Sveikos,
eda.dita,labai skaniai nuskambėjo tavo receptukas

lauksiu ir aš foto
O čia mano paprastas paprasčiausias gaivus torčiukas,galima sakyti, "ką turėjau,tą įdėjau"

,šiaip mėgstu riebesnius,bet kai taip karšta,šitas puikiai suėjo
2pak.sausainių
1pak.sviesto
400g riccottos(iš kefyro)
400g grietinėlės
želė gabaliukų
(džemo)
cukraus,
citrinos rūgšties,
aguonų,
vanilinio cukraus (visų šitų pagal akį ir skonį)
4v.š.želatinos.
Tingėjau kepti biskvitus

,tad padą padariau iš sausainių ir tirpinto sviesto(sausainiai paprasčiausi pigiausi norfiniai sveriami,daug skaniau už "pakelinius"),riccotą išplakiau,atskirai išplakiau grietinėlę su cukrum,rūgštim,abi mases sumaišiau ir supyliau 8 v.š.ištiprintą želatiną.Padalinau į dvi dalis,į vieną pridėjau aguonų,užkrėčiau ant sausainių masės,ant viršaus iš šonų išdėliojau želė,per vidurį pridėjau abrikosų džemo(kitąsyk nedėčiau,nes labai jau jis varvėjo pro apačią,foto matosi

,į kitą dalį grietinėlės-riccotos masės įdėjau vanilinio ir užkrėčiau ant viršaus.
Čia panašiai kaip Marso tortas,tik pakeistas