labas mergaites
atrodo pati katik gimdziauo jau 4 menesiai prabego
Galiu papasakoti savo ispudzius.
Vasario 17 mano termino diena. Atsikeliu per miegus 7 ryto ir tiesiu taikymu kaip visad i tualeta. Ten besislapinant isgirstu grsa "pokst", visa apsimiegojusi nekreipiu demesio. Tik srovele nedidele ant grindu. Nueinu iki lovos,dar didesne srovele varva. Zadinu vyra, sakau vaziuojam. Priimamajame biurokratizmas. Duoda naktinius, uzsidedu savo chalata ir tapkes. Gerai kad isvaziuodama is namu isiejau tena iklota,nes vaziuojant i ligonine pliuptelejo daug vandenu.Beje i gimdykla pasiimkit kokius 5 iklotus

Iki vandenu nubegimo nejauciau jokiu saremiu,nieko. Tik nubegus vandenims pakeliui i ligonine prasidejo lengvas pilvo pamaudenimas.
Gimdymo palatoje akusere apziurejo mane ir nueme pleve,tada nubego paskutiniai vandenys ir prasidejo saremiai. Atsidarymas atvaziavus buvo 5 cm. Buvau pasiemusi microlax klizmute,tai ten padare man ja. Sake pasigalvot del epiduro. SKausmai stiprejo ir nusprendziau darytis. Reikejo "patepti", nes kitu atveju dar ilgai buciau laukusi anesteziologes. Buvo moteris. Kiek girdejau vyras geresnis. Kaklelis pilnai buvo atsidares bet nenustojes veikti epiduras.del to pagimdziau veliau. Vienu momentu buvo pradeje kristi vaiko tonai, bet man pakeitus gulejimo padeti atsistate. Pagimdziau 14.35. Nejo isstumti tai kirpo. Gime sunelis 54 cm 3689 g svorio. Po gimdymo,kol mane siuvo as laikiau ant krutines vaikeli ir bandziau ji maitinti. Po to pervilko kitais svariais ligonines naktiniais ir perveze i palata. Beje del mokamos palatos vyras ejo kalbet tik atvykus i ligonine. Mes buvom 4 eileje. sake ateit kai pagimdysiu, Be manes gimde dar dvi moterys. Kadangi as pagimdziau pirmoji tai gavau palata. Pogimdyviniam buvau tik 2 dienas. Viskas gerai,jokiu nusiskundimu neturiu. Tik man nepatiko vaiku gydytoja, savimi pasitikinti, i klausimus neatsako. Maistas geras. Ko negaleciau pasakyti apie vaiku ligonine. Veziausi savo epidura, siulus 1 ir 2 numerio. Viskas suejo
Imetu palatos kurioje gimdziau foto. Yra viena gimdykla su vonia,kitos su dusais. Jei norit su vonia tik atvykusios sakykit. Beje gimdziau pas akusere Rima. Superine akusere is didziosios raides

Labai maloni, rupestinga. Jei antra kart gimdysiu tai tik pas ja.
Butinai turekit tualetinio popieriaus,nes gimdymo skyriuje tualete jo nera
Papildyta:
Nera cezaris gerai. Aisku kas butina tas butina.
Net einant pas gydytojus klausia is karto: isnesiotas?neisnesiotas? ar cezaris buvo?
Papildyta:
QUOTE(bambute888 @ 2010 06 15, 15:20)
Sakau bet mane kirpo, siuvo, skausmas tikrai nemazas, jau kenciau 5 val nebegaliu tai atejau prasyti vaistu. Sako nu oir kas kad kirpo, tipo negali pakenteti, nieko nezinau negaliu ir neturiu vaistu. Tai zinokit iskar is skausmo ir nevilties asaros pabiro, kad visiskas nesiskaitymas, o pati sedi ir sms rasineja, iki mano skausmu jai dzin. Va kaip buna
Mums akusere pasake kad siaip anesteziologeas gali ir veliau ateit nes pastatas didelis.o anesteziologas vienas

aisku mes uspratom kas ir prie ko.
Po to anesteziologe lakste ir lakste kas ir kaip klaust. po gimdymo klause ar noriu nuskausminamu,bet man nors ir kirpo ir siuvo,niekas neskaudejo,tai atsisakiau.
Beje vietoj epiduro yra nuskausminamieji i raumeni. Tik jie trumpam laikui veikia.