
ačiū už patarimus

As visada palaikau su majonezu bent per nakti. niekas ten nepavandenija jei nesudedat slapia vistiena, ja nusausint truputi reikia. Majonezas suminkstina mesyte ir per nakti pabuvus ji labai skani buna. O pries kepant imusu kiausini, iberiu krakmolo ir kepu. sitokie kepsniukai skanu ir su virta desra. tik laikyti nereikia. ipjaustyti desros, itarkuoti burokine tarka svoguno, majonezo, krakmolo, kiausinio ir viskas. 
Papildyta:
Beje sie kepsniukai labai skanu is nukaulintos slauneliu mesos, nebutinai is file
Papildyta:
Ir kiausini as imusu tik viena

Papildyta:
Beje sie kepsniukai labai skanu is nukaulintos slauneliu mesos, nebutinai is file

Papildyta:
Ir kiausini as imusu tik viena

Mano receptukai:
Kepta pangasijų filė su ryžiais ir daržovėmis.
Receptas (2 porcijos):
400g šaldytos pangasijų filė;
200 g grietinės (30%);
2 skiltelės česnako;
Pusė citrinos;
1 kiaušinis;
100g sviesto;
Pusė indelio žaliųjų žirnelių;
1 didelė morka;
Gera sauja ryžių;
2 pomidorai papuošimui.
Paruošimas:
Supjaustome atšildytą pangasijų filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenėlį, kuriame marinuosime. Pabarstome žuvų prieskoniais, maltais pipirais ir pasūdome druska. Labai labai smulkiai supjaustome 2 česnako skilteles. Sudedame 200g grietinės ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom.
Po dviejų valandų mušame į išmarinuotą žuvį vieną kiaušinį. Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame ant nedidelės ugnies kol žuvis gražiai apskrus..
Patiekiame su morkų ir žirnelių troškiniu:
Supjaustome morkas kubeliais ir dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens (kad apsemtų morkas) ir 50g sviesto. Troškiname ~10 min, kol morkos suminkštėja, tuomet dedame pusę indelio žaliųjų žirnelių, Atskirai keptuvėje ištirpdome likusius 50g sviesto su šaukštu miltų. Sutirštėjusią masę pilame į morkų ir žirnelių troškinį ir pakaitiname dar porą minučių.
Taip pat išverdame ryžius, kuriuos patiekiame iš pomidorų išskobtuose "indeliuose". Papuošiame svogūnų laiškais
SKANAUS!


P.s. nuotraukos asmeninės.
Kepta pangasijų filė su ryžiais ir daržovėmis.
Receptas (2 porcijos):
400g šaldytos pangasijų filė;
200 g grietinės (30%);
2 skiltelės česnako;
Pusė citrinos;
1 kiaušinis;
100g sviesto;
Pusė indelio žaliųjų žirnelių;
1 didelė morka;
Gera sauja ryžių;
2 pomidorai papuošimui.
Paruošimas:
Supjaustome atšildytą pangasijų filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenėlį, kuriame marinuosime. Pabarstome žuvų prieskoniais, maltais pipirais ir pasūdome druska. Labai labai smulkiai supjaustome 2 česnako skilteles. Sudedame 200g grietinės ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom.
Po dviejų valandų mušame į išmarinuotą žuvį vieną kiaušinį. Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame ant nedidelės ugnies kol žuvis gražiai apskrus..
Patiekiame su morkų ir žirnelių troškiniu:
Supjaustome morkas kubeliais ir dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens (kad apsemtų morkas) ir 50g sviesto. Troškiname ~10 min, kol morkos suminkštėja, tuomet dedame pusę indelio žaliųjų žirnelių, Atskirai keptuvėje ištirpdome likusius 50g sviesto su šaukštu miltų. Sutirštėjusią masę pilame į morkų ir žirnelių troškinį ir pakaitiname dar porą minučių.
Taip pat išverdame ryžius, kuriuos patiekiame iš pomidorų išskobtuose "indeliuose". Papuošiame svogūnų laiškais

SKANAUS!



P.s. nuotraukos asmeninės.
kaip skaniai atrodo


Junciukas
Pasakiskai pateikta....!!!!!! Labai noreciau

Papildyta:
Fantastika, nerealu!!!!!!
Pasakiskai pateikta....!!!!!! Labai noreciau


Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2010 07 14, 14:58)
Fantastika, nerealu!!!!!!



Lietiniai,labai skanus ir salti,tinka kelionem,i pajuri liuks
teslai
3kiausiniai
3saukstai aliejaus
2litrai mineralinio
apie 800gramu miltu
3saukstai cukraus
0.5 saukstelio druskos
kiaušiniai su cukrumi, įdėti druskos, aliejaus, vandens ir pamažu miltų,mase turi but panaši į kefyro.
idara pasirinktinai,varske,mesyte,darzoves ir t.t.
blynus perpjaunam pusiau,dedame sauksta idaro ir sulenkiame 3 kart
,tuomet mirkome i kiausinio plakini ir apkepame liuks


smulkiai kaip daryti parodyta stai cia !!
http://forum.say7.info/topic2060.html
teslai
3kiausiniai
3saukstai aliejaus
2litrai mineralinio
apie 800gramu miltu
3saukstai cukraus
0.5 saukstelio druskos
kiaušiniai su cukrumi, įdėti druskos, aliejaus, vandens ir pamažu miltų,mase turi but panaši į kefyro.
idara pasirinktinai,varske,mesyte,darzoves ir t.t.
blynus perpjaunam pusiau,dedame sauksta idaro ir sulenkiame 3 kart
,tuomet mirkome i kiausinio plakini ir apkepame liuks


smulkiai kaip daryti parodyta stai cia !!
http://forum.say7.info/topic2060.html
Ule, tikrai nuostabi ideja- aciu

Kokį mineralinį geriau rinktis????
QUOTE(*AMRI* @ 2010 06 24, 14:28)
O kaip padažą prie jų pasigaminti?
QUOTE(Mil@na @ 2010 07 20, 23:08)
Kokį mineralinį geriau rinktis????
Mes tokius irgi kepam




QUOTE(Indre @ 2010 07 21, 12:28)
Mes tokius irgi kepam
apskritai aš visą tešlą bet kokiem blynam maišau su mineraliniu
naudoju tik gazuotą
o dėl skonio, tai labai jau jis nesijaučia, tad kokį turiu, tokį ir naudoju 




aš kaip suprantu visa esmė gazas ir yra.
Tešloj tiesiog gaunas daugiau oro.