Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

nereikejo rentgeno, nei pries 5 men, nei pries 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 05 30, 10:18)
Tai tave irgi Janusas operavo bigsmile.gif
As taip bijojau, bet irgi likau be galo juo patenkinta thumbup.gif
Taip, Galvosiene trumpais, sviesiais plaukais. Ji pogimdyvinio vedeja. Gulejau mokamoj jos palatoj.

taip, gimdykloj jis jau mane priziurejo, kai atejo iskart apie tave pagalvojau lotuliukas.gif tiksliau tavo pasakojimus lotuliukas.gif bet jau po visko likau labai labai patenkinta thumbup.gif ar tau labai skaudejo siulu isemimas? man tai doh.gif dar grizus namo sukilo temp iki 38,6, tai ant lektuvo dar teko ,,smagiai" paskraidyti beieskant kresuliku ar dar kokio velnio unsure.gif

QUOTE(looovely @ 2010 05 30, 21:48)
sveikutes visos smile.gif idomu butu suzinot,ar tu,kurios neseniai gimde,vyrai turejo rentgeno nuotraukas,jei dalyvavo gimdyme?kursuos sake,kad reikia,bet neradau,kad kuri butu rasius,kad reikia g.gif

niekas nieko neprase schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulea @ 2010 05 30, 20:43)
labutis visoms, as tai noreciau suzinoti apie daiktelius, nes maiselius reikia pasiruosti du:vienam gimdymui ir po gimdymo.man iskilo klausimelis gimdymo skyriuje:
Į gimdyklą reikia:
Šlepetės
Fotoaparatas
Telefonas
Nėščiosios lapas
pasas, sodra
o kaip del vienkartiniu kelnaiciu(pampersu) bei iklotu, ju irgi prireiks gimdymo skyriuj, nes po gimdymo uzdes?

Siaip internete sarasai didziuliai ir daug nereikalingu dalyku, net ir per kursus minejo, kad Klp GN perziuri ta maisa ir puse daiktu liepia nest lauk ar i masina. Tai jei pades mano sarasiukas toks wink.gif
I Gimdykla
nėščiosios kortelė, pasas, socialinio draudimo pažymėjimas,
epiduro rinkinys, siulai ( jei plystum)
tapkes gumines, kojnes
Tuoletinis popierius
Gumele plaukams
Masazo aliejukas
Chalatelis
Tinklines kelnaites + iklotai 2 vnt
Didelis ranksluostis
2 kepurytes medvilnines, kojnytes vilnones
2 vnt sauskelniu
Mineralinis didelis, sokoladas
Po gimdymo
Zindymo liemenele,
Iklotai i liemenele
Higieniniai iklotai didesni +mazesni
Higienos reikmenys: intymios higienos zele, sampūnas, kondicionierius, lupu balzamas,
dantų šepetėlis dantų pasta, dušo želė, muilas, veido kremas, veidrodėlis, sukos, tusas, valiklis.
Chalatas, treningai, naktiniai marškiniai
2-3 pakloteliai man
2-3 pakloteliai kudikiui
Sauskelnes
Dregnos serveteles
3 sliauztinukai
3 siaustinukai
Telefonai + pakrovejai
Popieriniai rankšluosčiai
Medvilniniai patogūs triusikėliai ( 5 vnt.)
Kojinaičių (puskojinių) ( 3 vnt)
Tepaliukas speneliams (“Bepanten” “Garmastan”)
Pinigai
niu va rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vveduokle: 31 gegužės 2010 - 10:47
QUOTE(vveduokle @ 2010 05 31, 11:46)
Siaip internete sarasai didziuliai ir daug nereikalingu dalyku, net ir per kursus minejo, kad Klp GN perziuri ta maisa ir puse daiktu liepia nest lauk ar i masina. Tai jei pades mano sarasiukas  toks wink.gif
I Gimdykla
tapkes gumines,  kojnes
Tuoletinis popierius
Gumele plaukams
Masazo aliejukas
Chalatelis
Didelis ranksluostis
2 vnt sauskelniu
Po gimdymo
Zindymo liemenele,
Iklotai i liemenele
Higienos reikmenys: intymios higienos zele, sampūnas, kondicionierius, lupu balzamas,
dantų šepetėlis dantų pasta, dušo želė, muilas, veido kremas, veidrodėlis, sukos, tusas, valiklis.
2-3 pakloteliai man
2-3 pakloteliai kudikiui
Sauskelnes
Dregnos serveteles
3 sliauztinukai
3 siaustinukai
Telefonai + pakrovejai
Pinigai
niu va  rolleyes.gif

aciukas didelis, db aiskiau kas i koki krepsi eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 05 30, 20:38)
o mane domina gimdymas pas ta pacia gydytoja kiek kas dave   4u.gif

Susitarimas, kad ji priimtu gimdyma kainuoja 1000lt

QUOTE(Donata24 @ 2010 05 31, 09:10)
taip, gimdykloj jis jau mane priziurejo, kai atejo iskart apie tave pagalvojau  lotuliukas.gif  tiksliau tavo pasakojimus  lotuliukas.gif  bet jau po visko likau labai labai patenkinta  thumbup.gif  ar tau labai skaudejo siulu isemimas? man tai  doh.gif  dar grizus namo sukilo temp iki 38,6, tai ant lektuvo dar teko ,,smagiai" paskraidyti beieskant kresuliku ar dar kokio velnio  unsure.gif
niekas nieko neprase  schmoll.gif

Tfu tfu tfu, nes dar gimda tebesivalo, bet man viskas ok. Siulu isemimas biski "skanus" buvo. Kai kurie siulai gerokai skaudejo, o ir jis pats ten jau akinius nusiemes krapstes, bet visumoje, tai esu patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 05 31, 10:46)
Siaip internete sarasai didziuliai ir daug nereikalingu dalyku, net ir per kursus minejo, kad Klp GN perziuri ta maisa ir puse daiktu liepia nest lauk ar i masina. Tai jei pades mano sarasiukas  toks wink.gif
I Gimdykla
tapkes gumines,  kojnes
Tuoletinis popierius
Gumele plaukams
Masazo aliejukas
Chalatelis
Didelis ranksluostis
2 vnt sauskelniu
Po gimdymo
Zindymo liemenele,
Iklotai i liemenele
2-3 pakloteliai man
2-3 pakloteliai kudikiui
Sauskelnes
Dregnos serveteles
3 sliauztinukai
3 siaustinukai
Telefonai + pakrovejai
Pinigai
niu va  rolleyes.gif

nu su tais siulais man idomu,man gyd sake kad nereikia,nes atseit ten akuseres pacios parenka,kurie tinkamiausi,nu kad pagal poodinio sluoksnio storuma ziuri,ar storesniu ar plonesniu siulu reikia g.gif mazdaug,jei poodinis sluoksnis storesnis,tai ir siulu storesniu reikia,ploni nelaikys gerai ir zaizda gali atsiverti g.gif nu nesuprasi,vienoms taip aiskina,kitoms kitaip doh.gif beje,aciu uz sarasiuka,tikrai lengviau bus tasytes susidet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looovely: 31 gegužės 2010 - 13:43
QUOTE(looovely @ 2010 05 31, 14:40)
nu su tais siulais man idomu,man gyd sake kad nereikia,nes atseit ten akuseres pacios parenka,kurie tinkamiausi,nu kad pagal poodinio sluoksnio storuma ziuri,ar storesniu ar plonesniu siulu reikia g.gif mazdaug,jei poodinis sluoksnis storesnis,tai ir siulu storesniu reikia,ploni nelaikys gerai ir zaizda gali atsiverti g.gif nu nesuprasi,vienoms taip aiskina,kitoms kitaip doh.gif beje,aciu uz sarasiuka,tikrai lengviau bus tasytes susidet  4u.gif

Akuseres gal ir parenka, bet esme, kad plonesniu siulu buna trukumas, o jeigu tavo poodinis sluoksnis nereikalaus storesniu siulu, o jie netures plonuju, tai ir susius su storais. ax.gif
Atsakyti
Tai va va, sako ten pas jas siulai tik 4 Numerio, labai stori, tai jei jums reikes plonesniu, susius vistiek su storais, sako ilgiau gyja zaizda unsure.gif tai man patare, nusipirkau vienus Nr 1 ir vienus Nr 2. Ir dabar esu rami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 05 31, 17:56)
Tai va va, sako ten pas jas siulai tik 4 Numerio, labai stori, tai jei jums reikes plonesniu, susius vistiek su storais, sako ilgiau gyja zaizda  unsure.gif  tai man patare, nusipirkau  vienus Nr 1 ir  vienus Nr 2. Ir dabar esu rami  thumbup.gif

man susiuvo su 2nr, pirmo neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 05 31, 08:04)
nereikejo rentgeno, nei pries 5 men, nei pries 5 metus.

as gimdziau 2006 rugseji, ir reikejo vyrui pasidaryti rentgeno nuotrauka (plauciu)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Namastė @ 2010 05 31, 22:35)
as gimdziau 2006 rugseji, ir reikejo vyrui pasidaryti rentgeno nuotrauka (plauciu)smile.gif

Mano ginekologe pasiklause ar noresiu, kad vyras dalyvautu gimdyme, sako jei taip tai butinai reikia jam persisviesti, kitaip neileis jo i gimdykla, tai dave siuntima mano vyrui, kad persisviestu. smile.gif Ir mano nesciosios korteleje yra irasas, kad vyro krutines lasta sviesta ir isvados. Beja ir per kursus minejo, kad butinai reikia sviestis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 06 01, 08:42)
Mano ginekologe pasiklause ar noresiu, kad vyras dalyvautu gimdyme, sako jei taip tai butinai reikia jam persisviesti, kitaip neileis jo i gimdykla,  tai dave siuntima mano vyrui, kad persisviestu.  smile.gif  Ir mano nesciosios korteleje yra irasas, kad vyro krutines lasta sviesta ir isvados. Beja ir per kursus minejo, kad butinai reikia sviestis.  mirksiukas.gif

Aš kai jau gimdykloje vidury nakties sąrėmiavau, mano vyras atvažiavo neturėdamas nei tos plaučių nuotraukos, nei guminių tapkučių lotuliukas.gif Niekas nei neklausė dėl tos plaučių fluorogramos, nei reikalavo ir tikrai, manau, nereikalaus, nes neturi ten niekas laiko aiškintis kai vienu metu gimdo kelios moterys ir operacinės pilnos doh.gif
aš gimdžiau iš gegužės 16 į gegužės 17 d. naktį. Tuo metu gimdykla buvo pilnutėlė (pati sąrėmiaudama girdėjau kaip greta palatose "išsilukšteno" 2 moterys), akušerės ir gydytojos vos spėjo lakstyti. Operacinė pilna, tai kai paprašiau epidūro, už kokio pusvalandžio atėjo nušilęs anesteziologas, padavė popieriukus pasirašyti (tipo-susipažinkite su galimomis komplikacijomis), ir sako man: "Turiu operaciją, dar viena laukia, ateisiu po visko suleisti.." Atėjo suleisti po kokios pusantros valandos, kai jau man nuo skausmo stogas važiavo..
Šiaip labai esu patenkinta akušerės darbu, o ir pogimdyminiam dirba tikrai nuostabus personalas (arba bent jau pas mane į palatą nebuvo užėjusi nei viena surūgusi sesutė ar gydytoja lotuliukas.gif ). Gavau palatą langais į Liepojos pl. Palatos stovis gana normalus, panašiai kaip ir nėštumo patologiniame skyriuje - vienas prie vieno tongue.gif
Atsakyti