Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Hmmm... @ 2010 06 09, 08:01)
Aš baigsiu savo iki penktadienio smile.gif Kadangi aš irgi iš Vilniaus, tai galėtume susitikt ir apsikeist smile.gif Galim ir sekmadienį, ir pirmadienį, kaip jau patogiau, man jokio skirtumo smile.gif

OK, Hmmm... parašysiu aš tau tada AŽ eigoj, žiūrėsiu, kaip ten seksis susisukt;)
Atsakyti
Įmetu papildytas lenteles
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 09, 09:08)
OK, Hmmm... parašysiu aš tau tada AŽ eigoj, žiūrėsiu, kaip ten seksis susisukt;)

Ok, sutarėm smile.gif
Atsakyti
Trumpas komentaras prie lentelių
1 etapas baigiasi Birželio 12 d.
DARBUS BAIGĖ
Lino grupė
Dantistė - širdelės
renami - sodas
paukščiukas - paukščiukai
Inesiuuu - paukščiukai
rolyte - ornamentai
Hmmm - disnejus

Aida1
Florestina - jūra
Rolytė - M.S. katės
mamusikas - prieskoniai, virtuvė
Decopa - TT meškučiai
Inesiuuu - jūros fauna

Aida2
zuzanele - drugeliai
Ingrida45 - h. paukščiukai
pirmaargenta - kalėdos
Ameera - kaktusai
VIENIŠA - katės
Uodegyte - rytai

Dar siuvinėja
Lino grupė
mingomi - desertai

Aida1
sauluzee - pasaulio šalys
Hipolipo - Heritage Silhouettes

Aida2
Inesiuuu - jūros fauna
tvikse - šunys

2 etapas baigiasi Liepos 3d.
DARBUS BAIGĖ
Lino grupė
paukščiukas - sodas

Aida1

Aida2
zuzanele - rytai
pirmaargenta - kaktusai

Dar siuvinėja
Lino grupė
rolyte - disnejus
Hmmm - ornamentai
renami - paukščiukai
Inesiuuu - sodas

Aida1
mamusikas - jūra
Florestina - prieskoniai, virtuvė

Aida2
zuzanele - h.paukščiukai
Ingrida45 - rytai
Ameera - kalėdos
Uodegyte - drugeliai
Vieniša - kaktusai

3 etapas baigiasi Liepos 24 d.
DARBUS BAIGĖ
Lino grupė

Aida1

Aida2

Dar siuvinėja
Lino grupė
paukščiukas - paukščiukai (Inesiuuu)

Aida1

Aida2
zuzanele- H. paukščiukas
pirmaargenta - katės

Parašykite apie netikslumus, nes mūsų daug, galiu kažką ir praleisti ar ne taip užsirašyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 09 birželio 2010 - 09:19
Mes su decopa šiandien susitinkam apsikeisti, aš gausiu jos TT, perduosiu savo M.S. kates.. o su Hmmm... dar neapsikeitėm, dar savus siuvinėjam blush2.gif bet jau sutarėm susitikti 7dienį arba 1dienį, tai galit taip palikt lentelę, manau niekas nesikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, priminkit, kaip tarėmės: siuvinėjam visos DMC siūlais ir tiksliai tokias spalvas, ar galima kitos firmos siūlais ir su spalvų improvizacija ?

tiesa sakant pas mane anchcr ir dmc ,siuvineju ir puikiai spalvas atsirenku.aisku kazkam gali nepatikti,bet rezultate nesimato ar tai dmc ar anchor.

Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 09, 10:21)
Mes su decopa šiandien susitinkam apsikeisti, aš gausiu jos TT, perduosiu savo M.S. kates.. o su Hmmm... dar neapsikeitėm, dar savus siuvinėjam blush2.gif bet jau sutarėm susitikti 7dienį arba 1dienį, tai galit taip palikt lentelę, manau niekas nesikeis mirksiukas.gif

Tai aš jūsų susitarimą jau ir įvertinau, kaip baigtas sutartis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 09, 09:32)
Tai aš jūsų susitarimą jau ir įvertinau, kaip baigtas sutartis  lotuliukas.gif

tai jau taip ir supratau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 06 09, 08:53)
VIENIŠA su pabaigtuvėm! šauni katytė 

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 09, 10:25)
tiesa sakant pas mane anchcr ir dmc ,siuvineju ir puikiai spalvas atsirenku.aisku kazkam gali nepatikti,bet rezultate nesimato ar tai dmc ar anchor.

Esu konvertavusi ir aš iš DMC į Anchor ir atvirkščiai ir viskas gerai atrodė thumbup.gif
O rusiškus siūlus ar kuri naudosite? Asmeniškai man jų kokybė nelabai... schmoll.gif ax.gif

Bet kaip sukruto visose grupėse merginos bigsmile.gif Jau nedaug liko neapsikeitusių I etape thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien kai tik pribudau puoliau ieškoti klaidos savo siuvinyje. Netyčia aptikau. Gerai, kad reikėjo nedaug išardyti karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 09, 11:46)
O rusiškus siūlus ar kuri naudosite? Asmeniškai man jų kokybė nelabai...  schmoll.gif  ax.gif

Aš turiu ir rusiškų, ir iš užsienio atvežtų siūlų, bet nepamenu firmos. Jų nenaudosiu, nes nenoriu mašyti ir nenorėčiau, kad susigadintų darbas... jei netyčia nudažytų po skalbimo schmoll.gif
Atsakyti
Kokia graži katytė wub.gif

Tai kaip supratau Aida1 grupėj neapsikeitusios tik mes su Sauluzee?

Tai Sauluzee kada keičiamės? Aš pabaigsiu ketvirtadienį, tai galiu penktadienį bet kada (savaitgalį nebūsiu Vilniuj) arba tada tik pirmadienį.
Atsakyti
as nekonvertuju,as maisau dmc su anchor,tiesiog pagal tikruosius kodus schemos siuvinejamos,atsiverciu dmc spalvu palete,ir pagal kodo duota spalva atitaikau,nesvarbu ar tai dmc ar anchor.o jai tos spalvos neturiu tada perku rolleyes.gif

Atsakyti