Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

[quote=SaDa,2010 06 15, 18:25]
Labai skaniai atrodo drinks_cheers.gif
Kokie skardos apytiksliai ismatavymai kur kepat pagrinda? As viena karta seniai bandziau tai man per storas gavos, per maza skarda sad.gif.


O kaip jum,ar surio pagrindas neprilipo prie popieriaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 16, 15:32)
O kaip jum,ar surio pagrindas neprilipo prie popieriaus? 4u.gif


Kad neliptu prie popieriaus, reikia atvesinti. Ne visiskai, bet pakankamai. Nes as kai labai silta plesiau, tai truputi lipo vietomis, tai palikau dar atvesti ir viskas ok buvo. Bet nesaldyti iki visisko atsalimo, nes sukant gali suluzti!
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 16:05)
Kad neliptu prie popieriaus, reikia atvesinti. Ne visiskai, bet pakankamai. Nes as kai labai silta plesiau, tai truputi lipo vietomis, tai palikau dar atvesti ir viskas ok buvo. Bet nesaldyti iki visisko atsalimo, nes sukant gali suluzti!


aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ? g.gif Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det g.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 07:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ?  g.gif  Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det  g.gif

o ka raso ant pakuotes? g.gif
Atsakyti
As naudoju vistienai ir zuviai, bet taip atsargiai, nes labai aromatingi smile.gif Priduoda pikantiskumo.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 09:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ?  g.gif  Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det  g.gif

naudoju vištienai marinuot, labai kvapni gaunasi, žuvytei 4u.gif
Atsakyti
Vakar pietums gaminau vistiena su spinatu padazu, labai skanu buvo, dekui uz recepta. Tik gaila, kad vaikai net nebande paragaut padeziuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 08:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ?  g.gif  Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det  g.gif


Dažniausiai naudoju gaminant vištieną, troškinius, kiaulieną. Man jie visur tinka biggrin.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 06 17, 08:20)
o ka raso ant pakuotes? g.gif


Rašo, kad baltai mėsai, žuviai, vėžiagyviams. Žuviai manau turėtų labai tikti bigsmile.gif

QUOTE(lile @ 2010 06 17, 09:47)
As naudoju vistienai ir zuviai, bet taip atsargiai, nes labai aromatingi smile.gif Priduoda pikantiskumo.


Man jie priduoda tik kvapo, skonis nejaučiu, kad būtų kažkoks kitoks, nei įprasta g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pagelbėti 4u.gif
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo? g.gif
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 17, 15:51)
Gal kas galit pagelbėti 4u.gif
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo? g.gif
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai

as visada tarkuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaminau ir as siandien surio ir farso vyniotini. dariau pirma karta tai gavosi super. zodziu tikrai verta pabandyti. Ryt bandysism valgyt salta. O prilipt tai niekas neprilipo nes isemus is orkaites reikia kokias 8 ar 10 minuciu atvesinti .gausis viskas super
Atsakyti