QUOTE(Borkowa @ 2010 08 17, 22:23)
Dekui labai uz patarimus

Pas mane matot problema ta kad cia riebumo neraso ant pakelio,o viena kart dariau ismano akiai j liesesnios tai gavos toks riebus kad net puse torto ismetem nejo valgyt

Gal kasnors is mamyciu gyvenat UK ir galit patart?
O gal galit paaiskint man kaip man ta zele ten imaisyt
bijau gincytis, bet paziurek kur yra ingridiantai parasyti, ten buna riebumas, nes vistiek raso baltymai, angliavandeniai..., gal bus
zele-litrui skyscio merginos naudoja 20 gr zele- tai paimciau truputi vandens, istirpinciau zele, kai praves, truputi idek paplaktos grietines i zele, kad atsiskiestu zele, ismaisyk, tada sudek visa zele i paplakta-isplakta grietine, dar paplak, ir statyk i saldytuva kad apstingtu, stebek, kad nesustingtu visai, truputi, kai matysi kad normaliai dedasi su saukstu , tai ir dek ant torto, sutepk sluoksnius ir i saldytuva statyk sustingimui....siaip reikia ir cukraus ir rugsteles deti..idomu koks riebumas pas jus grietines, jei sakai kad buvo taip riebu