aš dedu vieną sluoksnį kremo tarp 2 biskvitų, kremo tikrai sočiai, pagalvokit 420 g grietinėlės, 200 g sulčių, kiek ten 150 lyg vandens ant želatinos, nu kad ten litras kremo gaunasi, einu pjūvio foto paieškoti, forma buvo širdies skersmuo 25x25

tai sakysim jei daryt skersmenį kokį 20-22, manau ir dviems sluoksniams būtų sočiai

labai skanus jisai...
dabar dėl to rafaelo ir snikerso derinimo: kepdama snikersą, aš kepu rafaelo biskvitus, į juos įdėdama Rududu

žemės riešutus keičiu kepintais migdolais, o laistau amaretu - skonis skiriasi kaip žemės ir dangaus, ir kaip sakydavau, kad man snikersas nevalgomas, tai atsiimu žodžius ir pagal savo versiją kepsiu kepsiu ir dar kartą kepsiu

ne sva kur vestuvinį kepiau, ten reikėjo strypui stovo skylę iškirsti torto vidury, tai mes tą vidurį paragavom, krikšto dukra klausė, ar daugiau nereikia torte skylių

paragavau, na tikrai skanu.