QUOTE(looovely @ 2010 06 19, 20:33)
buteliuko ir soskes kursuos sake neimt,kad vaikas nuo pirmudienu priprastu pats traukti pienuka,nes veliau pripranta prie buteliuko ir gali reiketi visada nusitraukinet.
Ikisiu ir as savo trigrasi del sio reikalo

. Aisku geriau pratint iskart prie krutines ir kad jokiu buteliuku nuo pirmu dienu, bet jei būtų taip (aisku nelinkiu to), kaip man kad pasitaikė, kai priespienio nei laso pradžioj nebuvo (cia po neplaninio CP), o vaikiukas verkia valgyt nori ir paprasem misinuko, tai geriau savo buteliuka turet, nes tie ligonines, nors ir sterilizuojami kiekvienam maitinimui, bet man jie pasirode baisus, todel visai nesigailejau, kad savo buvau pasiemusi. Aisku mano lialka pasirodo tinginiuke pasitaike ir neeme krutines visai, tikiu kad tai del buteliuko buvo, bet ne visi lialiai pripranta prie ju, kartu su manim mano pussesere gimde, jai taip pat prireike CP, ir jai su priespieniu panasi situacija buvo, bet jos vaikiukas ir buteliuka eme, ir krutine trauke kaip didelis. Draugei neseniai neplaninis CP pasitaike, gime lialius netoli 5kg, o tokiem net literaturoj rasoma, kad priespienio neužtenka ir reikia damaitint, tai ji irgi ir pati maitino, ir misinuka turejo duot (tai irgi savo buteliuka turejo), vaikiukas prie buteliuko nepriprato. Taigi cia nuo vaikiuko priklausys.
Buvau sventai po kursu isitikinusi, kad maitinsiu pati ir neduosiu is buteliuko, kad nepriprastu, bet isejo visai ne pagal mano plana ir nieko nepakeisi, kuri laika teko pienuka nusitraukinet, taigi ne vien nuo geru noru viskas priklauso