Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(adrytės mama @ 2010 07 08, 19:01)
Norėčiau pasiteiraut mamyčių, gimdžiusių su epidūru. Ar pirkot tik kateterių rinkinį, ar ir vaistus reikia pirkt su lašelinėm? Nepaklausiau savo gydytojos, o vizitas tik kitą savaitę... Kai buvau GN vaistinėje, tai ten sakė, kad epidūro rinkinys kainuoja apie 58-59 Lt, bet kad nepasiteiravau ar čia pilnas komplektas, ar tik kateterių sistema... doh.gif . Gal galit pasidalint kur ir ką pirkot, būčiau dėkinga  4u.gif

La, 58 Lt cia pilnas rinkinys. Ieina kazkoks didelis butelis su kazkoku skusciu, adatos ir dar kazkokiu dalykiuku biggrin.gif
Atsakyti
Epiduro rinkinyje yra:
QUOTE(*limar* @ 2010 07 08, 16:02)
O siaip galiu ir surasyti:
1 litras Sodium Chloride 0,9 proc.
1 vienkartine sistema skysciu perpylimui
1 intraveninis katetreis su adata (zalias)
Natrio cloridas 0,9 proc. 10 ampuliu po 5 ml
2 ampules Bupivacainum 0,5 proc. 10 ml
1 ampule Lidocainum 2 proc. 5 ml
ir tas epidurinis rinkinys, kuriame supakuotas svirkstas, kateteris su adata ir ta "slangele".

Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 07 08, 17:01)
Norėčiau pasiteiraut mamyčių, gimdžiusių su epidūru. Ar pirkot tik kateterių rinkinį, ar ir vaistus reikia pirkt su lašelinėm? Nepaklausiau savo gydytojos, o vizitas tik kitą savaitę... Kai buvau GN vaistinėje, tai ten sakė, kad epidūro rinkinys kainuoja apie 58-59 Lt, bet kad nepasiteiravau ar čia pilnas komplektas, ar tik kateterių sistema... doh.gif . Gal galit pasidalint kur ir ką pirkot, būčiau dėkinga  4u.gif

reikia visus vaistukus nusipirkt,vaistinej pasakot kad pilna epiduro rinkini tai jos ten surenka. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2010 07 08, 17:32)
La, 58 Lt cia pilnas rinkinys. Ieina kazkoks didelis butelis su kazkoku skusciu, adatos ir dar kazkokiu dalykiuku  biggrin.gif

as mokejau 70lt,priklauso nuo vaistines turbut g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif . Tai reiks tada šutrint į GN ir ten pirkt. Kažkaip patikimiausiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 07 08, 21:21)
Ačiū visoms atsakiusioms  4u.gif . Tai reiks tada šutrint į GN ir ten pirkt. Kažkaip patikimiausiai atrodo  biggrin.gif

As pirkau debreceno vaistinej pilna rinkini, kuo puikiausiai tiko thumbup.gif , tik nepamenu kiek mokejau doh.gif , rodos 69 (plius minus)
Atsakyti
Sveikos, kas neseniai gimdėt Klaipėdoj, gal galit pasakyti kokia dabar situacija su gimdyvėm? Ar labai daug gimdančių, ar neteks kažin į konvejerį papult kaip sakant
Atsakyti
Klaipedoj internetinej kiekviena diena raso kiek gimdo. Paskutiniu metu per diena daugiau kaip 10 nebuna.
Atsakyti
Gal galit adresiuką parašyt? blush2.gif
Atsakyti
klaipeda.diena.lt

Skiltyje "Dienos telegrafas". Spauskit ant bet kurio matomo pranesimo ir atidarys visa Dienos telegrafa, kur jau matysis ir nauju zmoguciu skaicius.
Atsakyti
sveikos...
as per sventes pataikiau i Klp GN, patikekit, atvaziavau kaip ir sveika, bet gavos taip, kad begulint per kelias valandas prasidejo prieslaikinis gimdymas ir to pasekoje ( o tiksliau kai kuriu gydytoju tingejimo ar aplaidumo deka) vienas mano vaikelis zuvo, o kitas gime neisnesiotas ir labai mazas....taip kad - pasak gydytoju-pataikiau i toki konvejeri, kad nakti nerado laiko ateiti ginekloge manes apziureti......as nekalbu apie atejusia kita diena gydytoja siaubune, ir nekalbu apie mane priziurejusio gydytojo aplaiduma ir i viska ziurejima pro pirstus.....
galiu padekoti tik vienai gydytojai, kuri man atliko skubiai cp ir spejo isgelbeti viena maza mergaite....
o kiek guliu GN girdziu, kad gimdyves eina konvejeriu....
Atsakyti
QUOTE(l'orage @ 2010 07 10, 07:21)
sveikos...
as per sventes pataikiau i Klp GN, patikekit, atvaziavau kaip ir sveika, bet gavos taip, kad begulint per kelias valandas prasidejo prieslaikinis gimdymas ir to pasekoje ( o tiksliau kai kuriu gydytoju tingejimo ar aplaidumo deka) vienas mano vaikelis zuvo, o kitas gime neisnesiotas ir labai mazas....taip kad - pasak gydytoju-pataikiau i toki konvejeri, kad nakti nerado laiko ateiti ginekloge manes apziureti......as nekalbu apie atejusia kita diena gydytoja siaubune, ir nekalbu apie mane priziurejusio gydytojo aplaiduma ir i viska ziurejima pro pirstus.....
galiu padekoti tik vienai gydytojai, kuri man atliko skubiai cp ir spejo isgelbeti viena maza mergaite....

siaubas mad.gif negalvojau kad taip dar gali buti huh.gif stiprybes mamytei ir sveikatytes dukrytei 4u.gif o gal gali pasnibzdeti kuris cia gydytojas GN taip nestukes priziuri?
Atsakyti
QUOTE(l'orage @ 2010 07 10, 06:21)
sveikos...

O siaubeli blink.gif užjaučiu labai, stiprybės jums console.gif
Atsakyti