Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(Delta @ 2010 06 08, 20:47)
sveikos, kazkuri minejo, kad gimde pas Vilija Filimonova? bet kiek zinau ji nebedirba gimdymo skyriuje, o GM priimamajame g.gif

Aha, nebepriimineja ji gimdymu, tik siaip GN dirba... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 06 09, 07:46)
Aha, nebepriimineja ji gimdymu, tik siaip GN dirba... verysad.gif

gaila labai verysad.gif
Atsakyti
mergytes,gal paaiskinsit man durnai,siand buvau poliklinikoj ir is jos isejau dar su daugiau klausimu nei eidama ten doh.gif ar reikia siuntimo norint pasidaryti streptokoko tyrima?uzsiminiau apie tai savo ginei,o ji man pasake,kad kai pries 2sav buvau gimdymo namuos,ten man turejo pasiulyti ta tyrima g.gif niekas tada man nieko nesake.pagalvojau kad cia turbut greiciau pavyks issiaiskint.jei gerai supratau is ankstesniu pasisakymu,tai GN laboratorijoje jis brangiausias? g.gif ar galima rinktis kur daryti ta tyrima,jei pati lankaus III poliklinikoj?aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 09, 18:16)
mergytes,gal paaiskinsit man durnai,siand buvau poliklinikoj ir is jos isejau dar su daugiau klausimu nei eidama ten  doh.gif ar reikia siuntimo norint pasidaryti streptokoko tyrima?uzsiminiau apie tai savo ginei,o ji man pasake,kad kai pries 2sav buvau gimdymo namuos,ten man turejo pasiulyti ta tyrima g.gif niekas tada man nieko nesake.pagalvojau kad cia turbut greiciau pavyks issiaiskint.jei gerai supratau is ankstesniu pasisakymu,tai GN laboratorijoje jis brangiausias? g.gif ar galima rinktis kur daryti ta tyrima,jei pati lankaus III poliklinikoj?aciu is anksto  4u.gif

Nereikalingas joks siuntimas, nes tu uz ta tyrima pilnai susimoki. Ji galima pasidaryt GN arba Jurininkuose. Tiesiog nueini, susimoki ir tau ji padaro.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 06 09, 18:28)
Nereikalingas joks siuntimas, nes tu uz ta tyrima pilnai susimoki. Ji galima pasidaryt GN arba Jurininkuose. Tiesiog nueini, susimoki ir tau ji padaro.

aisku,aciu biggrin.gif o jums visada patikrina kiek atsidares gimdos kaklelis,man niekas neziurejo,galvoju,ar ne laikas butu g.gif o gal cia tik gimdymo namuos tetikrina g.gif nu kuo arciau gimdymas,tuo daugiau klausimu susigalvoju doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 09, 22:03)
aisku,aciu  biggrin.gif o jums visada patikrina kiek atsidares gimdos kaklelis,man niekas neziurejo,galvoju,ar ne laikas butu g.gif o gal cia tik gimdymo namuos tetikrina  g.gif nu kuo arciau gimdymas,tuo daugiau klausimu susigalvoju doh.gif  smile.gif

Man is vis niekada kaklelio netikrino. Aj, viena karta echoskopu ziurejo, bet cia buvo apie 30-ies savaiciu, kai pasiskundziau tam tikrais skausmeliais. O ta tikraji patikrinima atliko tik tada, kai atvykau cezariui ir tai cia idomumo delei paziurejo, nes fiksuojant vaiko tonus pamate gimdos tonusa ar kazka pan. Mano nuomone, tai ner ko ten per anksti listi, o buna, kad pajudina ir prasideda veikla anksciau laiko. ax.gif Nors tamstai ne tiek daug jau ir liko, tai net nzn... Pasiprasyk ir patikrins ta kakleli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 09 birželio 2010 - 21:08
Man ginė niekada gimdos kaklelio atsidarymo nežiūrėjo. Tik kai buvo virš 40 sav. ir gulėjau nėštumo patologijos skyriuje man gydytoja pati savo pirštais "pradarė" 2 cm. blink.gif
Tai su tais 2 cm dar 6 dienas išvaikščiojau visus pajūrius ir akropolius lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal ir nebutina ji tikrint,galvojau gal as cia viena tokia biggrin.gif kai nuvaziuosiu gimdyt tada ir paziures,gi niekas nepasikeis jei prades landziot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambute8[B)
88,2010 06 03, 16:34]
Na del [/B]streptokoko mano gine irgi nieko nesiule, bet per kursus mum  isaiskino, kad pacios pasiprasytume, kad siuntima duotu, nes tikrai labai rimti dalykai. tai va pasiprasiau, pasidariau bet uztat esu dabar rami  thumbup.gif  O III poliklynikoje tikrai nedaro, tik Jurininku arba GN

streptokoko butinai pasidaryt reiketu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 06 09, 22:07)
Man is vis niekada kaklelio netikrino.  Aj, viena karta echoskopu ziurejo, bet cia buvo apie 30-ies savaiciu, kai pasiskundziau tam tikrais skausmeliais. O ta tikraji patikrinima atliko tik tada, kai atvykau cezariui ir tai cia idomumo delei paziurejo, nes fiksuojant vaiko tonus pamate gimdos tonusa ar kazka pan. Mano nuomone, tai ner ko ten per anksti listi, o buna, kad pajudina ir prasideda veikla anksciau laiko. ax.gif Nors tamstai ne tiek daug jau ir liko, tai net nzn... Pasiprasyk ir patikrins ta kakleli smile.gif

labukas norejau pakalsuti,nes kyla daug klausimu.o kai atvaziuoji cezariui vistiek laukia kol nubegs vandenysir prasivers gimda? 4u.gif ir kada reikia vaziuoti i GN apsiziureti,ar ten su kuo pakalbeti?apskritai kur ten kreiptis ir ka sakyt nuejus?ar su anestezologu tareis is naksto? 4u.gif
didelis dekui uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2010 06 10, 20:41)
labukas norejau pakalsuti,nes kyla daug klausimu.o kai atvaziuoji cezariui vistiek laukia kol nubegs vandenysir prasivers gimda? 4u.gif ir kada reikia vaziuoti i GN apsiziureti,ar ten su kuo pakalbeti?apskritai kur ten kreiptis ir ka sakyt nuejus?ar su anestezologu tareis is naksto? 4u.gif
didelis dekui uz atsakymus

Kai cezaris planinis, tai nelaukia veiklos ir vandenu nenuleidineja. Man neaiski tavo situacija, tai sunku pakomentuoti, ka daryti. As pvz lankiausi pas giniu, su kuriuo ir del CP tariausi, tai issirinkom diena, sutarem laika ir jis mane pasitiko gimdymo namuose.
Jeigu tau CP pagal indikacijas, tai nebutina tartis su kazkokiu gydytoju. Tavo gine turetu irasyt i kortele, kad tau turi buti atliktas CP, gal kazkoki siuntima israso(tiksliai nezinau, nes mano kitokia situacija). g.gif Numatyta diena vyksti i GN. Man atrodo isvakarese i patologini paguldo, o kita diena CP daro. Su anesteziologu is anksto tartis nereikia. Jeigu nori dar pries operacija "padekot" anesteziologui, tai tam yra laiko, kai ateina ir atnesa popierius pasirasinejimui, kad sutinki su visokiom komplikacijom ir t.t.
Atsakyti

QUOTE(looovely @ 2010 06 09, 22:03)
aisku,aciu  biggrin.gif o jums visada patikrina kiek atsidares gimdos kaklelis,man niekas neziurejo,galvoju,ar ne laikas butu g.gif o gal cia tik gimdymo namuos tetikrina  g.gif nu kuo arciau gimdymas,tuo daugiau klausimu susigalvoju doh.gif  smile.gif

man nei pirmo nestuke.gif nei dabar kaklelio netikrino. Jį pažiūrėjo tik potologiniam
Atsakyti