Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

thumbup.gif liuks mintis.davai bigsmile.gif
Papildyta:
pauksciuk gal jau esi iskeitus mano darbeli as pabandyciau issiuvinet greiciau ir lino grupej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 09, 16:06)
thumbup.gif liuks mintis.davai bigsmile.gif
Papildyta:
pauksciuk gal jau esi iskeitus mano darbeli as pabandyciau issiuvinet greiciau ir lino grupej smile.gif

nea, paveiksliuką jau turiu, bet dar neplanuoju siuvinėt, turiu du darbus užbaigti ir prašom manęs neskubint biggrin.gif
Atsakyti
neskubinu schmoll.gif biggrin.gif
beje, aciu uz pagyrima. zuviai spalvas pati derinau ax.gif tik pagal originala schema. BS dariau su metaliku

nu neagaliu atsiziuret kaip mano xxx grazeja, daileja wub.gif
Atsakyti
pirmadieni klp meetas!

vyks darbu apsikeitimai

kur kada? cool.gif
Atsakyti
kur nežinau ? man tiktų apie 11val
Atsakyti
Labutis, ir kicius, ir žuvis labai gražūs wub.gif . Aš šiandien po mokymų buvau GA, nusipirkau visko, ko trūksta. Dabar jau esu pasiruošusi siuvinėti kitam RR paveikslėliui.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 09, 15:24)
paziurek siuvinejimo temos pirman psl

parasiau zinute ir tik tada prisiminiau kad ten gali buti smile.gif radau viska:) ir jau nusipirkau smile.gif thumbup.gif Pasikeitem su rolyte jau siandien thumbup.gif
Atsakyti
niu saunu, kad padejau smile.gif

man tinka 11val. meetintis, reik vietos, jei ka busiu su lelkom. tureciau didele chata pas mane galetumem. o seip galim pas mane bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
neee pirmadieni 11h as negaliu... man egzaminas pasirodo...galeciau kokia 13h...
Atsakyti
as tik apsikeiciu darbeliu ir leksiu . 4u.gif
Atsakyti
tai tada gal nedarom g.gif
Atsakyti
o kodel ,cia del manes unsure.gif ,as su reikalais ,negalesiu verysad.gif jau del vienos, meetas nesubyres irnesakyk.gif
Atsakyti