Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(Voje @ 2010 06 23, 00:23)
Sveiki, esu prenumeravusi dienrasti Klaipeda, tai galiu pasakyti vidurkis - 8 naujagimiai. Gimdziau dukra pries 2 metus, tas vidurkis buvo 15. g.gif

Oho, mažėja žymiai. Tai su tokia valstybės politika dar labiau sumažės. Beje, juk uždarė aplinkinių rajonų gimdyklas ir visos važiuoja į Klp. Ir vistiek šitiek sumažėjo gimdančių. g.gif

Teko 1 vaiką gimdyti, kai nebuvo nė vienos gimdančios. Viena pati buvau. Ot kaifelis buvo... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 23, 00:31)
Oho, mažėja žymiai. Tai su tokia valstybės politika dar labiau sumažės. Beje, juk uždarė aplinkinių rajonų gimdyklas ir visos važiuoja į Klp. Ir vistiek šitiek sumažėjo gimdančių.  g.gif

Teko 1 vaiką gimdyti, kai nebuvo nė vienos gimdančios. Viena pati buvau. Ot kaifelis buvo...  tongue.gif

joa db tenkinsimes draugija, nes ju skaicius mazdaug 8-9 buna dazniausiai 4u.gif kai ejau lankyti pagimdziusios mamytes pries maziau nei 2 men, tai pasigimdziusiu buvo nemazai, kai kuriu leliukai taip verke vargsiukai, kad kolidoriai nuseti ju balseliu buvo
Atsakyti
sveikos mamikes,
parasykit i asm. dez.kas turi parduoti epiduro rinkini? reikia iki 2010 06 26.
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 22, 08:53)
Labas rytas  smile.gif
Kokia situacija su mokamom palatom? Ar būną laisvų ar čia laimės dalykas? Juk  iš anksto neužsisakysi.

sveikutes,o jeigu as zinau data kada liepe gultis,na zinoma jei nebus anksciau,tai gal galima uzsisakyti palata mokama?
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2010 06 25, 14:13)
sveikutes,o jeigu as zinau data kada liepe gultis,na zinoma jei nebus anksciau,tai gal galima uzsisakyti palata mokama?

Na, jei kažkoks planinis, tai reikia skambintis kuo skubiau ir klausti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2010 06 25, 12:13)

nemanau,kad is anksto rezervuos g.gif kad ir planinis,atvaziuosi,gal tos palatos jau bus uzimtos,o keliu dienu del taves nelabai laikys,ten kazkaip gali rezervuotis tik atvaziaves,o be to gal tau kokie vandenys anksciau nubegs ar pan. g.gif nu mano nuomone tokia,geriausia pasiskambint ten ar nuvaziuot ir pasiklausinet ax.gif
Atsakyti
Labuka, is anksto niekas nerezervuoja palatu. Taciau si syki man pasiseke ja gauti bigsmile.gif , buciau prazuvusi, jeigu po cezario vyras nebutu galejas pasilikti
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 06 26, 10:37)
Labuka, is anksto niekas nerezervuoja palatu. Taciau si syki man pasiseke ja gauti  bigsmile.gif , buciau prazuvusi, jeigu po cezario vyras nebutu galejas pasilikti

Nebutum prazuvusi smile.gif Tik sesele pabumbejo, kad nakti turejo vaikui sauskelnes pakeisti, kai as su kateteriu lovoj gulinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2010 06 26, 12:00)
Nebutum prazuvusi smile.gif Tik sesele pabumbejo, kad nakti turejo vaikui sauskelnes pakeisti, kai as su kateteriu lovoj gulinejau smile.gif

Įdomu, ką bumbėjo...? Jei jau nau nelaimingos tokios, kad reikia tokį darbą dirbti, tai tegul nedirba... doh.gif
Turi jaustis kalta, kad atvažiavai gimdyti. O jei dar nelabai sekasi gimdyti, CP reikia, tai iš viso...
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 26, 15:11)
Įdomu, ką bumbėjo...?

Ne tiek bumbejo, kiek rode nepatenkinta veida ir pasake, kad pirsta i s..a ikiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2010 06 26, 17:10)
Ne tiek bumbejo, kiek rode nepatenkinta veida ir pasake, kad pirsta i s..a ikiso  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif jei medikės tokia pareiga, tai neturi teisės raukytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 26, 21:56)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  jei medikės tokia pareiga, tai neturi teisės raukytis  lotuliukas.gif

tokioj vietoj dirbant turi jausti malonuma keisti pampersus rolleyes.gif bet pas mus dazniausiai dirbama nes reikia unsure.gif
Atsakyti