Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(bulldoger @ 2010 07 23, 10:22)
Štai taip atrodo (Scott)  Perfomance American Bulldog (taip turi atrodyti IMHO), nepanašus į Dogo Argentino, nepanašus į American Pitbull, nepanašus į jokią kitą veisle..... 100% Perfomance type American Bulldog.

Foto: W-A Simon of BC
P.S. teisėjai ir veisėjai galėtu irgi užmesti akį smile.gif

Koks grožis wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2010 07 23, 15:59)
Ir kitas dalykas,kad nuo tytulu genai negereja smile.gif

Jo čia tai teisybė, tik gaila ne visi tai supranta doh.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu as cia ne i tema, bet Ariukui padejo smarkiai mamos iskirpte hihihi.gif ............ Nu bet siaip jis labai grazus, tik mama nepagalvojo, kad atkreipia demesi smarkiau karsta.gif Idomu, kas teisejas buvo jis or ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia mano naktiniai pamastymai, nieko pikto neturiu, Aras vertas prizo. Nu bet mama tai IRGI!
Atsakyti
nepasigiria jos, tai mes įkišim trigrašį, labai nuotaikinga foto wub.gif Sveikijimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolablanka @ 2010 07 24, 18:32)
Sveikinam broliuką Arą (Bosą Ramybės Sargas) su laimėjimais Ukmergės parodoje - JN, BOB, BIG-2.  4u.gif  thumbup.gif  4u.gif  clap.gif  clap_1.gif

Aciukas 4u.gif ( be to teiseja buvo JI O NE JIS , mamyte nieko neatkreipe i save demesio nebent teiseja ne tu pakraipu butu buvus , gal tada ir i mamyte uzmestu aki brunette.gif )
Papildyta:
[quote=bulldoger,2010 07 23, 11:22]
Hi Girlz smile.gif

user posted image
user posted image

Grazus labai patinas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2010 07 23, 16:59)
Ir kitas dalykas,kad nuo tytulu genai negereja smile.gif

Man rodos niekas ir neminejo kad bando titulais pakeisti genus , tiesiog smagu ko nedalyvauti victory.gif
Atsakyti
QUOTE(margaret5772 @ 2010 07 26, 11:20)

Man rodos niekas ir neminejo kad bando titulais pakeisti genus  , tiesiog smagu ko nedalyvauti  victory.gif

buvo rašyta: Mano Baisa irgi nėra puikus veislės atstovas.. turi ir l.gerai gavus bet vaikai užtat kokie gavosi.. ax.gif Dėl to ir parašiau,kad nuo titulų genai negerėja mirksiukas.gif O kad dalivauti smagu tai čia jau kita medalio pusė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2010 07 26, 08:03)
nepasigiria jos, tai mes įkišim trigrašį, labai nuotaikinga foto  wub.gif Sveikijimai 4u.gif
user posted image

Aciu Indre 4u.gif , kad ner ka cia girtis ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai sesutei birthday.gif !!!!
Nu tas buldogiuks neblogs....labai neblogs! Inkrito i aki!(cia kur Margarita komentavo)
P.S. Margarita, siaip as gyriau tavo grozi blush2.gif nors nesu l..., nu bet labai fakturna mergicka! Bernus tikriausiai eilem guldai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zvaigzde biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis Amerikieciu Buldogu myletojos drinks_cheers.gif
Smagu buvo atrasti sia temele.
Norim prisistatyti ir mes ax.gif blush2.gif Gal atrasim giminaiciu smile.gif
Mano tevai turi toki suni. Beveik 4 metu patina Arga (Dakas is Bivyliu). Jai noresit, kuriai nors atsiusi foto i pasta, kad galetumete cia ideti, nes deja pati nemoku blush2.gif
Parodose nedalyvauja, auga kaip seimos "pagrandukas".

Temele ziuriu kiek aprimus, gal i atostogas pasineret? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2010 08 10, 23:47)
Labas vakarelis Amerikieciu Buldogu myletojos  drinks_cheers.gif
Smagu buvo atrasti sia temele.
Norim prisistatyti ir mes  ax.gif  blush2.gif  Gal atrasim giminaiciu smile.gif
Mano tevai turi toki suni. Beveik 4 metu patina Arga (Dakas is Bivyliu). Jai noresit, kuriai nors atsiusi foto i pasta, kad galetumete cia ideti, nes deja pati nemoku  blush2.gif
Parodose nedalyvauja, auga kaip seimos "pagrandukas".

Temele ziuriu kiek aprimus, gal i atostogas pasineret? wink.gif

Sveiki 4u.gif
giminaicius kelis pazystam biggrin.gif Du dalyvauja parodose, o va kita pazystu ne is parodu ax.gif Ai ir dar BOCMANA IS BYVCILIU,teko regeti parodose,tai viso jau 4 giminaiciai,bet jie forume nedalyvauja,nebent tyliai paskaito.Gali siusti man i emeila foto,susirasykimk per az del duomenu mirksiukas.gif Bet vat galvoju ar nebusiu as maciusi jo foto kazkur g.gif blush2.gif

o daba kas del temos gyvumo biggrin.gif nu ji niekad nebuvo labai aktivi ax.gif O daba juolab kai nustojom temoje aikciotis vis nugrimzdo ji toli rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
malonu gauti atsakyma, vadidas "gyvu", tik mazai raso smile.gif
Parasiau Jums i az, del emailo kontaktu smile.gif
Na musu foto abejoju ar esat kur macius, na.. nebent tevai butu kur nors ideja "patyliukais" g.gif smile.gif
Atsakyti
OOOOOOOOOOOOOOOOO, Inesakas koki avatara isimete!!! Cia Idzi rengenas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti