Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 18:44)
Na tikrai nei vienoj vietoj nepastebėjau keturių kryžiukų viename langelyje smile.gif Po du maximum smile.gif Jei visos šios serijos schemos tokios, tai aš imčiau 16ct Aidą. Labai susižavėjau ja, 14ct atrodo labai stambi, pasiuvinėjus ant smulkesnės smile.gif

Aš jų turiu daug ir visos vienodos kokybės, turiu rudas ir pilkas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 28, 18:45)
Aš jų turiu daug ir visos vienodos kokybės, turiu rudas ir pilkas. smile.gif

Aš kalbu apie kryžiukų kiekį schemose, ne apie kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 18:48)
Aš kalbu apie kryžiukų kiekį schemose, ne apie kokybę  mirksiukas.gif

Kryžiukų yra daugiau yra mažiau. Pagrinde visos turi tiek kryželių, kiek reikia RR.
Atsakyti
pateiktoj schemoj kur du zenkliukai reik keturis daryt... na nebent tam rr'e visos blogai darem... paieskosiu schemos kur 4 zenkliukai nupiesti...
Atsakyti
ten tik blendinga radau g.gif nieko panasaus neradau unsure.gif
Atsakyti
Na, jūs mergaitės ir duodat rolleyes.gif Ir iš kur tiek laiko ax.gif
Vien kol perskaičiau viską, kiek prirašėte... biggrin.gif

Šaunuolės kurios jau išsiuvinėjote, gražu žiūrėt wub.gif Po balionėlį visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš jau pradėjau savo katinuką, ryt-poryt įdėsiu procesiuką (į photobucket dėt, ar ne?), nes dabar dar nelabai ten kas matosi mirksiukas.gif
Gero vakaro visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos aš pasitariau su keliom merginom, kurios yra dalyvavusios RR'e, jos dažniausiai nerodo procesų, gal ir mes taip darom, nereiks sukti galvos dėl albumo. Smalsumą patenkinsim siuvinėdamos kitom darbus ax.gif Savo pirmuosius asmeninius procesus susidedam į photobuketą
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 21:04)
Merginos aš pasitariau su keliom merginom, kurios yra dalyvavusios RR'e, jos dažniausiai nerodo procesų, gal ir mes taip darom, nereiks sukti galvos dėl albumo. Smalsumą patenkinsim siuvinėdamos kitom darbus  ax.gif Savo pirmuosius asmeninius procesus susidedam į photobuketą

Galim ir nerodyti, po to visos pamatysim rezultatą.
Atsakyti
Labas vakarėlis, tik greit užsukau pasakyt, kad išsiunčiau irgi ryte darbelį paukščiukui. Nepaklausiau kada turėtų gauti.
Aš irgi manau, kad neverta tų procesų rodyti, nemažai ir pačios pamatysim, nes jau gausim vis daugiau ir daugiau išsiuvinėtus darbelius...

Atsakyti
va tuom dezutes epasto buvo geros kad lengva nuo savininkes paslept. galim albume ir nerodyt. bus galim paprasyt kad asmenine zinute atsiustu?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 21:50)
va tuom dezutes epasto buvo geros kad lengva nuo savininkes paslept. galim albume ir nerodyt. bus galim paprasyt kad asmenine zinute atsiustu?

jei smalsu prašyk, svarbiausia kad savininkė nepamatytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 28, 21:50)
va tuom dezutes epasto buvo geros kad lengva nuo savininkes paslept.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 22:02)
jei smalsu prašyk, svarbiausia kad savininkė nepamatytu  biggrin.gif

Va čia manau gera mintis mirksiukas.gif
Galim siųsti viena kitai el.paštu ir nereikės daugiau sukti galvos dėl užrakinimų ir pan.
Atsakyti