Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(looovely @ 2010 06 18, 22:11)
tai gal kai paguldo nemakamai priklauso g.gif man visa laika kartojo,kad tik 1 echo nemokamas,uz kitus reiks susimoket,bet kai pries pora sav nuvaziavau i GN,kad pasiziuretu kaip lelius pilvuke jaucias,padare nemokamai.nesuprasi kaip cia kas doh.gif

Kai paguldo, tai visi reikalingi tyrimai nemokami smile.gif man ir dvi echoskopijas padare, ir kraujo tyrimus. Net vaikelio nuotrauka padare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 06 19, 08:15)
Labuka, netrukus vaziuoju i Klaipedos GN cezariui, tai jeigu pavyks neuzilgo ptanesiu pacias svieziausias naujienas kaip cia kas  biggrin.gif Brrrrr baugu truputi  smile.gif

Sekmes!!! Viskas bus super! Gydytojai tikrai puikus ir rupestingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2010 06 19, 14:35)
na butu neblogai,as net nezinau ko galetu prireikt ten is nuskausminamuju  g.gif

Papildyta:
Paskaicius jusu komentarus,supratau kad vaziuojant i GN reikia susidet dvi tases?viena i gimdykla kita pogimdyvinej palatoj? Pakolkas as i viena susidejau:
Nesciosios trilapis,socialinio draudimo pazyma,pasas
Chalata
Naktinius
maitinimo liemenele ir paketelius i ja
tapkes
raksluostis mazas ir didelis
higienos reikmenys
microlax zvakutes
rubeliai 3 komplektukai ( trys slaiuztukai,trys apatiniai,pora bodziuku,dvi kepurytes,pirstinytes,pora vilnoniu kojinyciu)
pampersai (kiek ju reiktu isidet? )
slapios serveteles
vystykliukas,pora marliuku
vienkartines kelnaites (3vnt.)
Tena didieji ikotai (5vnt)
buteliukas,soske

na lyg ir viska isvardinau,gal kazko truksta mano sarasiuke?

atsiversk 2 puslapiuka,ten vveduokle yra sudarius sarasiuka,kas i gimdykla,o kas i pogimdyvine.ranksluosti desiuos tik 1 dideli,jei veliau reikes vyras atves.kam tos microlax zvakutes,cia gal tos klyzmutes?pati ju neimsiu,sesele is GN sake geriau vienas kietas iseina,nei pasipila skystai ,daugiau vargo tvarkant.pampersu imsiu visa poka,tik i gimdykla 3 isimeciau,likusieji pogimdyvinej tasej.buteliuko ir soskes kursuos sake neimt,kad vaikas nuo pirmudienu priprastu pats traukti pienuka,nes veliau pripranta prie buteliuko ir gali reiketi visada nusitraukinet.as i gimdykla isimeciau ne didziuosius iklotus,o kur sauskelnes yra,3 vnt.drauge juos turejo,tai sake patogiau buvo nei su iklotais.tavo sarase nera epiduro,as nusipirkau,jei neprireiks parduosiu.nu 2psl aiskiai isdestyta ko reikia,as pagal ji ir susidejau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 19, 20:33)
buteliuko ir soskes kursuos sake neimt,kad vaikas nuo pirmudienu priprastu pats traukti pienuka,nes veliau pripranta prie buteliuko ir gali reiketi visada nusitraukinet.

Ikisiu ir as savo trigrasi del sio reikalo ax.gif . Aisku geriau pratint iskart prie krutines ir kad jokiu buteliuku nuo pirmu dienu, bet jei būtų taip (aisku nelinkiu to), kaip man kad pasitaikė, kai priespienio nei laso pradžioj nebuvo (cia po neplaninio CP), o vaikiukas verkia valgyt nori ir paprasem misinuko, tai geriau savo buteliuka turet, nes tie ligonines, nors ir sterilizuojami kiekvienam maitinimui, bet man jie pasirode baisus, todel visai nesigailejau, kad savo buvau pasiemusi. Aisku mano lialka pasirodo tinginiuke pasitaike ir neeme krutines visai, tikiu kad tai del buteliuko buvo, bet ne visi lialiai pripranta prie ju, kartu su manim mano pussesere gimde, jai taip pat prireike CP, ir jai su priespieniu panasi situacija buvo, bet jos vaikiukas ir buteliuka eme, ir krutine trauke kaip didelis. Draugei neseniai neplaninis CP pasitaike, gime lialius netoli 5kg, o tokiem net literaturoj rasoma, kad priespienio neužtenka ir reikia damaitint, tai ji irgi ir pati maitino, ir misinuka turejo duot (tai irgi savo buteliuka turejo), vaikiukas prie buteliuko nepriprato. Taigi cia nuo vaikiuko priklausys.
Buvau sventai po kursu isitikinusi, kad maitinsiu pati ir neduosiu is buteliuko, kad nepriprastu, bet isejo visai ne pagal mano plana ir nieko nepakeisi, kuri laika teko pienuka nusitraukinet, taigi ne vien nuo geru noru viskas priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2010 06 19, 20:05)
Ikisiu ir as savo trigrasi del sio reikalo  ax.gif . Aisku geriau pratint iskart prie krutines ir kad jokiu buteliuku nuo pirmu dienu, bet jei būtų taip (aisku nelinkiu to), kaip man kad pasitaikė, kai priespienio nei laso pradžioj nebuvo (cia po neplaninio CP), o vaikiukas verkia valgyt nori ir paprasem misinuko, tai geriau savo buteliuka turet, nes tie ligonines, nors ir sterilizuojami kiekvienam maitinimui, bet man jie pasirode baisus, todel visai nesigailejau, kad savo buvau pasiemusi. Aisku mano lialka pasirodo tinginiuke pasitaike ir neeme krutines visai, tikiu kad tai del buteliuko buvo, bet ne visi lialiai pripranta prie ju, kartu su manim mano pussesere gimde, jai taip pat prireike CP, ir jai su priespieniu panasi situacija buvo, bet jos vaikiukas ir buteliuka eme, ir krutine trauke kaip didelis. Draugei neseniai neplaninis CP pasitaike, gime lialius netoli 5kg, o tokiem net literaturoj rasoma, kad priespienio neužtenka ir reikia damaitint, tai ji irgi ir pati maitino, ir misinuka turejo duot (tai irgi savo buteliuka turejo), vaikiukas prie buteliuko nepriprato. Taigi cia nuo vaikiuko priklausys.
Buvau sventai po kursu isitikinusi, kad maitinsiu pati ir neduosiu is buteliuko, kad nepriprastu, bet isejo visai ne pagal mano plana ir nieko nepakeisi, kuri laika teko pienuka nusitraukinet, taigi ne vien nuo geru noru viskas priklauso  doh.gif

reiks ir man tada isimest,daug vietos neuzims 4u.gif
Atsakyti
kokia vaisiaus sirdies tonu norma?
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 19, 20:33)
buteliuko ir soskes kursuos sake neimt,kad vaikas nuo pirmudienu priprastu pats traukti pienuka

Dėl čiulptuko aš palaikyčiau kursuose išsakytą nuomonę. Bet GN personalas nelabai smile.gif . Savo mažiesiems čiulptukų GN nedaviau, tai su dukryte, pamenu, naujagimių gydytoja praktiškai kasdien (o gulėjome ilgokai) priekaištavo dėl to, nes mažoji dažniausiai rėkdavo per apžiūrą ir ji negalėdavo širdelės iššklausyti. Ir su broliuku gulėdama sesučių priekaištų esu sulaukusi, kad norėdamos pravirkusį vaiką nuraminti, kol aš duše, čiulptuko nerado. Tad jei neesate nusiteikusi su medikais ginčytis, bent jau išsivirinkite čiulptuką ir pasiruoškite namie, kad vyras prireikus atvežtų.

Beje, bent jau iš saviškių vaikučių pastebėjau ir tokį niuansą - vyresnėliai, kurie gavo čiulptuką GN bent truputį, sėkmingai prie jo priprato ir naudojo, o mažieji, kuriems čiulptuką pasiūliau jau vėliau, su juo taip ir nesusidraugavo. Tačiau maitinimui krūtimi jokios įtakos tas čiulptukas neturėjo - visus keturis maitinau vienodai sėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 06 20, 09:03)
Dėl čiulptuko aš palaikyčiau kursuose išsakytą nuomonę. Bet GN personalas nelabai smile.gif . Savo mažiesiems čiulptukų GN nedaviau, tai su dukryte, pamenu, naujagimių gydytoja praktiškai kasdien (o gulėjome ilgokai) priekaištavo dėl to, nes mažoji dažniausiai rėkdavo per apžiūrą ir ji negalėdavo širdelės iššklausyti.

matyt ta pati gyd pasitaike doh.gif buvo itin nepatenkinta, burbejo, kad negirdi nieko, tai kišo vaikui kumštį doh.gif
Atsakyti
[quote=Užsispyrėlė,2010 06 20, 10:10]
matyt ta pati gyd pasitaike doh.gif buvo itin nepatenkinta, burbejo, kad negirdi nieko, tai kišo vaikui kumštį doh.gif
[/quote

kaip idomiai,o mums sake kad GN pyksta jei kas atsiveza ciulptukus g.gif nesusitaria turbut doh.gif biggrin.gif man nusivezt tai nesunku ax.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti,jei as taip ryt sugalvociau nuvaziuot i GN,kad paziuretu kaip lelius,ar vandenys normoj ir pan. ar reikia savo gyd siuntimo?ir eiti i priimamaji ar ten kur registratura pas ginekologus?
Atsakyti
[quote=looovely,2010 06 20, 13:17]
[quote=Užsispyrėlė,2010 06 20, 10:10]
[/quote

kaip idomiai,o mums sake kad GN pyksta jei kas atsiveza ciulptukus g.gif nesusitaria turbut doh.gif biggrin.gif man nusivezt tai nesunku ax.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti,jei as taip ryt sugalvociau nuvaziuot i GN,kad paziuretu kaip lelius,ar vandenys normoj ir pan. ar reikia savo gyd siuntimo?ir eiti i priimamaji ar ten kur registratura pas ginekologus?
[/quote]
iš lempos tikrai niekas nežiūrės, o pasiųs, kad ir grįžt nenorėsi blush2.gif
Turi eiti pas ginių su siuntimu ar į privatų kabinetą. Priimamajame tave tik į gimdyklą išsiųst gali jei gimdai ar į potologinį guldyt jei yra bėda.
Atsakyti
As isimesiu ir buteliuka ir ciulptuka,jie daug vietos neuzima,o del epiduro tai su viena forumiete jau susitariau gal ji parduos savo nepanaudota mirksiukas.gif
Galvoju kad ir tu pampersu reiktu nusipirkt kelis,kokios jie firmos Tena?
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 06 20, 09:03)
Tad jei neesate nusiteikusi su medikais ginčytis, bent jau išsivirinkite čiulptuką ir pasiruoškite namie, kad vyras prireikus atvežtų.

O mums akusere su mielu noru sutiko ir pati sterilizuot, matyt is to džiaugsmo, kai paklause ar turim atsiveze, o as pasakiau, kad ne, bet gali vyras atsivežt, bet jie dar nesterilizuoti biggrin.gif
Atsakyti