Musu krastuose naminis napoleonas su uogiene Tepasi labai plonai -beveik nesimato, tik parugstina skoni, ko labai labai reikia riebiam ir saldziam napoleonui
Saldytu spanguoliu yra pirkti beveik visuose prekybos centruose. Cento visada yra As kazinar deciau juoduosius serbentus - jie turi labai stipru savo skoni..
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 06, 07:25)
o an asmeniškai tai tos uogienės napaleone viską gadina jis toks rimtas, taurus tortas.. o su uogo man kažkaip nupigina viską... iškart parduotuviniu kvepia gal dėl to kad kiek esu valgius naminių napaleonų tai jie būdavo be uogų....
bet čia gal tik man taip
bet čia gal tik man taip
pritariu kicei, kad uogos gelbsti nuo saldaus napaleono
QUOTE(kice @ 2010 08 06, 07:59)
Musu krastuose naminis napoleonas su uogiene Tepasi labai plonai -beveik nesimato, tik parugstina skoni, ko labai labai reikia riebiam ir saldziam napoleonui
Saldytu spanguoliu yra pirkti beveik visuose prekybos centruose. Cento visada yra As kazinar deciau juoduosius serbentus - jie turi labai stipru savo skoni..
Saldytu spanguoliu yra pirkti beveik visuose prekybos centruose. Cento visada yra As kazinar deciau juoduosius serbentus - jie turi labai stipru savo skoni..
aš ne ant LT žemės, tai man sunkoka nukat į prekybcentrius LT
gal kur ir šiam krašte yra, bet aš dar neužmačiau
Reikia pagalbos....Nebezinau, kuri rase, kad nepatinka tortas snikersas del zemes riesutu
Bet kepe pagal save...su migdoliniais riesutais ir rafaelo biskvitais....
Nu niekaip neatrandu kur tai buvo parasyta ir kas autore....
Labai prasau....apsireiksti tos kepejeles kuri ji kepe reikia tikslesnio receptuko...
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 06, 10:44)
Reikia pagalbos....Nebezinau, kuri rase, kad nepatinka tortas snikersas del zemes riesutu
Bet kepe pagal save...su migdoliniais riesutais ir rafaelo biskvitais....
Nu niekaip neatrandu kur tai buvo parasyta ir kas autore....
Labai prasau....apsireiksti tos kepejeles kuri ji kepe reikia tikslesnio receptuko...
Olesta čia naujadarus daro
QUOTE(-Radė @ 2010 08 06, 10:55)
Olesta čia naujadarus daro
aciu...
Kreipsiuos tiesiai i ja
aš į snicersą dėjau lazdyno riešutus, nes man jie šiaip skanesni, bijojau dėl odelės, bet šiek tiek pakaitinus, ant keptuvės viskas gražiausiai nusilupo, tik šiaip snicersas be proto saldus, vyrui per saldus , bet labai labai skanus,
jei aš darysiu 2-jų aukštų,bet ant atskirų padėkliukų,koks geriausiai skirtumas tarp tortų dydžio žiūrėtųsi
QUOTE(adriu @ 2010 08 06, 16:17)
jei aš darysiu 2-jų aukštų,bet ant atskirų padėkliukų,koks geriausiai skirtumas tarp tortų dydžio žiūrėtųsi
viršutinėj papuošimų temoj yra komentaras apie tai paiškokit
Kepiau torta su apelsinu sufle,is vienos normos kremo ir triju rafaelo svajones biskvitu,labai sknus lengvas tortas,tik pas mane jis nepuostas
QUOTE(eiwile @ 2010 08 06, 22:22)
Kepiau torta su apelsinu sufle,is vienos normos kremo ir triju rafaelo svajones biskvitu,labai sknus lengvas tortas,tik pas mane jis nepuostas
nu jus erzinat mane su siuo tortu as jy galesiu ragaut tik pirmadieny, jau jis man ir sapnuosis kaip as jo noriu, atrodo net skony jauciu
Papildyta:
as napaleona dariau su raudonu serbentu drebuciais tai super buvo as manau kad tinka betkokios rugscios uogos
QUOTE(-Radė @ 2010 08 06, 10:33)
pritariu kicei, kad uogos gelbsti nuo saldaus napaleono
aš ne ant LT žemės, tai man sunkoka nukat į prekybcentrius LT
gal kur ir šiam krašte yra, bet aš dar neužmačiau
aš ne ant LT žemės, tai man sunkoka nukat į prekybcentrius LT
gal kur ir šiam krašte yra, bet aš dar neužmačiau
As taip pat, todel ir ieskau iseities
Papildyta:
Dar klausymelis, o tuos uogos zalios dedasi
QUOTE(airius @ 2010 08 06, 23:38)
Aš tai dedu juodųjų serbentų uogienę. Be uogienės Napoleonas man ir per saldu,ir per riebu