Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(looovely @ 2010 06 28, 10:13)
oi prireiks mums tos sekmes 4u.gif svarbiausia nusiteikti,kad viskas bus gerai ir greitai,itikint save,kuo daugiau baimes man atrodo tuo ir gimdymas sudetingesnis,nu bent as taip nusiteikus biggrin.gif

Aš neseniai gimdžiau. Gerai nusiteik ir tikrai nebijok 4u.gif
Čia aš pagal save sprendžiu - tokia bailė esu, o tas gimdymas, kai dabar pagalvoju, yra niekas palyginus su rūpestėliais po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Noriu šiek tiek įsikišti. Vakar tik grįžom iš ligoninės, įspūdžiai dar neišblėsę smile.gif
Personalas tiek nėštumo patologijos, gimdymo, tiek pogimdyminio skyriaus - tiesiog nuostabus, viską paaiškina, jei vis kyla klausimų į juos atsako, net įkiša vaikučio burnytėn mamos krutinę, nes pati niekaip nesusitvarko smile.gif Žodžiu, labai patenkinta esu.
P.S. Per sąrėmius- paveikta epidūros- knarkiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliusia: 29 birželio 2010 - 10:00
QUOTE(Egliusia @ 2010 06 29, 10:00)
Noriu šiek tiek įsikišti. Vakar tik grįžom iš ligoninės, įspūdžiai dar neišblėsę smile.gif
Personalas tiek nėštumo patologijos, gimdymo, tiek pogimdyminio skyriaus - tiesiog nuostabus, viską paaiškina, jei vis kyla klausimų į juos atsako, net įkiša  vaikučio burnytėn mamos krutinę, nes pati niekaip nesusitvarko smile.gif Žodžiu, labai patenkinta esu.
P.S. Per sąrėmius- paveikta epidūros- knarkiau  blush2.gif

ar mokejote kam nors,neapsisprendziu ka daryt del to reikaliuko,visa laika buvau nusiteikus,kad jei viskas normaliai ir sklandziai praeis tai niekam nieko neduoti g.gif idomu ar imanoma taip,svarbiausia kad su vaikuciu gerai elgtusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 29, 12:01)
ar mokejote kam nors,neapsisprendziu ka daryt del to reikaliuko,visa laika buvau nusiteikus,kad jei viskas normaliai ir sklandziai praeis tai niekam nieko neduoti g.gif idomu ar imanoma taip,svarbiausia kad su vaikuciu gerai elgtusi smile.gif

du kartus gimdziau Klaipedos GM, ne karto nesitariau ir nemokejom. pirma karta 2007 ir gydytoja, ir akusere tokio saltesnio budo buvo (tai nereiskia, kad kazkas blogai buvo, tiesiog labai dalykiskos ir be reikalo burnos neausino) bet gimdymas pats komplikuotas , baigesi cezariu. Tai kai problemu atsirado, greitai iskviest eir dar vienas gydytoja (pasitarti), nuolat vaiko bukle stebejo.
Antra pagimdziau pries nepilnus du men. greitai, lengvai. kadangi pirmas cezaris, tai dabar gydytoja ir uzeidavo daznai, ir apziuredavo, o stumimo metu visada salia buvo.
Pogimdyviniam - vienos malonesnes, kitos labiau dalykiskos, bet ko paklausdavau, tai atsakyma gaudavau. kelis sykius ir nedideles pagalbos prasiau - padejo.
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 29, 12:01)

Mes po visko davem akuserei gimdykloj- tiesiog padeka, ir anesteziologei (bet paeme, lyg taip ir turi buti)
Pogimdyminiame skyriuje ne vienai nedavem, buvo tikrai malonios, cia nebent gali tik atsidekoti po visko, bet mes tik sakoti personalui padavem isvykdami
Atsakyti
QUOTE(Egliusia @ 2010 06 29, 13:48)
Mes po visko davem akuserei gimdykloj- tiesiog padeka, ir anesteziologei (bet paeme, lyg taip ir turi buti)
Pogimdyminiame skyriuje ne vienai nedavem, buvo tikrai malonios, cia nebent gali tik atsidekoti po visko, bet mes tik sakoti personalui padavem isvykdami

tai man pazistama ir patare,kad neislaidaut,o dar jei pamainos keisis,visiems neatsidekosi.nu ziuresim kaip cia bus,aciu uz atsakymus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 29, 15:58)
tai man pazistama ir patare,kad neislaidaut,o dar jei pamainos keisis,visiems neatsidekosi.nu ziuresim kaip cia bus,aciu uz atsakymus 4u.gif  biggrin.gif

Mes niekam nieko nedavėm ax.gif O šiaip viskas praėjo sklandžiai. Visos malonios buvo, na man nereikėjo perdėto dėmesio tai viskas gerai ir buvo smile.gif MB turėjo kelias kupiūras kišenėj "jeigu ką", bet kad nebuvo net kada jas paduoti smile.gif Viskas vyko sklandžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 30, 10:14)
Mes niekam nieko nedavėm  ax.gif O šiaip viskas praėjo sklandžiai. Visos malonios buvo, na man nereikėjo perdėto dėmesio tai viskas gerai ir buvo smile.gif MB turėjo kelias kupiūras kišenėj "jeigu ką", bet kad nebuvo net kada jas paduoti smile.gif Viskas vyko sklandžiai smile.gif

mes ir pasiimsim biski,jei kartais matytumem kad reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliusia @ 2010 06 29, 11:00)
Personalas tiek nėštumo patologijos, gimdymo, tiek pogimdyminio skyriaus - tiesiog nuostabus, viską paaiškina, jei vis kyla klausimų į juos atsako, net įkiša  vaikučio burnytėn mamos krutinę, nes pati niekaip nesusitvarko smile.gif Žodžiu, labai patenkinta esu.
P.S. Per sąrėmius- paveikta epidūros- knarkiau  blush2.gif

Pirmiausia sveikinimai susilaukus mazylio/-es 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai smile.gif
Puiku kad gimdymas praejo skalndziai,kokius daiktus pasiemei i gimdykla?
Atsakyti
Sveikutės mamulės, turiu klausimėlį neseniai gimdžiusioms:
kaip ten su tuo epidūriniu nuskausminimu? Reikia savo turėt? Ar gimdykloj taip ir pasako- nusipirk jei nori?
Kažkoks absurdas doh.gif Savo ginės per paskutinį vizitą paklausiau ar į GN reikia atsivežt savo epidūrą, tai ji sakė jei reiktu būtu jai pramešę, kad nėštukes informuotu, o kadangi iš GN tokia informacija nepasiekė jos, o juk kasdien susisiekia dėl gimdžiusių, tai nereikia vežtis.
Nesuprantu.
Išeina taip, kad GN biznį varo su tuo epidūru g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 06 30, 16:20)
Sveikutės mamulės, turiu klausimėlį neseniai gimdžiusioms:
kaip ten su tuo epidūriniu nuskausminimu? Reikia savo turėt? Ar gimdykloj taip ir pasako- nusipirk jei nori?
Kažkoks absurdas  doh.gif Savo ginės per paskutinį vizitą paklausiau ar į GN reikia atsivežt savo epidūrą, tai ji sakė jei reiktu būtu jai pramešę, kad nėštukes informuotu, o kadangi iš GN tokia informacija nepasiekė jos, o juk kasdien susisiekia dėl gimdžiusių, tai nereikia vežtis.
Nesuprantu.
Išeina taip, kad GN biznį varo su tuo epidūru g.gif

as jau nusipirkau epidura,nes kiek paskaitinejau mamyciu gimdziusiu klaipedoj pasisakymus tai Klaipedoj epidura reik savo turet,ligonine neduoda schmoll.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti jei nusiperki papmrsus po gimdymo tai ji uzdeda kartu su kelnaitem ar be ju?
Atsakyti
Reikia savo epidiuro rinkini tureti smile.gif

Ta proga parasau, kad parduodu savaji epidiuro rinkini biggrin.gif , bo del cezario jo nepanaudojau smile.gif
Atsakyti