Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

70x70, tik tiek kad pilnai siuvineta...
Atsakyti
man rodos toki isssiuvinet lengviau nei tt meskiuka. cia daug vienspalviu plotu. bet rezultatas tikrai grazus iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 15:51)
grazus tikrai. bet manau pasigailek dalyviu ir imk 14 aida. sutalpint 4 kryziukus i viena langeli mazas juoas.o dar jie grazus juk turi buti. as turiu tokio rr'o foto, bet jis ne mano tai nezinau ar rodyt...

O pas mane 16 Aida.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 15:26)
kiek ten darbo  bigsmile.gif  bigsmile.gif , o kryžiukų kiekis tinka?

paguodei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 16:30)
man rodos toki isssiuvinet lengviau nei tt meskiuka. cia daug vienspalviu plotu. bet rezultatas tikrai grazus iseina smile.gif

tai jau tikrai, kad lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hipolipo @ 2010 05 28, 16:28)
70x70, tik tiek kad pilnai siuvineta...

Aš sutinku siuvinėti, man šie paveikslėliai labai gražūs, visada norėjau pabandyti juos siuvinėti- tai puiki proga atsirado.
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 15:51)
grazus tikrai. bet manau pasigailek dalyviu ir imk 14 aida. sutalpint 4 kryziukus i viena langeli mazas juoas.o dar jie grazus juk turi buti. as turiu tokio rr'o foto, bet jis ne mano tai nezinau ar rodyt...

Kaip suprasti 4kryžiukai viename langelyje? smile.gif
Atsakyti
tiesiogiai smile.gif vietoj vieno kryziuko schemos paliepimu kaikur reikia padaryti keturis mazulycius kryzelius vieno kryziuko plote.

siulau 14 todel kad tie mazyliai kryziukai gali kasti ant 16 daromi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 28 gegužės 2010 - 17:26
QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 18:24)
tiesiogiai smile.gif vietoj vieno kryziuko schemos paliepimu kaikur reikia padaryti keturis mazulycius kryzelius.

Tai gal ten tie vadinamieji daliniai kryželiai. g.gif
Atsakyti
O siaube...Tai keturgubai daugiau kryžiukų?? blink.gif Dar viena naujiena man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 18:30)
O siaube...Tai keturgubai daugiau kryžiukų??  blink.gif  Dar viena naujiena man. smile.gif

Viskas ten normaliai, kur čia kas blogai:
user posted image user posted image

Yra keletas dalinių kryželių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 gegužės 2010 - 17:38
Na tikrai nei vienoj vietoj nepastebėjau keturių kryžiukų viename langelyje smile.gif Po du maximum smile.gif Jei visos šios serijos schemos tokios, tai aš imčiau 16ct Aidą. Labai susižavėjau ja, 14ct atrodo labai stambi, pasiuvinėjus ant smulkesnės smile.gif
Atsakyti