Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

merginos, koki torta kept geriau, kaip karsta? norejau juodaji miska kept, bet ten vien grietinele, kazi atlaikytu? tortas butu reikalingas gamtoj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 08 liepos 2010 - 09:00
sveikos,

gal galit rekomenduoti kokį gaivų paprastą torčiuką? noriu daryti su uogom,kiek pamenu,galima išplakti kefyrą-kondensuotą pieną,bet nežinau,kaip daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 07 08, 09:58)
merginos, koki torta kept geriau, kaip karsta? norejau juodaji miska kept, bet ten vien grietinele, kazi atlaikytu? tortas butu reikalingas gamtoj? g.gif

Neblogas variantas būtų paprasčiausias biskvitas su dviejų rūšių želė. Pirmam sluoksniui pvz kokia nors mangų želė, o antram jogurto arba grietinėlės želė, prismaigstyta uogom. Dar labai gerai į gamtą vežtis tokius angliškai vadinamus galette pyragus. Tai tiesiog trapi tešla iškočiota plonai, ant jos pridėta vaisių arba uogų visokių ir kraštai pakelti. Kažkas tokio galette
Atsakyti
Merginos, jei šiandien iškepsiu biskvitus, iki antradienio jie man nesuges? ax.gif
Atsakyti
As sakyciau, kad ankstoka, nebent detumet i saldymo kamera
Atsakyti
Sveiki,

Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:

"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"

Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...

Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 08 liepos 2010 - 16:56
QUOTE(Pigalica @ 2010 07 08, 12:26)
Merginos, jei šiandien iškepsiu biskvitus, iki antradienio jie man nesuges? ax.gif



aš manau, kad jiems nieko nenutiks mirksiukas.gif

jei tai sausas, o ne koks lipnus, kaip negro bučinys ax.gif
Atsakyti
o kuris čia morenginis skaitosi??? nes radau tik bea... gal dar koks rimtesnis yra?
ar sunkiai pjaustomas gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 08, 16:55)
Sveiki,

Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:

"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"

Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...

Čia žiūrėjau recepta  Vaisinio torto (Asseni).



Sveiki,

Ar galit pasakyti kas darete si krema kokios talpos sie indeliai ax.gif Nes man 1 indelis ir 2 indeliai nieko nesako verysad.gif
Atsakyti
As tikrai nezinau, bet manyciau, kad didieji po 450 gal.
O aplamai nedarykite tragedijos, kokius paimsi, tokie tiks, paragauk ir matysi, jei tau skanu, viskas gerai. Nera cia kazkokiu dideliu taisykliu. Nebijokite eksperimentuoti. Juk ir sitas tortas gimes autores eksperimentuose. 4u.gif
O mergaites, kurios situos dalykus kure dabar per daug uzsiemusios, kad galetu atsakyti i visu klausimus, tai nereikia labai pykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jeigu imsi is galvos tada ir nesigauna mirksiukas.gif O juk dauguma bande ta recepta, tai negi sunku parasyti proporcijas ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 09, 12:52)
Sveiki,

Ar galit pasakyti kas darete si krema kokios talpos sie indeliai  ax.gif  Nes man 1 indelis ir 2 indeliai nieko nesako  verysad.gif

sitam kremui imasi dideli indeliai tiek grietines tiek grietineles smile.gif
Atsakyti