o man kazkaipo nesigavo tie blynai, tokia kaip guminiai gavos
gal perdaug idejau miltu?
as galiu pasakot apie bandyma juos padaryt (blynus) uzkaiciau kefyra ir pamirsau tai uzvire...
tada ejau i parda pirkt kito kefyro ir nebuvo jokio
tada nusprendziau kad darysiu kita diena
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 12:30)
o man kazkaipo nesigavo tie blynai, tokia kaip guminiai gavos
gal perdaug idejau miltu? 
As pasveriau tris stiklines, pas mane gavosi 360g. Man buvo pats tas. As labiau megstu kai g raso, nes stikline buna stiklinei nevienodos
Makra isbandziau tavo si receptuka

Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles
tikrai darysiu dar ne viena kart

Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles
tikrai darysiu dar ne viena kart
Suintrigavot su tais Ulės blynais,rytoj bandysiu ir as
QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 18:04)
Bandyk, jie tikrai nerealūs.
Šiandien vėl nupirkau 0,5 L kefyro, kad rytoj galėčiau išsikept.
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 21:24)
Blynai
receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.
0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
3stiklines miltu.
tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne
kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,ideti gesinta soda,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus

receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.
0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
3stiklines miltu.
tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne
kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,ideti gesinta soda,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus

Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia
tai gal kefyras suvirė?
iki užvirimo, tai čia, kaip aš suprantu, neleisti užvirti jam
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 05, 22:05)
tai gal kefyras suvirė?
iki užvirimo, tai čia, kaip aš suprantu, neleisti užvirti jam 
Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 21:25)
Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau 
man užteko 2 stiklinių miltų
QUOTE(dzestina @ 2010 08 05, 15:04)
Makra isbandziau tavo si receptuka
Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles
tikrai darysiu dar ne viena kart
Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles
tikrai darysiu dar ne viena kart
I sveikatele
Dziaugiuosi, kad patiko
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 20:45)
Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia
tiesa, dariau is dvieju normu t.y. 1 l kefyro, du kiausiniai, 8 saukstai cukraus, 6 stiklines miltu, rezultatas - tesla gavosi ne skysta o tinkama tik kocioti, ir visai neiskilo, beje pasirode keista kad iki uzvirinimo kefyras sukrito i gabalelius 
speju kefyras buvo senas, ir nereikejo jo uzvirinti, kad kunkuliuotu, antra nevisada reikia aklai naudotis receptu kiekiais, reikia biski ir savo nuoziura ziureti ir neprideti miltu tiek,kad kocioti reiketu..o siaip as darydavau panasiai spurgas ar zagarelius, tai manau vistiek kazkas butu gavesis,jei butumet pasitelkusi vaizduote





