Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 07 03, 16:51)
dėl epidūro, tai sveikatai jis nėra gerai, kaip ir bet kokie vaistai. Tik vieniems jie sukelia daugiau, kitiem mažiau komplikacijų ir pan.

epiduro metu leidziami nuskausminamieji vaistai maziukui nepatenka pro placenta, tik mamai gal ir kenkia tuo momentu tie vaistai, bet vaikui tikrai jokio poveko, neprisigalvokit.
Atsakyti
QUOTE(l'orage @ 2010 07 11, 12:24)
man be galo keista, kad paminejote tokia pavarde Romoslauskiene, rodos as neminejau nei vienos pavardes, kodel Jus ja imat ginti be priezasties, net neisivaizduoju....
as nepasakiau i eteri nei vienos pavardes, apie kuriuos galeciau pasakyti blogai...

manau jei Jums butu mires vienas is dvyniu, o kutas kaune atsidurtu Jus cia nedziugautumet, juolab, kad vaikai buvo planuoti, buvo lankytasi Vaisingumo klinikoje, o ne siaip uzkibe...

svetimo skausmo nebuna...

L'orage, juokiu būdu neginu nei vieno gydytojo, kuris buvo kaltas Jūsų nelaimėje. Tikrai Jums labai užjaučiu. O tos gydytojos pavardę paminėjau, nes prieš pasiruošant gimdymui skaičiau temeles apie Klaipėdos GN ir buvau persiskaičiusi apie tą gydytoją forume (čia yra net specialiai sukurta tema aipe ją), ir kai pamačiau GN, kas atliks apžiūra, jau pasiruošiau kažkam negatyviam, bet buvo viskas gerai ir tikrai nieko blogo aš apie tą daktarę pasakyti negaliu. Tik tiek.
Atsakyti
Lorage, labai skaudu skaityti apie tavo nelaimę, nes pamenu kaip kitoje temoje džaiugiaus, kai jums pavyko tuos stebuklėlius prisišaukti. Stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti
Lorage, stiprybės tau unsure.gif man paciai per gymdyma mire dukryte, tai labai labai tave suprantu verysad.gif
Atsakyti
Mamytės, o gal kas nors grąžindavo į gimdymo namų vaistinę nepanaudotą epiduro rinkinį? ar galima ten grąžinti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nora_ @ 2010 07 12, 11:51)
Mamytės, o gal kas nors grąžindavo į gimdymo namų vaistinę nepanaudotą epiduro rinkinį? ar galima ten grąžinti ar ne? g.gif

Vaistine tikrai nepriims atgal. schmoll.gif
Atsakyti
debreceno sako priimdavo, jei ceki issaugoji.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 07 12, 13:49)
Vaistine tikrai nepriims atgal.  schmoll.gif

jap nepriima, sako yra skelbimu lenta, tai ten galite ideti smile.gif
Atsakyti
[quote=kristulea,2010 07 12, 20:21]
jap nepriima, sako yra skelbimu lenta, tai ten galite ideti smile.gif
[/quot

Skelbimų lenta, kuri gimdymo namuose? bet ten, kaip suprantu, jei niekam neprireikia epiduro per ta laiką, kol esate gimdymo namuose (kartais sako, tėveliai laksto naktimis, kai žmonos gimdo, nežino, kur gauti epiduro biggrin.gif), tai ko gero ir neparduosi. Kas iš gimdymo namų važiuos kažkur vakare ar naktį, kai žmona gimdo. Aš žinojau apie tą lentą, bet kažkaip, kai tik pagimdai kažkaip ne likę epidurai galvoje smile.gif dar reikia tą skelbimą parašyti ir iki gimdyklos nunešti, man kažkaip ne iki to buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nora_ @ 2010 07 12, 22:55)
Skelbimų lenta, kuri gimdymo namuose? bet ten, kaip suprantu, jei niekam neprireikia epiduro per ta laiką, kol esate gimdymo namuose (kartais sako, tėveliai laksto naktimis, kai žmonos gimdo, nežino, kur gauti epiduro biggrin.gif), tai ko gero ir neparduosi. Kas iš gimdymo namų važiuos kažkur vakare ar naktį, kai žmona gimdo. Aš žinojau apie tą lentą, bet kažkaip, kai tik pagimdai kažkaip ne likę epidurai galvoje smile.gif dar reikia tą skelbimą parašyti ir iki gimdyklos nunešti, man kažkaip ne iki to buvo schmoll.gif

Tai dekit i SM skelbima,manau ,kad nupirks kas nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galite pasakyti, kiek kainuoja 1 litras Sodium Chloride 0,9 proc. perkant atskirai? Kuri pirkot epidūrui, gal žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurinux: 13 liepos 2010 - 17:11
Nebrangus jis, man atrodo iki 10 lt.
Atsakyti