
Reikės:
Pilnos vištienos krūtinėlės
Apie 8-9 v.š. skrudintų sezamo sėklų
2 kiaušinių
Džiuvesėlių apvoliojimui
Džiovinto baziliko
Raudonėlio
Pipirų
Druskos
Čili miltelių
Ryžių 200 g.
Daržovių patiekimui
Vištienos krūtinėlę perpjauti per pusę, ir dar kiekvieną gabaliuką išilgai, kad gautųsi 4 gabaliukai. Juos gerai išmušti, ir apibarstyti druska, pipirais, baziliku, raudonėliais bei čili pipirais. Tada gerai pabarstyti sezamu iš abiejų pusių.
Į atskirą indelį įmušti kiaušinius ir gerai išplakti, į kitą indą suberti džiuvesėlius.
Į gerai įkaitintą keptuvę pilti aliejaus, vištienos krūtinėlę merkti į kiaušinį ir gerai apvolioti džiūvesėliuose, taip susidarys traški plutelė, kai iškeps.
Ir dėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti gerai iš abiejų pusių.
Išsivirti mėgiamų ryžių, mes valgėm su laukiniais, bei pomidoru, šviežiai raugtu agurku bei marinuota grilinta paprika.
Skanaus!

p.s. agurkus raugiau pagal šį receptą: http://belgija.blogs...ti-agurkai.html