QUOTE(vaidulek @ 2010 06 10, 20:41)
labukas norejau pakalsuti,nes kyla daug klausimu.o kai atvaziuoji cezariui vistiek laukia kol nubegs vandenysir prasivers gimda?

ir kada reikia vaziuoti i GN apsiziureti,ar ten su kuo pakalbeti?apskritai kur ten kreiptis ir ka sakyt nuejus?ar su anestezologu tareis is naksto?
didelis dekui uz atsakymus
Kai cezaris planinis, tai nelaukia veiklos ir vandenu nenuleidineja. Man neaiski tavo situacija, tai sunku pakomentuoti, ka daryti. As pvz lankiausi pas giniu, su kuriuo ir del CP tariausi, tai issirinkom diena, sutarem laika ir jis mane pasitiko gimdymo namuose.
Jeigu tau CP pagal indikacijas, tai nebutina tartis su kazkokiu gydytoju. Tavo gine turetu irasyt i kortele, kad tau turi buti atliktas CP, gal kazkoki siuntima israso(tiksliai nezinau, nes mano kitokia situacija).

Numatyta diena vyksti i GN. Man atrodo isvakarese i patologini paguldo, o kita diena CP daro. Su anesteziologu is anksto tartis nereikia. Jeigu nori dar pries operacija "padekot" anesteziologui, tai tam yra laiko, kai ateina ir atnesa popierius pasirasinejimui, kad sutinki su visokiom komplikacijom ir t.t.