issiustas g.gif

gaila niekaip anksciau nesugalvojau kaip kas bus,buciau paklausus ar sutinka visos viena kitai grupei siuntinet blush2.gif vot ka reiskia but gigamanei doh.gif
Atsakyti