QUOTE(kice @ 2010 08 10, 12:42)
siandien bandysiu kepti kriausini torta namams.. kazkaip reikia "sukergti" grietinele, rududu ir zelatina.. hmm.. Idomu kad gausis..
Man dar reiktu skystos karameles, kad pjaunant torta taip lengvai isbegtu

Kokiu turite ideju?
As turiu toki pertepima:
150 g cukraus,
75 g medaus,
60 ml vandens,
15 ml stiprios ekspreso kavos
40 g sviesto
Cukru,medu ir vandeni sudeti i puoda ir kaitinti ant vidutines ugnies,kol cukrus istirps.padidinti temperatura ir kaitinti kol sutirstes(apie 5min),ir prades darytis karamelines spalvos.
Nuimti puoda nuo ugnies ir supilti kava,sudeti sviesta ir ismaisyti.Atvesinti.
Sita karamele pertepti biskvitus ir ant jos uzpilti megstama krema,as dedu balto sokolado musa ir purius rudus biskvitus