Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus ax.gif
Atsakyti
As visada palaikau su majonezu bent per nakti. niekas ten nepavandenija jei nesudedat slapia vistiena, ja nusausint truputi reikia. Majonezas suminkstina mesyte ir per nakti pabuvus ji labai skani buna. O pries kepant imusu kiausini, iberiu krakmolo ir kepu. sitokie kepsniukai skanu ir su virta desra. tik laikyti nereikia. ipjaustyti desros, itarkuoti burokine tarka svoguno, majonezo, krakmolo, kiausinio ir viskas. thumbup.gif
Papildyta:
Beje sie kepsniukai labai skanu is nukaulintos slauneliu mesos, nebutinai is file thumbup.gif
Papildyta:
Ir kiausini as imusu tik viena ax.gif
Atsakyti
Mano receptukai:
Kepta pangasijų filė su ryžiais ir daržovėmis.

Receptas (2 porcijos):
400g šaldytos pangasijų filė;
200 g grietinės (30%);
2 skiltelės česnako;
Pusė citrinos;
1 kiaušinis;
100g sviesto;
Pusė indelio žaliųjų žirnelių;
1 didelė morka;
Gera sauja ryžių;
2 pomidorai papuošimui.

Paruošimas:
Supjaustome atšildytą pangasijų filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenėlį, kuriame marinuosime. Pabarstome žuvų prieskoniais, maltais pipirais ir pasūdome druska. Labai labai smulkiai supjaustome 2 česnako skilteles. Sudedame 200g grietinės ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom.

Po dviejų valandų mušame į išmarinuotą žuvį vieną kiaušinį. Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame ant nedidelės ugnies kol žuvis gražiai apskrus..

Patiekiame su morkų ir žirnelių troškiniu:
Supjaustome morkas kubeliais ir dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens (kad apsemtų morkas) ir 50g sviesto. Troškiname ~10 min, kol morkos suminkštėja, tuomet dedame pusę indelio žaliųjų žirnelių, Atskirai keptuvėje ištirpdome likusius 50g sviesto su šaukštu miltų. Sutirštėjusią masę pilame į morkų ir žirnelių troškinį ir pakaitiname dar porą minučių.

Taip pat išverdame ryžius, kuriuos patiekiame iš pomidorų išskobtuose "indeliuose". Papuošiame svogūnų laiškais smile.gif

SKANAUS! smile.gif

user posted image

user posted image

P.s. nuotraukos asmeninės.
Atsakyti
kaip skaniai atrodo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Junciukas
Pasakiskai pateikta....!!!!!! Labai noreciau biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2010 07 14, 14:58)


Fantastika, nerealu!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lietiniai,labai skanus ir salti,tinka kelionem,i pajuri liuks

teslai

3kiausiniai
3saukstai aliejaus
2litrai mineralinio
apie 800gramu miltu
3saukstai cukraus
0.5 saukstelio druskos


kiaušiniai su cukrumi, įdėti druskos, aliejaus, vandens ir pamažu miltų,mase turi but panaši į kefyro.

idara pasirinktinai,varske,mesyte,darzoves ir t.t.
blynus perpjaunam pusiau,dedame sauksta idaro ir sulenkiame 3 kart
,tuomet mirkome i kiausinio plakini ir apkepame liuks


user posted image

user posted image

smulkiai kaip daryti parodyta stai cia !!

http://forum.say7.info/topic2060.html
Atsakyti
Ule, tikrai nuostabi ideja- aciu 4u.gif
Atsakyti
Kokį mineralinį geriau rinktis????
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 06 24, 14:28)
O tai recepte manai parasyti,o eigoje ju nera g.gif ,tai reikia ju ar ne blush2.gif ?

O kaip padažą prie jų pasigaminti?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 07 20, 23:08)
Kokį mineralinį geriau rinktis????

Mes tokius irgi kepam mirksiukas.gif apskritai aš visą tešlą bet kokiem blynam maišau su mineraliniu 4u.gif naudoju tik gazuotą 4u.gif o dėl skonio, tai labai jau jis nesijaučia, tad kokį turiu, tokį ir naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2010 07 21, 12:28)
Mes tokius irgi kepam mirksiukas.gif apskritai aš visą tešlą bet kokiem blynam maišau su mineraliniu 4u.gif naudoju tik gazuotą 4u.gif o dėl skonio, tai labai jau jis nesijaučia, tad kokį turiu, tokį ir naudoju 4u.gif


aš kaip suprantu visa esmė gazas ir yra.
Tešloj tiesiog gaunas daugiau oro.
Atsakyti