Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(*Šyva* @ 2010 08 11, 22:40)
OOOOOOOOOOOOOOOOO, Inesakas koki avatara isimete!!! Cia Idzi rengenas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesikabinek moterie prie jaunu mergaičių lotuliukas.gif Ką tu nusimanai apie grožį tongue.gif Ša tik man biggrin.gif
Papildyta:
nu bet žiūriu apsirodžiau aš ir vėl skaitytoju pilna biggrin.gif Tai vadinasi pasiilgot manęs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2010 08 10, 23:47)
Beveik 4 metu patinas Argas (Dakas is Bivyliu).

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas smile.gif kaip gražuolė bišoniukė gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
Inesak, dekui, kad sukelet foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2010 08 19, 12:51)
Inesak, dekui, kad sukelet foto  4u.gif

prašom mirksiukas.gif

aure, pas mus viskas normaliai, o daugiau tai per skype biggrin.gif Neteršime forumo savo plepalais cool.gif

Beje buldogistai ar kas skaitėte kokias pataisas nori priimti valdžia pavojingų ir kovinių šūnų atžvilgiu g.gif Tas liečia ir AB mišrūnus cool.gif Žinokit tikrai ne mūsų nauda,tai vertėtų su jomis susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 08 19, 10:58)
aure, pas mus viskas normaliai, o daugiau tai per skype biggrin.gif Neteršime forumo savo plepalais cool.gif
Beje buldogistai ar kas skaitėte kokias pataisas nori priimti valdžia pavojingų ir kovinių šūnų atžvilgiu g.gif Tas liečia ir AB mišrūnus cool.gif Žinokit tikrai ne mūsų nauda,tai vertėtų su jomis susipažinti 4u.gif

Tai kad man sunku tave per skype pagaut doh.gif dieną aš gi namie nebūnu, o ir savaitgaliais kompą baigiu pamiršt doh.gif doh.gif Nu kada vistiek pagausiu biggrin.gif

Jo taisyklių tai jie moka prigavot doh.gif ir baisiausiai kad kentės ir atsakungi šeimininkai doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi!

Sveikinu visus su Šv. Kalėdom!!!
user posted image

Linkiu daug daug dovanų ir gerų Jums švenčių!!!
user posted image
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif , ziuriu cia taip tylu g.gif , visi kaskur dinge , na gal prajudinsim ledus. Matyt visi ziemoja dar ax.gif

ikeliu kelias foto kaip sutikom pavasari ax.gif aisku jei rodys 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nerealios foto thumbup.gif thumbup.gif pavasarinės SPA prodcedūros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2011 03 22, 15:07)
nerealios foto  thumbup.gif  thumbup.gif  pavasarinės SPA prodcedūros  lotuliukas.gif

Atsikratom nereikalingu kailiuku nori buti grazus kavalerius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nikodema nauja suniuka ziuriu isigijai blush2.gif ax.gif kaip namie sutaria ?????

Atsakyti
QUOTE(margaret5772 @ 2011 03 22, 22:06)
Nikodema  nauja suniuka ziuriu isigijai  blush2.gif  ax.gif  kaip namie sutaria ?????

kokį šuniuką blink.gif biggrin.gif pas mane vis dar tie patys du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2011 03 22, 22:08)
kokį šuniuką  blink.gif  biggrin.gif  pas mane vis dar tie patys du smile.gif

oi net nezinojau nieko apie jorkiuka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti